Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 14/01/2022)

A kölni Festival megér hozzátéve, hogy a bakancslista. 1.5 Millió, akik szinte minden évben részt vesznek, egyetért! Más néven az ötödik évad, világhírű fesztivál az biztos, hogy életre szóló élmény lesz. A kölni karnevál nem csak szórakozás, hanem szuper könnyű eljutni vonattal, segítségével Menteni A Vonat Itt tippjeinket The Köln Fesztivál 2019 és hogyan juthatunk el oda vonattal.

 

Cologne Festival Costumes

Mit csomag Köln Fesztivál:

Itt az ideje, hogy menjen jelmez bevásárlás. Aki nem szereti az öltözködést? A stílus meglehetősen eltér brazil karneválok. Gondoljunk csak több „porosz katona” egy nagy adag smink és flitterekkel!

Kölni karnevál mindenekelőtt fesztivál jelmezes, így használja a fantáziáját! A világosabb, annál jobb.

Bálok és egyéb beltéri rendezvények, vékony jelmezek ajánlott. Ha szeretné, hogy tapasztalat ez a fesztivál, akkor meg kell, hogy kimennek! Csak arra emlékszem, hogy viseljen valami meleg alatta! Az igazi kölni karnevál ventilátor nem tesz ki a időjárás! Érkező vendégek az utolsó pillanatban fogja találni maszkok, jelmezek, és make-up az üzletek a belvárosban. A legvégső, egy egyszerű piros papír orr annyit kell. Kérsz ruha info.

München Köln vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Bécs Köln vonatok

Hannover Köln vonatok

 

Hogyan lehet eljutni Köln Fesztivál:

Fogsz akar fogni egy vonat a kölni főállomás. Ez is Európa egyik legfontosabb vasúti csomópontok, így nem harc találni egy időben, hogy Önnek a SaveATrain.

Meg lehet utazni a kölni Festival gyorsan és kényelmesen nagyvárosok Németországban és más európai országokban: Minden nap, több mint 1,300 vonatok között Köln és úticél Németországban és külföldön. Kiemeli a szolgáltatás magában foglalja a nemzetközi nagysebességű vonatok, amelyek összekötik kölni London, Párizs, Amszterdam, és Brüsszel. A ... val a nagy sebességű vasúti szolgáltatás Frankfurt, a koln-deutzi vasútállomás - a nagy sebességű ICE vonatok Kölnben - és Köln / Bonn Repülőtér állomás, Köln tovább tökéletesítette a létfontosságú szerepet, mint a központi hub a vasúti szállítás.

A helyi tömegközlekedési szolgáltatás Köln és a környező régió is kiváló, felvázoló föld alatt, villamos, és buszjáratok amely biztosítja, hogy optimális mobilitást tartózkodása alatt Köln.

Az által nyújtott információ Német Vasutak Vasúti cég nemcsak vonatmenetrendek, hanem összekötő villamos és busz menetrendek, valamint a szükséges idő, hogy elérje a legközelebbi megálló vagy állomás gyalog.

Amszterdam Cologne vonatok

Rotterdam-Köln Vonatok

Antwerpen, hogy Köln Vonatok

Paris Köln vonatok

 

Német vasúti vonatok egy vasútállomáson Hbf

 

Kolsch nyelvjárást kölni karnevál

Ahhoz, hogy megértsük a “furcsa” Kölni karnevál kultúra, meg kell tanulni néhány tipikus kifejezések a Kolsch nyelvjárás. Ha ők új neked, nem indul el kételkedni a német nyelvtudás – a legtöbb német nem tudom nekik sem.

Kölcsönzött, vagy: Kölcsönzött

Karnevál, néven is ismert “ötödik évad,” tart egy ilyen különleges helyet foglal el a szívét leginkább Köln lakosok az, hogy sok szó érte. Bár Carnival, vagy “Kölcsönzött,” azt mondta, hogy kezdődik november 11 minden évben, az igazán “nagy nap” kezdeni Női’ Éjszaka, vagy “Női húshagyó” csütörtökön előtt és fut egészen a hajnal Hamvazószerda.

