Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 24/12/2021)

Tánc sárkányok, egyszarvúak, és a repülő disznók. Igen, Sertés! Ünnepelje a Year of the Pig, Ünnepeld a kínai újév Európában!

kínai újév, néven is ismert Tavaszi Fesztivál vagy Holdújév, a legfontosabb esemény a kínai naptár. Ez egy különleges alkalom jelölve család összejövetelek, élelmiszer rituálék, kínálatát templomok, és - természetesen - a tűzijáték. Van valami különleges a kínai újév ünneplésére Európában. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy részt vegyenek egy ősi kínai hagyomány, nyúlik vissza 4000 évek. Ne hagyja ki, ha van esély!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

1. számú Ünnepeld a kínai újév Európában | Madrid, Spanyolország

A számos kínai ember él Spanyolország jelentősen nőtt az elmúlt években, és ez a növekedés már tükröződik a szintje a kínai újév ünneplése az országban. ban ben 2019, számíthat semmi más.

A harmadik éve, A spanyol fővárosban az a hely, hogy megünnepeljük a kínai újév Európában Spanyolországban, a kulturális és ünnepi programot szervezett a kínai nagykövetség. koncertek, műhelyek, utcai felvonulások, és gasztronómiai útvonalak mind része az ünnepség tartott a Usera kerület - otthon Madrid Chinatown.

 

Párizs, Franciaország

Párizs nem az első város úgy gondolja, hogy mikor gondolkodik egy helyen Ünnepeld a kínai újév Európában. De ez a mágikus romantikus város válik a város kínai ünnepség az ünnepség.

Párizs nem csak a mutatós felvonulások és bonyolult díszítések bár. A legjobban őrzött titok ez idő alatt két buddhista templomok található, a 13. kerületben. Itt a családok Kína, Vietnam, és Kambodzsa jönnek, hogy tiszteletüket, és üdvözöljük a Újév. Élvezze tüntetések kínai iparművészet, főzés, és a hagyományos tánc és zene. Lásd a város fényei igazán felnőni a neve ebben az évszakban. És a legjobb dolog az, hogy teheted vasúti utazás Párizs Amszterdam és ünnepeljük mindkét városban!

Brüsszel Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseille Párizs vonatok

Amszterdam Párizs vonatok

 

Ünnepeld a kínai újév Európában, paris

 

Amszterdam, Hollandia

Vicces tény: Amszterdam hírhedt piroslámpás negyedében otthon egy igazi buddhista templom. Minden évben, Ünnepelheti a kínai újévet Európában Amszterdamban és The környékén Fo Guang Shan Ő Hua egy speciális programot.

A város ezen része is jó, ha van egy vágy autentikus kínai étel. Fogd magad egy finom vacsorát a híres See Palace (Európa első úszó kínai étterem) vagy egy a sok kínai éttermek a Geldersekade.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Ünnepeld a kínai újév Európában, a hágai

 

Az utolsó ünneplik a kínai újév Európában | Anglia

London Anglia büszke dicsekedett, hogy nála van a világ legnagyobb módon ünneplik a kínai újév Európában, kívül Ázsia. Így, természetesen, ezt el kell találni, amikor Európában ünnepli a kínai újévet.

Ez a város rendelkezik egy egynapos fesztivál elakadt tele tevékenységek, beleértve a hagyományos élelmiszer, éves parádé, előadások, és a hagyományos kézművesség. (Volt nekünk a hagyományos élelmiszerek!) Gróf minket!

Angliában három fő terület rendezi ezeket az ünnepeket; Trafalgar tér, kínai negyed, és a Shaftesbury sugárút. Mindegyik egyedi a konkrét tevékenységekben és események kínálnak; látogatók lesz egy nehéz idő kiválasztására, csinálni.

Chinatown kínálja a legjobb a legjobb szempontjából a hagyományos élelmiszer. Győződjön meg róla, hogy a könyv elején, hogy biztosítsa a tábla egy a sok mesés éttermek. Chinatown lesz borítva ki a leginkább mesés dekoráció szerencsés piros lámpás és bannerek. Kínai tánccsoportok és előadóművészek megtalálható létre a több szakaszban az egész. London lehet egy újonc A kínai újév jelenetet, de minden évben egyre nagyobb és jobb, és nem tudunk várni, hogy mi történik a 2019!

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Mi a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a kínai újévet Európában, és eljussunk ezekbe a városokba? Vonattal, természetesen! Használat SaveATrain nálunk a legjobb ajánlatot percben!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy link hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)