Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2021)

Az EU több mint 100 milliárd euró beruházását javasolja vonatokba az európai utazások ösztönzése érdekében, Ez a beruházás össze az állami és magánforrások. Teljesen, A teljes beruházás meghaladja a 4,5 milliárd €. A beruházás jön át a finanszírozási nevű csoportot európai összekapcsolódási Létesítmény. Röviden, A finanszírozás származik néhány csoport. Ezek a csoportok közé tartoznak a nemzeti, magán, és befektetési bankok.

Finanszírozás segít fejleszteni kell az európai utazási vasúti hálózat. Is, A beruházás segít fejleszteni alternatív üzemanyag lehetőségek vonatok. Továbbá, A finanszírozás megnyitja az utat kibocsátás nélküli szállítás.

 

Európai Utazási projektek

A projektek középpontjában a törzshálózat az európai utazási. € 719.500.000 van az Európai vasúti hálózat. € 99.600.000 van a felújításhoz közúti szállítás. Is, € 78.900.000 van a fejlődő kikötők. És € 44.700.000 van belvízi utakra.

Kiemelt kezdeményezések, hogy a finanszírozás fedezi tartalmazzák;

  1. növelése sebesség vonatok Dánia és Németország.
  2. Bővítése vasútvonalak Szlovénia
  3. Vasúti alagút Olaszország és Franciaország között
  4. hozzáadása 340 töltőállomások mert az elektromos autók
  5. Alkalmazkodás utakon miatt áruszállítás

Köln Koppenhága vonatok

Dresden Koppenhága vonatok

Nürnberg Koppenhága vonatok

 

További EU vonat finanszírozása € 37 milliárd az európai utazási

Egyesek szerint forrás, Európa fektetett további € 37 milliárd a vonaton ipar. Ez az összeg, hogy több ember munkahelyeket és jövedelmet. Az európai vasúti hálózat a kapacitás és a fenntarthatóság növekedésének köszönhető. Íme néhány a projektek a € 37 milliárd használják;

Düsseldorf Hamburg vonatok

Bonn Berlin vonatok

Heidelberg München vonatok

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

Bár ez alagút 17 éves, csak Európában nyílt meg Európában 2016. Mivel a Alpine hegyek, elvitte 2,400 munkavállalók fúrni. Az alagút hossza majdnem 57 KM, így a legnagyobb alagút a világon. Mert a méret az alagút, a költség € 11 milliárd, ezermillió.

Ez alagút köti Észak-Olaszországban A Dél-Németország, amely két fontos ország az európai utazási ökoszisztéma. A jövőben, 240 a tehervonatok fogja használni ezt a alagút. Mivel az alagút, a küldemények váltja át 2 millió kamionutat évente. Teherautók kell vezetni a hegyre, és várja a díjköteles várakozási. Ennek eredményeképpen, a küldemények, ami utazni megszakítatlan 160 KM óránként kell előnyben részesíteni.

Trento a Garda-tó Peschiera vonatok

Bolzano Bozen Garda-tó Peschiera vonatok

Bologna Garda-tó Peschiera vonatok

Velence Garda-tó Peschiera vonatok

 

2. Fehmarnbelt link

Ez a fix kapcsolat alagút lesz a leghosszabb elmerül alagút a világon. Az alagút összekapcsolja Dánia a német sziget Fehmarn. A teljes költség ezt a linket alagút € 7000000000. Ez a link vágni a vonatút között eltelt idő Stockholm és Hamburg 2 órák. Az árufuvarozási ágazat Németország között, Dánia, és Svédországban szerzett tól jelentősen meg ezt a linket, ez biztosan fokozni fogja az európai utazást.

Stuttgart Hamburg vonatok

Antwerpen és Hamburg vonatok

Lipcse Hamburg vonatok

Bonn Hamburg vonatok

 

3. Európai Utazási Vasúti Network Connection Project VDE 8

VDE 8 Ez valószínűleg a legnagyobb vasúti építkezés Németországban. A projekt javítja az átjutást Németország. Mivel a mérete és a technológia a VDE 8 vonal között Berlin és München költség 10 milliárd €.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

 

Belépőjegyek a 3 percek

Foglalhassa vonatjegy az európai utazási? Miért nem vesz 3 perc honlapunkon, hogy megtalálja a legolcsóbb jegyeket az útvonalakat. Belépés a honlapunkon most könyv vonatok. Jegyek lehet fizetni többféle módon, beleértve iDealen Hitelkártya.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)