Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 13/05/2022)

Európában sok csodálatos várost érdemes meglátogatni. Minden városnak és utcának megvan a maga karaktere és varázsa. Élénk, tele nagyszerű kávézókkal, butikok, utcai művészet, kifinomult művészeti galériák, és környezetbarát, ha nem jártál ezekre 12 Európa legmenőbb városrészei, Íme néhány ok a vödörlisták rögzítésére.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. A legmenőbb környékek Európában: Neukolln, Berlin

Távol a főtől látnivalók Berlin, a Neukolln környéke önálló intézet. A hűvös környék a régi és az új keveréke, kultúrák, udvariasság, és rekreációs zöldfelületek.

Kababok, művészeti gallériák, és tetőtéri bárok A zöld parkok mellett a Neukolln környéke Európa egyik legmenőbbje. Egy nagyszerű szabadban töltött nap után a hatalmas Tempelhofer Feld, vagy a Britzer Gardenben folytathatja az idilli Richardplatz falut vagy a Klunkeranich parkolót, amely tetőtéri bár.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Holesovice, Prága

Zöld parkok, sörkertek kilátással a folyóra, és a kortárs művészeti Múzeum csak néhány közülük a rejtett drágaköveket Prága legmenőbb Holesovice negyedében. Holesovice cseh művészeknek és fiatal családoknak ad otthont, akik a Letna Parkban töltik szabadidejüket, és a környék számos bisztrójában étkeznek.

Az egykori prágai ipari terület mára a tervezők kreatív terévé változott kreatív elmék. Így, nem meglepő, hogy Európa egyik legmenőbb negyedében furcsa kávézók találhatók, design üzletek, és művészeti központok.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. A legmenőbb környékek Európában: Ostiense, Róma

Ostiense nem a tipikus olasz környék, de pontosan ez teszi bele a 10 Európa legmenőbb városrészei. A egykori gyár művészeti múzeummá alakult, utcai művészet szökőkutak helyett, divatos kávézók, és 1 nem katolikus temető, ahol Keats és Shelley romantikus költők megtalálták az örök alvás helyét Ostiense olyan, mint senki más.

Az olasz főváros egykori szürke foltja apránként élénk színek és kreativitás helyévé változott. Ráadásul, itt meglátogathatja a Caius Cestius rendkívüli piramisát és megcsodálhatja freskóit, útban Eatalyba olasz ételekért. Ha úgy akar élni, mint egy helyi, a szállás divatos Ostiense -ben sokkal olcsóbb, mint a zsúfolt turisztikai kerületekben Rómában.

Milánó - Róma vonattal

Firenze vonattal Rómába

Velencéből Rómába vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

4. Dél -Pigalle szomszédsága Párizs

Sétáló le SoPi, a Rue des Martyrs -hez, otthon a vége 200 kávézók, csokoládékat, és bárok, Dél-Pigalle az it-hely Párizsban. Amellett, hogy Dél -Pigalle élelmező mennyország, a hűvös környéken csodálatos múzeumokat és művészeteket fedezhet fel. Az egyik legkülönlegesebb múzeum a Romantikus Élet Múzeuma. A Musee de La Vie Romantique -ban bővítheti ismereteit a francia történelem romantikus időszakáról.

Szünetre a szép életmódtól, a Pigalle színes kosárlabdapályájára indulhat. Felújították a Pigalle kosárlabdapályáját, élénk színekben tervezték, a valaha volt legjobb kosárlabdameccsért. Párizs nagyszerű utazási célpont és az egyik legtöbb fantasztikus nyaralóhelyek nagyszerű kosárlabdapályákkal Európában.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. A legmenőbb környékek Európában: Arbat, Moszkva

A színes és nyüzsgő Arbat negyed friss levegőt kínál a zsúfolt Moszkva városközpontjában. Arbat tele lesz bájjal, a színes épületekkel, kávézók, és az utcai művészet. Ahogy sétál az Arbat mentén, felfedezi a kozmopolita város lelkét. A híres Old Arbat utca Moszkvában, a történelmi Arbat negyedben található, megőrizve kereskedelmi központjának jelentőségét, a 15. századból.

Manapság, az Arbat környék tele van elegáns butikokkal, ajándéktárgy boltok, iparművészet, és még sok más kincs. Továbbá, míg ez a terület nagyon turisztikai, lazán találod, és festői. Élvezze Arbat legjavát, írjon le néhány napot moszkvai útján, legalább. Ily módon, felfedezheti Moszkva legjavát és egyikének szépségét a legcsodálatosabb helyek Oroszországban.

 

 

6. 7kerület, Budapest

Fiatal és szórakoztató, a 7. kerület Budapesten csodaország az utazók számára. Remek bárokkal, a legjobb menekülési szobák Budapesten, egy esti piac, és kulturális események, ez a környék mindig nyüzsög, a jó értelemben. Ez a hűvös környék a budapesti zsidó negyed is, így meglátogathatja a nagy zsinagógát is, mérföldkő önmagában.

Ráadásul, a régi utcák termékeny talajokká váltak a magyar kultúra megújulásához. Az éttermek és üzletek mellett, a fő attrakció a 7kerület a rombárok. A legjobb barátod ünneplése esküvő, vagy születésnapi bash egy régi furcsa bárban csak Budapest legmenőbb környékén különleges élmény.

