Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 11/04/2021)

Covid-19. Úgy tűnik, mindenről beszélhetünk, és jó okkal. Ez a vírus megfogta a világon, és teljesen megváltoztatta a gondolkodásmódunkat mindennapi életben, és természetesen Train Travel. Vonat Travel közlekedési mód Sok alkalmazás nem csak az ünnep öröm, de a munka ingázik is.

 

Így, Mi a Train Travel Industry tanácsot Utazás?

Beszéljük amit a vonat az ipar csinál, hogy mindig biztonságban. A vasútállomások többsége fokozza a vonatok és állomások tisztítási protokollját. Emellett fokozza a tisztítást, A frekvencia a vonatokon és az állomásokon is nőtt. A tisztítás óránként történik, és fertőtlenítőszert használ a kapaszkodók letörléséhez, kilincsek, fogantyúk, és mellékhelyiségek. További antibakteriális termékek, beleértve fertőtlenítőszerek és törlőkendők, jelenleg biztosított állomások, a vonatokon, valamint az alkalmazottak munkaterületein.

 

Vonat Travel Industry tanácsot Traveling Tip 1: Online fizetés

Javasoljuk megy 100% érintés, ha tudsz. Ha még nem vásárolt vonatjegy Online akármilyen okból, jövőre valamennyi kifizetés érintés, ha lehetséges. Miért? Jól, van néhány vegyes üzeneteket. Ez az, amit a Bank of England szerint: „Mint minden más felületre, amely nagyszámú embert érintkeznek, megjegyzi hordozhat baktériumok vagy vírusok. azonban, A kockázat kezelése polimer megjegyzés nem nagyobb, mint bármely más megható közös felületek, mint például mellvédek, kilincsek, vagy hitelkártyák. ” Korábban, ebben a hónapban Egy újság jelentése azzal az Egészségügyi Világszervezet (KI) mondott bankjegyeket lehet terjed a koronavírus, így az emberek kell próbálnia, hogy érintés kifizetések helyett. De azután számolt be, hogy a WHO tagadta meg azt mondta, készpénzt továbbító koronavírus, és hogy ez volt „hamisan” - így megy a szám.

azonban, mondjuk két és kettő együtt, Mehetünk? A legtöbb bankjegyek és érmék korábban kezelték az emberek nagy számban , így ha aggódik, fizet egy érintésmentes kártya, ahol lehetséges, valószínűleg az út.

Milánó és Róma között vonatok

Firenze és Róma között vonatok

Pisa és Róma között vonatok

Nápoly Rómába vonatokkal

 

Tipp 2: szociális elhatárolja!

Szociális elhatárolja jelenti, hogy NEM TOUCHY semmilyen körülmények között. De, mi a helyzet a zsúfolt vonatok, csövek, és a villamosok?

Bárki, aki rendszeresen használt Train Travel tudni fogja, hogy nehéz lehet maradni néhány cm távol van a legközelebbi utas, nem is beszélve a javasolt 1M. A Milan, utasok azt tanácsolták, hogy üljön szemben egy üres hely, valami, ami az utasok több forgalmas városokban rendszerint csak álom.

Az egyik legforgalmasabb vonattal utazó városok London. A Transport for London bemutatta egy „továbbfejlesztett tisztító rendszer”, hogy javítsa a higiéniai szint a főváros tömegközlekedés, de semmit érvényesíteni a társadalmi távolságtartás. Ez rajtad múlik,. A lényeg az, hogy meg kell próbálnod elkerülni a többi ember érintését. Utazás a kevésbé forgalmas alkalommal, ha lehetséges, viseljen kesztyűt, ha nem tudja elkerülni megható sínek, ülés, stb.. Végezzük el a saját fertőtlenítőszer veled. Ne hagyatkozzon a pályaudvarok, hogy az Ön számára mindenkor. Jobb félni, mint megijedni!

Amszterdam és Párizs között vonatok

Londonból Párizsba vonatokkal

Rotterdam Párizsba vonatokkal

Brüsszel és Párizs között vonatok

Vonat Travel Industry tanácsot, hogyan kell beszélni

 

Tipp 3: Ne használja a utántölthető csészék!

