Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 30/01/2021)

Új, nagy sebességű, határokon átnyúló vonatok továbbra is nyitott vonalak szerte a világon. Továbbá, szinte mindig üt légi utazás vonatkozó kényelem, jövedelmezőség, és sebességet. Ezen a ponton, egyre több és több vonat hálózatok az egész világon! Mindenki, aki a határokon átnyúló vonatok szereti!

Utazás az Európa vonaton inkább a lassulás, mint a sebesség. Ahogy át szép tájakat utadon a végső cél, úgy érzi, nyugodt és csodálatos. Ennek eredményeképpen, folyik a határokon átnyúló vonatok válik az idő a pihenésre, Van egy kis időt a saját és még meditálni.

Így, Nézzük meg, néhány, a legjobb határon átnyúló vonatok Európában együtt:

 

Eurostar vonatok Cross Border

Csatlakozó London Amszterdam, Avignon, Brüsszel, Kis, Lyon, Marseille, Párizs, és Rotterdam, Eurostar talán a legnépszerűbb nagysebességű vasúti szolgáltatás Európában. Is, Getlink külön működik és birtokolja a vonatok. Ezek keresztezik az Csatorna-alagút között az Egyesült Királyság és Franciaország. Futó hálózat Magassebesség vonalak, Eurostar vonatok száma tizennyolc autó osztály 373/1 vonatok és tizenhat autó osztály 374 vonatok. Futnak akár 186 mph (300 kilométer óránként). Továbbá, Eurostar hordozza több utas, mint az összes légitársaság kombinált. Ez így Eurostar domináns vasút-üzemeltető azokon az útvonalakon, hogy működik.

Eurostar vonatok határokon átnyúló végigvezeti az Egyesült Királyságban, Franciaország, Belgium, és Hollandia. Plusz, ez majd lehetővé teszi, hogy élvezze a csodálatos tájat ezen útvonalak mentén az út.

Hanover Rotterdam vonatok

London Rotterdam vonatok

Hamburg és Rotterdam vonatok

Köln Rotterdam vonatok

 

Cross Border vonatok Spanyolországból Franciaország

Thalys Cross Border vonatok (Francia: [ilyen])

Kezdetben épül LGV Nord nagysebességű vonal között Párizs és Brüsszel, Thalys egy francia-belga nagysebességű vonat üzemeltetője. Eurostar vasút az autók megosztják ezt a pályát, így az egyik legjobb határon átnyúló vonatok. Thalys megy Paris, Brüsszel vagy Amszterdam London via Lille és a Csatorna-alagút, valamint a francia TGV vonatok belföldi. Plusz, Thalys szolgál Amszterdam és kölni, is! Ez fantasztikus hír mindenkinek, aki szereti, hogy rengeteg lehetőség útjuk. Thalys International, NMBS / SNCB, és német vasút kezeli a rendszert, míg Thi Factory és NMBS / SNCB működtetéséhez. Ennek eredményeképpen – a Thalys – vonat utazás Európában minden bizonnyal fantasztikus!

Amszterdam Cologne vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Köln Antwerp vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

NS International

Korábban ismert NS HiSpeed, NS International a vasút-üzemeltető Hollandiában mindenki számára egy éles szem egy csodálatos utazási élményt. NS International működtet nemzetközi helyközi és a nagy sebességű vonatok Cross Border a kapcsolatok:

– Belgium (intercity Direct)

– Németországban és Svájcban (Intercity-Express)

– Franciaország (Thalys)

Mindenek felett, NS International jelenleg működik mind a nagysebességű és a nem nagy sebességű szolgáltatásokat, és része a Nederlandse Spoorwegen. Hasonlóképpen, NS International vezethetnek be félig a nagy sebességű és nagy sebességű szolgáltatások valamikor a közeljövőben.

Brüsszel Leiden vonatok

Antwerpen Leiden vonatok

Berlin Haarlem vonatok

Paris Haarlem vonatok

 

Cross Border vonatok – a TGV (Francia: A nagy sebességű vonat)

SNCF működteti a TGV, amely Franciaország intercity nagysebességű vasúti szolgáltatás és a legjobb állami tulajdonú nemzeti vasúti operátor. Bár kezdetben középpontjában Párizs, a hálózat, az évek alatt, kiterjesztett. Most csatlakozik főbb városok egész Franciaországban (Marseille, Kis, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) a környező országokban. Jelenleg mintegy 110 millió utas évente Franciaországban lovaglás TGV. Az adatok április 2007, TGV a leggyorsabb kerekes vonat, elérve 574.8 km / h (357.2 mph). Megtapasztalhatja a legjobb nemzetközi jutni a brüsszeli Belgiumban és Luxemburg északon TGV vonatok, biztosan.

A nemzetközi TGV keleti elviszi a frankfurti és a München. Hasonlóképpen, a te déli utazások elviszi közvetlenül Milánó Olaszországban vagy Spanyolországban Barcelonában. Ne kövessen el utazási hibát, TGV egyik legkényelmesebb határokon átnyúló vonatok! Továbbá, -tól elviszi a legcsodálatosabb romantikus útra Paris a Földközi-. Vagy, a gyönyörű Bordeaux, Lyon és a Marseille és a világhírű Cannes. Ebből adódóan, ha azt szeretnénk elérni France és / vagy Svájc vonattal, megteheti, hogy a lovas a határokon átnyúló vonatok által működtetett TGV Lyria.

Zürich Párizs vonatok

Párizs és Frankfurt vonatok

Genf Paris vonatok

Paris Köln vonatok

 

Ahhoz, hogy a legjobb vonat tapasztalat az életedben, fantasztikus áron és mentesül a kellemetlen foglalási díj, használat Ments meg egy vonatot

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)