Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 20/09/2021)

Amikor a látogató Európa leghíresebb fővárosok, London minden kétséget kizáróan minden turista kívánságlistájának élén áll, és sok tennivaló van Londonban. Van rajta egy hosszú, lenyűgöző története; gyönyörű nevezetességek, látnivalók; és rengeteg dolgom van. Akár egy könnyed turista aki azt akarja, hogy megismerjék a helyi kultúra, vagy egy kalandor keres izgalom, London valamit tartogat az Ön számára.

természetesen, más, mint tudni, hogy mit kell tennie a londoni, az is fontos, hogy kitaláljuk, a logisztika az utazási. Megközelítés vonattal az egyik legtermészetesebb lehetőségek, különösen, ha utazik a nagy európai városokban, mint Párizs, Amszterdam, vagy Berlin. Íme egy áttekintés a londoni tevékenységek és a vonatok, hogy segít Tervezze meg nyaralását:

 

A kedvenc dolgom Londonban

london eye wheel

 

A város olyan nagy, mint London, leszűkítése tevékenységek felsorolása néhány lehetőség szinte lehetetlen. Soha nem fogja látni az összes látnivaló és az összes fogást a hiteles London tapasztalatok tett látogatás. Ezért javasoljuk, hogy állítsa prioritások előre.

Azoknak, akik a Londonban keresendő tennivalókat keresik bevásárlás, különböző piacokon lesz jelölje ki a látogatás. Keresel hiteles, helyi élelmiszer? Nézze meg a Borough Market és a minta a gasztronómiai élvezetek, vagy enni egy közeli étteremben. Ha inkább a hangulat néhány áruházaitól, Liberty egy remek hely. vagylagosan, vadászat néhány hűvös régiségek át Portobello Road Market.

Ha az utazás London több oktatási jellegű, látogassa meg néhány kulturális hotspotok a város. Hogy részt vegyen a rekonstrukció Shakespeare Globe hogy a tanulás a Tower of London, akkor rengeteg a teendő. Továbbá javasoljuk, hogy élvezi a kortárs művészet a Tate Modern, a South Bank, valamint látogatás a Southbank Centre.

Utrecht London vonatok

Antwerpen Londonba vonatok

Strasbourg London vonatok

Luxemburg London vonatok

 

Eat well is among the things to do in london

Vonattal Londonba Párizsból, Amszterdam, és Berlin

Akkor éri el Londonban Párizs, Amszterdam, és Berlin könnyen keresztül Eurostar, városközi, és Thalys vonatok. Néhány kiindulási úticél lesz egy természetes módon jussanak London, mint mások. Például, akkor fedélzetén Eurostar nagysebességű közvetlen vonat London Párizs, és ott egy kicsit több mint két és fél óra.

Mikor jön az utazás Londonba amszterdami és berlini, Amszterdamból, veheti az Eurostar -t közvetlenül, vagy egy másik jó lehetőség az lenne, ha először eljutna Brüsszelbe Thalys majd szállni Eurostar Brüsszelben Londonba. Az utazás körülbelül négy órán át, hogy így, és a leggyorsabb módja annak, hogy elérje London Amszterdam vonattal.

Ismerkedés a brit főváros Berlin vonattal lenne szükség a két változás. Az utolsó szakasz az út ugyanaz, mint az amszterdami, majd beszállás a Eurostar. azonban, egy másik lehetőség, hogy vonattal utaznak Berlinből ide kölni, hol lenne vonaton Brüsszel. Ez A leggyorsabb vonat utazás Berlinből Londonba, és egy kicsit kevesebbet vesz igénybe, mint 10 órát, majd megteheti mindazt, amit megtanult a londoni tennivalókról.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

Ready to Get London?

Ha eldöntötted, hogy mi a kedvenc dolgom Londonban lesz, csak akkor kell, hogy az út! Megközelítés vonattal könnyű, így megy, és foglaljon helyet egy fantasztikus nyaralást.

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk a hitel egy linket hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)