Bécsből Budapestre Vonattal

Prágából Budapestre Vonattal

München és Budapest vonattal

Graz Budapestre vonattal

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. A legmenőbb környékek Európában: Langstrasse Zürich

A leghosszabb utcának fordították, a zürichi Langstrasse negyed mindent megtör, amit a pontos országról tud. Langstrasse Zürich rosszfiúja, csípő, kalandos, fényes neonfényekkel és mindig készen áll a bulizásra. A Langtrasse aédességi helyszínek labirintusában, bárok, és klubok az éjszakai sapkához, csak válasszon.

Ráadásul, a legmenőbb környék az egyik Európa legbarátságosabb LMBT célpontjai. Itt az LMBT-barát Les Garcons bárban/pizzériában kap helyet, például. Következtetni, ez a csodálatos környék ritkán alszik, és sok etnikai étteremben kiszolgálja Önt, a felek, és persze utópartik.

Interlaken és Zürich vonattal

Luzern Zürichbe vonattal

Bern vonattal Zürichbe

Genf és Zürich vonattal

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Észak -Amszterdam

Hatalmas zöldfelületekkel, szép építészet, és a bájos kis falu, Amszterdam-Noord mindent megkap. A hűvös környék az IJ folyó túloldalán található, így a Noords elképesztő piknikhelyek és élőzenei koncertek helyszínei. Mindezen varázsa mellett, Amszterdam-Noord ad otthont Európa legmagasabb lengésének, az adrenalin szerelmeseinek.

azonban, ha többet tervez aktív nyaralás akkor a folyó tökéletes szabadtéri tevékenységek. Kerékpározás, futás, és még csónakázni is, A River IJ tökéletes. A lényeg az, hogy az Amsterdam-Noord egy holland kis világ a szép amszterdami városban. A lehetőségek végtelenek, és a hangulat fantasztikus, nem meglepő, hogy az utazók folyamatosan visszatérnek Európa egyik legmenőbb negyedébe.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. A legmenőbb környékek Európában: Shoreditch London

A legtöbb utazó tudja Shoreditch a fantasztikus Brick Lane piacnak köszönhetően. azonban, A Shoreditch a legjobb hely, ahol egyedülálló darabokat vásárolhat a nagy független butikokban. Ez csak egy példa a graffiti festett környék egyedi oldalaira. Lehet, hogy a Shoreditch nem tökéletes, de határozottan megvan a maga lelke.

Éppen azért, mert Shoreditch nem a tipikus klasszikus angol negyed, a helyi művészek otthonává vált. Továbbá, ez a városi környék a legjobb hely az utcai ételek kipróbálására a piacon vagy az előugró ablakokban, filmet fogni a tetőtéri moziban, és keresni a sarkon lévő rejtett falfestményt. Következtetni, Shoreditch különleges jellege miatt London legmenőbb környéke.

Amszterdamból Londonba vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Berlin - London vonattal

Brüsszel - London vonattal

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Skócia

A gyönyörű skót tengerparton, kilátással az Atlanti -óceánra, Findhorn varázslatos. Morayshire -ben található, egyesek településnek nevezik, nem pedig városnegyedben. Findhorn egy fantasztikus nyaralóhely, különösen egy tengerparti üdülőhely. Itt, remek lehetőségeket talál a vízi sportok szórakoztatására vagy a tengerparti pihenésre.

Ráadásul, Findhornnak csodálatos ökofalu van, és a szabadidős utazás nagyon divatos manapság. Ez a zöld oldal divatos hangulatot kölcsönöz a nyugodt területnek, együtt a nagyszerű tájjal és hangulattal.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. A legmenőbb környékek Európában: Vesterbro, Koppenhága

Bárki, aki Vesterbróban tartózkodik, azt fogja mondani, hogy ezen a menő környéken néhány apró, nagyon különböző környék található. Az egyik fiatal, csábító, és egyszer Koppenhága vörös lámpás negyedében, a másikban francia sikk van. A Vesterbro tele van kontraszttal, így aki először jár Koppenhágába, talál valami nagyszerűt a kedvére.

Más szavakkal, Vesterbro az egyik legmenőbb városrész Európában, mert valami csodálatosat kínál mindenkinek. A zöldterületektől a finom éttermekig, elegáns butikok, és az Absalon közösségi ház, ahol vacsorázhat a helyiekkel, Vesterbro közössége nagyon barátságos és barátságos. Ebből adódóan, nem csoda, hogy a Vestrbro a topban van 10 Európa legmenőbb városrészei minden évben.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milánó

Milánó legdivatosabb környéke, A Porta Venezia ad otthont a milánói divathétnek, és zúgással zárja a csúcsot 12 Európa legmenőbb városrészei. Művészet, olasz étel, a sarkon Milánó legjobb bevásárlóhelyeitől, mégis nyugodt Porta Venezia a kis Olaszország, távol a zsúfolt turisztikai központtól.

Port Venezia villákkal berendezett művészeti galériákkal büszkélkedhet, kávézók, és kertek, mint a lenyűgöző Giardini Publici. Porta Venezia nagyszerű hangulata vonzza a helyieket, emigránsok, és az utazókat, hogy lógjanak, keveredik, és bulizni a milánói meleg felvonulás alatt, és addig minden nap. Így, ha azt tervezi, hogy a hétvégi kiruccanás Milánóban, jobb, ha egy hétig tart, legalább.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

Porta Venezia, Milan

 

Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít az utazás megtervezésében 12 Európa legmenőbb városrészei.

 

 

Szeretné beágyazni a „12 legmenőbb európai környéken Európában” blogbejegyzésünket a webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)