Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 30/04/2021)

Azoknak, akik nem ismeri a már, A Fekete-erdő hatalmas erdős régió Délnyugat-Németországban. Pontosabban, ez található az állam Baden-Württemberg és elfoglalja egy jelentős része azt.

Ráadásul, A régió a határ Franciaország és Svájc, így elérhető az ezen országokból származó, valamint.

Ebben a cikkben, fogunk még beszélni, hogy miért érdemes egy látogatást. A legfontosabb, mi megmondjuk hogyan érjük el a Fekete-erdő Németország vonattal.

 

A szépség a régió

Scenic landscape in South of Germany

A szépség a régió rejlik jellege, hanem néhány festői városok és falvak. Ami a természet része, a terület, jól, teli erdők. Ez a rész magától értetődő. azonban, ott sokkal több,!

A Fekete-erdő, vagy Schwarzwald ahogy hívják németül, sok helyen a gyönyörű panorámás kilátást. Ez is tele van lenyűgöző folyóra völgyek és napos, gyönyörű csúcsok a sok közül dombok amit itt talál.

Továbbá, rengeteg úticél, érdekes lehet, hogy sok ember. Megtalálható nyugodt családi úticél, pár visszavonul, és félelmetes tájak annál kalandos emberek.

Mi több, megtalálja az egész régió gyönyörű és meseszerű egész évben! Ez tény, mert úgy néz ki, lenyűgöző, ha ez napos, esős, és ha van hó. Ezt tisztán láthatja a a legtöbb kép a terület.

Offenburg Konstanz vonatok

Stuttgart Offenburg vonatok

Lipcse Drezda vonatok

Nürnberg Stuttgart vonatok

 

Hogyan érjük el a Fekete-erdő vonattal

Elérte a Fekete-erdő vonattal van valami, amit tehetünk, sokféleképpen. Ez leginkább azért, mert a helyét a régióban, és az a tény, hogy a vonat utazás Németországon keresztül fantasztikus.

 

 

azonban, ez nem minden. Akkor éri el a számos úti cél a régió szinte minden része Európa. Ez különösen igaz nagyobb városok egyes országokban, például Franciaországban, Svájc, Ausztria, Belgium, Olaszország, és még sok más.

Ami Németországot, vonatút készült egyszerű, mint egy vállalat - Deutsche Bahn üzemelteti. Különféle ICE vonatok, EuroCity, Városéjszaka, városközi, és TGV vonal eljuthat a sok területen a régióban. Lehet lovagolni a vonat Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, és Offenburg. Ezek a vonatok megy minden nagyobb német városokban, így látogató a Fekete-erdő vonattal lesz a szél.

Bármit is dönt, hogy nem, akkor nem lehet baj, mert az ide látogató a Fekete-erdőben lehet egy varázslatos tapasztalat. Azt mondjuk, ez leginkább azért, mert akkor a festői vonat és áthalad az egész régió. Meg fogja tapasztalni a legszebb dolog a Fekete-erdő kínál. A Fekete-erdő festői vonal Az útvonalon Offenburg-Konstanz.

Offenburg Freiburg vonatok

Stuttgart Freiburg vonatok

Leipzig Freiburg vonatok

Nürnberg Freiburg vonatok

 

Látogasson el a Fekete-erdő vonattal, amikor csak akarja!

The Black Forest from above

Amint látod, a szépség, a régió és a kényelem a vasúti utazás ezt az utat egy csodálatos tapasztalat. Erősen ajánljuk, hogy keresse fel a legvarázslatosabb területének Németország legalább egyszer az életben! azonban, az út hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy mindent látni, hogy a Fekete-erdő kínál!

 

Ha úgy dönt, hogy minket fel ezt az ajánlatot, bátran Kapcsolat mentése A Train. Segíthetünk látogasson el a Fekete-erdő vonattal, és kap egy igazán emlékezetes élmény.

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)