A Vonat Travel Industry tanácsot Traveling tartalmaz útmutatókat a teendőket és nem, és a kedvenc cuppa. Míg bekerülni a szokást hordozása és használata újratölthető csészék ha ki, és körülbelül arra ösztönözte, mint egy öko-tudatos lépés, félünk ez már nem érvényes.

Számos nagy kávé láncok vannak újragondolására válaszul a koronavírus járvány, Starbucks ideiglenesen tiltó az újrahasználható csésze - jellemzően műanyagból, üveg, vagy bambusz anyagból - az ügyfelek és a személyzet biztonsága érdekében. Általában, kedvezményt kap a saját pohár elhozataláért, de lehet, hogy nem ugyanazt a választ most! Fogsz kell veszítik el e kis kedvezményt a biztonság kedvéért.

Brüsszel és Amszterdam között vonatok

Londonból Amszterdamba vonatokkal

Berlin és Amszterdam között vonatok

Párizsból Amszterdamba vonatokkal

 

 

Tipp 4: Ne nyúljon hozzá!

Sokan kérdezik, ha figyelembe veszik a vonat többet jelent a fertőzés kockázatát. A rövid válasz az, hogy ha ül a vonaton belül 1-2 méterre egy fertőzött személy köhög, Ön a fertőzés kockázatának kitett.

De mi úgy gondoljuk, inkább helyénvaló rámutatni arra, hogy az nagyobb valószínűséggel kockázat a vírus lappangó számára 48-72 óra kemény felületre, mint például a kapaszkodó. Ez nem csak alkalmazni kell vonatok bár. Ez MINDEGY köztér.

Ha meg kell érinteni sínek, gombok, jegyek, stb, próbálja csinálni egy kézzel vagy jobb, a könyök! Tartsa telefonok a többi „tiszta” kézi mosás egyaránt, amint csak lehet a célállomás.

Nürnberg és Prága között vonatok

München és Prága között vonatok

Berlin és Prága között vonatokkal

Bécs és Prága között vonatokkal

 

Don't Touch! Használja könyök köszönni

 

Tipp 5: Vonattal utazni!

Ha megy, hogy az utazási, legyen vonattal. Mi inkább látni visszatérítés nem a légi utazás, míg a vasúti utazás rugalmasabb. Normál feltételek érvényesek úgy tűnik, hogy sok a légitársaságok válaszok. „Jelenleg nincs változás tanácsot légitársaságok, így a járatok működnek, mint a normál és általános szerződési feltételek jegyek továbbra is alkalmazni,”Mondja easyJet.

Egyes rivális légitársaságok, hogy nagyobb helyet. British Airways kínál bizonyos fokú rugalmasságot a járatok Észak-Olaszországban, míg a testvér légitársasága Aer Lingus fog egy jobb ígéretével: „A vendégek, akik foglalásokat aerlingus.com és szeretné megváltoztatni a dátumot vagy úticél a közelgő járatok megteheti.”

Majna Frankfurtból Berlinbe vonatokkal

Lipcse és Berlin vonattal

Hanover Berlinbe vonatokkal

Hamburgból Berlinbe vonatokkal

 

visszatérítés nem a légi utazás

 

Tipp 6: Pack Saját Snack!

Pack saját snack, ha utazik vonattal. Sok vonatok rendelkeznek ideiglenesen bezárta az első osztályú társalgókat és eltávolította a fedélzeti éttermet. Így, ideje, hogy kreatív a lunchboxes! Kis frissítő vagy megvásárolni állomás élelmiszer-kiskereskedők, mielőtt felszáll. Ezek az intézkedések természetesen, célja, hogy megvédje Önt és csökkenti a terjedését a COVID-19 vírus!

Milánó és Velence között vonatok

Padova és Velence között vonatok

Bologna és Velence között vonatok

Róma és Velence között vonatok

 

Vonat Travel Industry tanácsot élelmiszer

Tudjuk, hogy ez egy félelmetes idő. De, javasoljuk, hogy maradjon nyugodt, és logikus a megközelítés az egészségügyi és biztonsági, ha vonattal utazunk, vagy más módon. Nál nél Save A Train elkötelezettek vagyunk biztosítva minden ügyfelünk és a személyzet biztonságát és az naprakészek a legújabb biztonsági eljárások és fejlesztések.

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Covid-19: Hogyan Train Travel Industry tanácsot Utazás?” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ ?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)