Luxemburg, hogy Köln Vonatok

Liege-i Kölni Vonatok

Zürich, hogy Köln Vonatok

Genf, hogy Köln Vonatok

 

 

Kolsch

Kolsch: Ez az egyetlen nyelv lehet inni. Ez a futó gag Köln, ahol a nyelvjárás és szülővárosa sört ugyanazt a nevet. Normális szolgált magas, karcsú üvegek, alatt kölni karnevál ez műanyag poharak csak nem törhető üveg hagyjuk az utcán. Ha megragad Kolsch egy Sörház, bár, emlékezik: Hozd készpénz. Ez az egyetlen módja annak, hogy vásárolni inni jegyek csomagolt pub.

Berlin-Köln Vonatok

Nürnberg, hogy Köln Vonatok

Bonn, Köln Vonatok

Stuttgart Köln vonatok

 

Butzcher

A “Butzcher” egy nagy smooch. A kölni karnevál ünnepségek, várni, hogy Kissed (“kifulladt,” vagy, hogy helyes: “jebutz”) a szokásosnál több. teljes idegenek terjeszteni ártalmatlan nagyhordó idegenek’ arcon, bár néhány nedves Butzcher (standard Kolsch, “Butz”) is piszok farsangi smink arcodra.

Frankfurt Köln vonatok

Drezda Köln vonatok

Aachen Köln vonatok

 

Weetschaff

Ez a szó alatt kocsmákat, bárok, vagy éttermek. Szinte mindegyikük részt venni ünnepli kölni karnevál. Úgy derült ki a bútorokat, hogy hozzon létre egy nagy táncparkettet és díszítse minden színesen hat napig ünnep egy sorban. Sok helyi pub, csak Kölsche zene játszott (dalt a Kölsch nyelvjárás). Lesz gyakran akár 300 méter hosszú sorok előtt a hagyományos pubok.

 

Mi Weiberfastnacht?

Kora reggel, az utcák megtelnek Köln Festival bolondok jelmezek. pontosan 11:11 délelőtt, az utca Carnival hivatalosan is megnyílt a polgármester a kölni és Köln Carnival triumvirátus.

Érdekes tény: nők (Nők)

Ban ben 1824 a Beuel, egy részét Bonn, mosónők egy csoportja megalakította saját Karneval bizottságát. Úgy tűnik, hogy fáradt volt ennek mosoda, míg mindenki más volt ünneplő Karneval. Ezek megrohamozták a városháza, és átvette a városi önkormányzat. (Most emlékszem ... Karneval az idő, amikor a kormányzati tisztviselők nyíltan karikírozott, és egy ál kormány kerül megválasztásra. Ma, ez a „megrohamozták a Beuel Városháza” nők által látható élőben Televízió. Női erő!

 

 

Kölni karnevál ütemezése:

 • március 1: Farsang péntek

  • Ez a nap valójában egy pihenőnap. De mi nem ezt túl komolyan. Számos ülés és labdák zajlanak az esti ezen a napon. Tehát ha akarnak egy buli, akkor biztos, hogy talál egy.
 • március 2: Farsang szombat

  • Miután a Carnival brunch Kölsch sör, van egy teljesítmény a táborban a Carnival társadalmakban a katonai hagyomány a Neumarkt. Este mehet a Ghost Parade.
 • március 3: Farsang vasárnapján

  • Kezdve 11:11 délelőtt, az iskola és a szomszédos felvonulások március a város központjában, mely kosztümös iskolai csoportok és eredeti álarcos színpadra környéken klubok.
 • március 4: rózsahétfői

  • A csúcspont az ülés a nagy felvonulás rózsahétfői. Az úszók kezdenek felvonulás a városban 10 A.M.. A résztvevők fúj megcsókolja a jelmezes tömeget bélés a felvonulás útvonalát.
 • március 5: Carnival kedd

  • Délben vannak felvonulások csoportjaival kosztümös mulatozók a külvárosban. Utána, Az ünnepségek megy éjfélig, amikor a szalma alakja az úgynevezett „Nübbel” van eltemetve, vagy elégették.
 • március 6: Hamvazószerda

  • Reggel, Katolikus templomba kap egy kereszt, hamu a homlokukon, mint egy jel a bűnbánat. Azon az estén, Az idei farsang hagyományosan kötött egy hal vacsora.

 

Már meggyőztük, hogy részt vegyen a kölni Fesztivál 2019, még? Ragadd meg a vonatjegyet Sava A Train percben nem extra, bosszantó díjak! Ez több pénzt jelent Weetschaffnak ?

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk hitelt egy link hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)