Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 02/05/2020)

Húsvéti ünnepek Európában változhat országonként és városonként. Ez az egyik legjelentősebb és legrégibb fesztiválok az Keresztény Egyház. Húsvét ünnepe a Jézus Krisztus feltámadása a sírból.

Az ünnepség időpontja húsvét évente változik. Ezt jellemzően ünnepelte az első vasárnap után, a telihold követő tavaszi napéjegyenlőség. Ez akkor fordul elő, különböző időpontokban minden évben, kezdve késő március késő április.

A kereszténység, Nagyhét a húsvét előtti héten, és magában foglalja Virágvasárnap, Nagycsütörtök, Nagypéntek és Nagyszombat. Európában, Sok országban ünneplik Easter meggyújtásával hatalmas tüzek néha Judas tüzek. Alapvetően, ezek a tábortüzet jelenti, hogy megünnepeljék a tavasz. Itt van egy gyors pillantást, hogyan néhány kedvenc európai országban ünneplik Easter.

 

Kezdve Húsvétra Hollandia

Ban ben Hollandia, előkészületek Easter kezdődik egy nappal azelőtt, Nagyböjt. Ez a nap az úgynevezett „Vastenavond” vagy Fast Éva. Ez idő alatt, A holland élvezi a leginkább jelentős megugrása a külföldi turisták, akik szeretnének részt venni az ünnepi.

Az emberek járnak templomba húsvéti szolgáltatások, amelyek gyakran követik ünnepi étkezés. Gyerekek tovább tojás vadászik keresve élénk színekkel díszített főtt tojás vagy csokoládé tojás. tulajdonos Tikken kedvelt húsvéti játék, amelyben embereket ütni tojás együtt. A cél a játék lényege, hogy kiváló a másik személy tojás feltörése nélkül a tiéd.

Antwerpen Amszterdam vonatok

Antwerpen Breda vonatok

Brüsszel Amszterdam vonatok

Antwerpen Utrecht Trains

 

holland zászló

 

Húsvéti Ünnepek Franciaországban

A francia ünnepelni Húsvét látogat egy speciális istentisztelet, egy ünnepi étkezés, és egy húsvéti tojás vadászat. Látni fogja, és pékségek csokoládé nyúl, harangok, és jelek a tavasz.

A francia is szeretem csokoládé tojás, használja őket széles körben a gyermekek húsvéti tojás vadászik. A francia is van egy tojás gördülő verseny, amely magában foglalja a nyers tojást gördülő le a lejtőn. Van még egy gyermek játék, amely magában dobált friss tojás a levegőben. Az első, hogy megtörjön egy tojás kerül meghatározásra a vesztes, aki ad néhány cukorkát másik gyermek.

Egy érdekes húsvéti hagyomány Franciaország a cloches volantes vagy „repülő harangok.” Nem harangokat gyűrű között pénteken és húsvét vasárnap reggel. Ez csak a húsvét vasárnap istentiszteleten, hogy a harangok, ünneplő Jézus feltámadása. Franciaország is ismert keresztrefeszítés reenactments.

Dijon Párizs vonatok

Reims Párizs vonatok

Lille Párizsba vonatok

Utak Párizs vonatok

 

 

Húsvéti Ünnepek Olaszországban

Húsvét Olaszország hivatkozunk az olaszok, mint a La Pasqua. Ellentétben a többi Európai országok, akkor nem fogja látni a húsvéti nyúl, vagy húsvéti tojás vadászik Olaszországban. Ez az örömteli ünneplés szól szeretett hagyományok.

Vallási felvonulásokat tartanak olasz városok és a városok pénteken és szombaton húsvét előtt. Húsvét vasárnap, számíthat az élelmiszer jelentős szerepet játszanak a megemlékezéseken. Az a hagyomány, hogy az ünnepségek articsókot és Angelino-t vagy sült baba bárányt tartalmaznak, és a válogatott kecskefélék szintén a menükben vannak.. És az emberek adnak galamb alakú vagy korona alakú kenyér ajándékba.

Rómában, vigil zajlik a St.. Péter-bazilika Szent szombat. Úgy kezdődik, 9 -kor és folytatódik egészen éjfélig, mivel jár a kezdete a Húsvét reggelén. Húsvét vasárnap, A leginkább várt tömeg kezdődik a pápa nyilvánított egy áldás a tornácon.

Mivel a pápa és a Vatikán, Róma egy hely húsvéti ünnepek Európában. Az emberek érkeznek a világ minden tájáról, hogy részt vegyenek az ünnepségeken, és részt vesznek a Vatikáni Virágvasárnap tömege. Mert ez ingyenes, ez is kap elég zsúfolt.

Milan Rómába vonatok

Bologna Rómába vonatok

Siena Rómába vonatok

Lucca Róma vonatok

Húsvéti Ünnepek Olaszországban

 

 

Ha azt tervezi, hogy részt vegyen a húsvéti mise a római, ez a legjobb foglalni a jegyeket korai. Foglalja le ülések előre, hogy élvezze a legjobb áron. Mivel a népszerűsége a húsvéti ünnepek, városokban, mint Róma, Párizs, és Amszterdam, ez mindig bölcs tervezni.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk a hitel egy linket hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feaster-festivities-europe%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)