Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 02/07/2021)

Európa tele van művészettel, történelem, és kultúra. Nincs meglepő tehát, hogy ez is otthon a legjobb naplementék. Val vel Ments meg egy vonatot, vonattal szól az út, Nem mindig a cél. Így, hátradőlhet és készen kell állniuk. Ez lesz a fotográfiai ünnepén a legjobb vonat túrák Európában.

 

A kick listánkat legjobb vonat túrák Európában, választottuk a rendhagyó – HORVÁTORSZÁG

Amennyiben nem kapunk egy szép pillantás az Ön vonat ablakon, amikor Horvátországba látogató. Horvátország jól ismert csodálatos és lélegzettel naplemente, ügyeljen arra, hogy van a fényképezőgép készen áll mint te kötve, hogy megtalálják a legjobb vonat túrák alatt Európa naplemente itt.

 

NÉMETORSZÁG

Amikor arra gondolsz Németország, ha nem gondol rá, amelyek a legjobb vonat túrák Európában a naplementében, de akkor kellemesen meglepett, amit nyújtani tud. Ön is kap ez a nézet minden nap az angol kert München. Gondolj felhőtlen ég és a gyönyörű városra.

Németország is kínál Éjszakai vonatok ha azt akarjuk, hogy továbbra is a naplementébe a vonatút.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

naplemente utazás a legjobb vonat túrák Európában

SZARDÍNIA, OLASZORSZÁG

Ez az egyik legjobban őrzött titkait! és az egyik legjobb vonat túrák Európában, Nem található egy öböl Szardínia nyugati part, Olaszország. S'Archittu egy kis tengeri üdülőhely csak azokat a know! A fő strand bizonnyal valami, hogy megcsodálják, de győződjön meg róla, hogy a kis kövezett járdák megkövezték kevésbé kitaposott. A végén mi lesz a falu igazi gyöngyszeme: mészkő arch elhangzott az állandó fellépés a tenger. Függetlenül attól, hogy a tenger nyugodt, mint általában van nyári, vagy durva, jellemző télen, A naplemente S'Archittu mindig ok arra, hogy pihenjen, és időt arra, hogy bámulni.

Olbia Cagliari vonatok

Cagliari Olbia vonatok

Sassari Olbia vonatok

Olbia Sassari vonatok

 

 

Az utolsó ország a legjobb vonat túrák Európában, TOSZKÁNA, OLASZORSZÁG

Van egy oka annak, hogy „a toszkán nap” egy ilyen mindenütt kifejezésre. A fény Toszkánában fenomenális. Egyszerűen kellett lennie a listán a legjobb vonat túrák alatt Európa naplemente. Várják félelmetes naplementék éjjel. Párosítsd ezzel Szőlőültetvények, mókás falvak, lenyűgöző strandok, és történelmi látnivalói és van egy recept a tiszta mágia.

Milan a Siena vonatok

Firenze Siena vonatok

Nápoly Siena vonatok

Róma Siena vonatok

 

Toszkána az egyik legjobb vonat túrák Európában

 

Győződjön meg arról, hogy az egyetlen gond az, amelynek a fényképezőgép vagy telefon app időben készen áll, hogy befogadja azt a szépséget, ami Európa a naplemente idején. Foglalja le a legjobb vonat túrák Európában velünk SaveaTrain.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)