Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 08/01/2021)

Tánc sárkányok, egyszarvúak, és a repülő disznók. Igen, Sertés! Ünnepelje a Year of the Pig, Ünnepeld a kínai újév Európában!

kínai újév, néven is ismert Tavaszi Fesztivál vagy Holdújév, a legfontosabb esemény a kínai naptár. Ez egy különleges alkalom jelölve család összejövetelek, élelmiszer rituálék, kínálatát templomok, és - természetesen - a tűzijáték. Van valami különleges ünnepeljük a kínai újév Európában. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy részt vegyenek egy ősi kínai hagyomány, nyúlik vissza 4000 évek. Ne hagyja ki, ha van esély!

 

Ünnepeld a kínai újév Európában, 2019

 

1. számú Ünnepeld a kínai újév Európában | Madrid, Spanyolország

A számos kínai ember él Spanyolország jelentősen nőtt az elmúlt években, és ez a növekedés már tükröződik a szintje a kínai újév ünneplése az országban. ban ben 2019, számíthat semmi más.

A harmadik éve, A spanyol fővárosban az a hely, hogy megünnepeljük a kínai újév Európában Spanyolországban, a kulturális és ünnepi programot szervezett a kínai nagykövetség. koncertek, műhelyek, utcai felvonulások, és gasztronómiai útvonalak mind része az ünnepség tartott a Usera kerület - otthon Madrid Chinatown.

 

Párizs, Franciaország

Párizs nem az első város úgy gondolja, hogy mikor gondolkodik egy helyen Ünnepeld a kínai újév Európában. De ez a mágikus romantikus város válik a város kínai ünnepség az ünnepség.

Párizs nem csak a mutatós felvonulások és bonyolult díszítések bár. A legjobban őrzött titok ez idő alatt két buddhista templomok található, a 13. kerületben. Itt a családok Kína, Vietnam, és Kambodzsa jönnek, hogy tiszteletüket, és üdvözöljük a Újév. Élvezze tüntetések kínai iparművészet, főzés, és a hagyományos tánc és zene. Lásd a város fényei igazán felnőni a neve ebben az évszakban. És a legjobb dolog, amit vasúti utazás Párizs Amszterdam és ünnepeljük mindkét városban!

Brüsszel Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseille Párizs vonatok

Amszterdam Párizs vonatok

 

Ünnepeld a kínai újév Európában, Párizs

 

Amszterdam, Hollandia

Vicces tény: Amszterdam hírhedt piroslámpás negyedében otthon egy igazi buddhista templom. Minden évben, Akkor ünnepelni kínai újév Európában Amszterdam és az egész Fo Guang Shan Ő Hua egy speciális programot.

A város ezen része is jó, ha van egy vágy autentikus kínai étel. Fogd magad egy finom vacsorát a híres See Palace (Európa első úszó kínai étterem) vagy egy a sok kínai éttermek a Geldersekade.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Ünnepeld a kínai újév Európában, a hágai

 

Az utolsó ünneplik a kínai újév Európában | Anglia

London Anglia büszke dicsekedett, hogy nála van a világ legnagyobb módon ünneplik a kínai újév Európában, kívül Ázsia. Így, természetesen, ezt el kell találni, amikor Európában ünnepli a kínai újévet.

Ez a város rendelkezik egy egynapos fesztivál elakadt tele tevékenységek, beleértve a hagyományos élelmiszer, éves parádé, előadások, és a hagyományos kézművesség. (Volt nekünk a hagyományos élelmiszerek!) Gróf minket!

Angliában három fő terület rendezi ezeket az ünnepeket; Trafalgar tér, kínai negyed, és a Shaftesbury sugárút. Minden egyedi, a konkrét tevékenységek, valamint események kínálnak; látogatók lesz egy nehéz idő kiválasztására, csinálni.

Chinatown kínálja a legjobb a legjobb szempontjából a hagyományos élelmiszer. Győződjön meg róla, hogy a könyv elején, hogy biztosítsa a tábla egy a sok mesés éttermek. Chinatown lesz borítva ki a leginkább mesés dekoráció szerencsés piros lámpás és bannerek. Kínai tánccsoportok és előadóművészek megtalálható létre a több szakaszban az egész. London lehet egy újonc A kínai újév jelenetet, de minden évben egyre nagyobb és jobb, és nem tudunk várni, hogy mi történik a 2019!

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Mi a legjobb módja annak, hogy Európában megünnepeljük a kínai újévet és eljuthassunk e városok egyikébe? Vonattal, természetesen! Használat SaveATrain nálunk a legjobb ajánlatot percben!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy link hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)