Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 02/08/2021)

Nagy-Britannia által megáldott bőséges vasúti hálózat, amely befolyásolta a társadalmi történelem és a gazdasági fejlődés generációk.

És ha egy vasúti rajongó, Egy brit vasúti ünnep megkönnyíti lenyűgöző tevékenységek helyeken egészen a Aberdeen Penzance.

Tehát, ha a szíved beállított látva Britannia vonattal, itt hét, és off-track tippek.

 

  1. Glasgow központi pályaudvara

Látogatás Glasgow Central Station egy must - mert nem csak csatlakozni Skócia festői élvezetek, de ez is egy 91 százalékos jóváhagyása ráta watchdog Közlekedési Focus, állomás mester Paul Lyons fut négy túrák egy nap, és ez csillagos saját BBC TV-sorozat.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

  1. Birmingham New Street

A Birmingham New Street egy másik állomás, amely magas szintű ügyfél-elégedettséggel büszkélkedhet. A West Midlands vasúti csomópont teljesen fejleszteni a 2015 és büszkélkedhet egy választott hűvös éttermek, beleértve a házon belüli Öt srác hamburgerezőt is-tökéletes a boxkiálláshoz.

Lille Londonba vonatok

Köln London vonatok

Lyon London vonatok

Luxemburg London vonatok

 

  1. Kings Cross pályaudvar

Nincs igazi vasúti rajongó hagyná Britannia nélkül alaposan vizsgálja londoni Kings Cross Station. Ez mellett Kings Cross Szent Pancras Metróállomás, közel Regent Park és a British Library, és a misztikus Platform otthona 9 ¾, A kiindulási pont az Roxfort Express - eleget mondott.

Antwerpen Londonba vonatok

Hága Londonba vonatok

Bordeaux London vonatok

Genf London vonatok

 

4. Raildar

Vonat app Raildar területén élő térkép minden vonat a brit vasúti hálózat - a dinamikus változat is megmutatja vonatok körül mozog. Ez a vonat szerelmes fantázia app is pálya elrendezést és kihajtó térképek - milyen nagyszerű ötlet!

London Brüsszel vonatok

Londontól Párizsig vonatok

London Lyon vonatok

London Amszterdam vonatok

 

5. könnyű olvasmány

Ha követően lebilincselő vasúthoz kapcsolódó olvasási, Parallel Lines látja szerző Ian Marchant hogy fanyar pillantást 175 éves brit rögeszméje vonatok. Boxban a szenvedély és humor, ez egy inspiráló betekintést Brit karakter és kultúra.

 

6. Olvasás valódi szerelmesei

A késő 19th és a korai 20th Évszázadokkal, George Bradshaw vasúti vezetők voltak az alkalmazások az idő és feltéve, hogy a legfrissebb információkat vonat útvonalak Nagy-Britanniában és az egész európai kontinensen. Az április 1910 útmutató Nagy-Britannia vasúthálózatának felülmúlhatatlan csúcsán készült, és a biblia lett a vasúti rajongók számára - találjon újranyomtatott kiadásokat online az Amazon-on.

 

7. Online tanulás

Ingyenes vagy kedvező árú internet-hozzáférés könnyen elérhető számos brit vasútvonalon és városközpontban, így ha a utazás része egy hosszabb tartózkodási, tanul egy online fokú az szereti Anglia Ruskin Távoktatási is zavartalanul folytatódik. És van még valami életigenlő kb beszélgetni az osztálytársak a különböző országokban, miközben hemperegj tengerpartok és az egész clifftops.

 

Kövesse az alábbi hét és off-track tipp a brit vasúti nyaralás garantált - találkozunk az állomáson.

 

Van tipp a vasúti közlekedés? Ossza meg őket a hozzászólások részben, és ha van egy vonat – Mentés A vonat.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk a hitel egy linket hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)