Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 30/04/2021)

A tömör utazás utazás utazni Európát vonaton. Ez rohamosan előnyös környezetbarát utazási eljárás. Utazás, összefoglalva, nem csak szélesíti távlatokat, hanem szélesíti távlati. Gondoljunk St. Ágoston termékeny szavak, „A világ egy könyv, és azokat, amelyek nem az utazási, csak olvasható egy oldalt”.

Ebben a tech-hozzáértés, A digitális kori kapcsolat gyors és dühös. Annak minden előnyeit, elveszítjük kapcsolatban a legfontosabb része az utazás és élet, A jelen pillanatban. Vonat kirándulások végig Európán INSPIRE, kényelmes és romantikus.

Azok számára, akik nem élnek egy olyan országban, ahol a vasúti utazás kiemelkedő, ez lehet egy titokzatos kaland. A másik nagy előnye ennek az európai vasúti utazás az, hogy, ellentétben repülőtér, Európai vasútállomásokon található kellős közepén a városok. Ez csökkenti a felesleges költségeket mi finoman hangolt utazási költségvetés.

Választásával egy vonattal Európa, mi választja egy utazási eszközt, amely nem csak részt bennünket, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több, mint amit általában volna. Az egyik ilyen útvonal nyit tizenkét főbb európai és kiemeli történik körülbelül 3 hetes. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kell utazni európai Highlights vonattal 3 Hetek.

 

Európai kiemeli Vonattal Day 1: Bécs, Ausztria

A vonat keresztül Európa út kezdődik Bécsben, a főváros, Ausztria. Két dicsőséges nap kaland várnak Önre. Barokk épület- és birodalmi paloták az alaphangot, hogy bemutassa a művészi, építészeti, kulturális, és zenei remekművek. Ez mellett a irigyelte kávéházi kultúra és a vibráló kialakítás jelenetek.

Mumok van egy must-do, amikor a bécsi. Köztudott, avantgárd és néha sokkoló művészeti alkotások, amelyek magukban művei Pablo Picasso és Andy Warhol. A gyűjtemény teljes egészében áll szinte 10,000 művészi élvezetek.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

Bécs egy megálló, az európai kiemeli Vonattal

 

Nap 2: Salzburg, Ausztria

A vonattal Európa továbbra, eltöltött nap az ausztriai Salzburg város. Ez a határ Németország és fantasztikus kilátással A Keleti-Alpok. Salzburg igény, hogy híre van, hogy egy mesekönyv városban, hogy egykor otthont a világ legnagyobb zeneszerző, Mozart.

A hegyek élnek Salzburgban. Ez egykor a forgatás helyét a nagysikerű, “Zene hangja” és érezhető a művészi alkotás érzéke. Azt is sugároz egy csendes derű.

München és Salzburg vonatok

Bécs és Salzburg vonatok

Graz Salzburg vonatok

Linz és Salzburg vonatok

Salzburg, Ausztria

 

Európai Highlights Napok 3: München, Németország

A következő két megálló vonaton keresztül Európában München és Stuttgart Németország. Az lenne a legjobb, hogy kiad egy nap minden ilyen híres úti cél.

München és bajor öröksége a sör és a sörfőzés hagyománya szerves részét képezte kultúrájuknak, csaknem hét évszázadon. Az Oktoberfest a lista tetején München. Ezt ünneplik emberek milliói, hogy a látogatás az egész világon, részt venni az ünnepi.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

Látogasson München az európai kiemeli Vonattal

 

Nap 4: Stuttgart, Németország

Stuttgart elegáns hangulatot, ahol a gyors autók és divatos éttermekben hozzon létre egy hangulatot a modern élet, de van még a Stuttgart, mint a modern. Stuttgart borozó és a mellkas-anya árnyékos sörkert azt mutatják, fesztelen, rúgni a lábát fejjel.

Nürnberg Stuttgart vonatok

München és Stuttgart vonatok

Frankfurt Stuttgart

Heidelberg Stuttgart vonatok

 

 

Európai Highlights Napok 5: Strasbourg, Franciaország

Ugráló vissza a vonaton, ez ki Franciaország! Töltsön el egy napot Strasbourgban.

Strasbourg között egyensúlyoz a középkori múlt és a jövő progresszív. A gótikus katedrális egy építészeti csoda Nagyon ajánlott az óvárosi kanyargós sikátorokon való barangolás és a kocsma ételeinek élvezése.

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Dijon Strasbourg vonatok

Strasbourg az Európai Highlights Vonattal

 

Napok 6 – 8: Párizs, Franciaország

Paris szüksége van kisebb bevezetése az ikonikus építészet, beleértve az Eiffel-torony, A Diadalív, és a Notre Dame. A szó párizsi egyet jelent a stílus és jó okkal. elvár világszínvonalú konyha, bevásárlás, és galériák, amelyek egy soha véget nem érő inspirációs forrás és boldogság. A legjobb vonat utak Európában mindig szerepel ez a híres város.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

Eiffel-torony Párizs, Franciaország

 

Európai Highlights Napok 9 & 10: Brüsszel, Belgium

Miután Paris vallottam romantika, tölteni a következő két napon Brüsszelben, mielőtt a következő vonat láb. Két nappal a brüsszeli áll art deco homlokzat és ellátogat a Grand Palace téren. Ez található a város szívében, hol a 17th században már életre.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

színes Brüsszel, Belgium

 

Napok 11 – 13: Amszterdam, Hollandia

Amszterdam, ahol az óceánjáró mellett történelmi csatornákon, amely megszokott, és séta a múzeumok és vintage teli üzletek. Ivás, étkezés, és a tervezési jelenetek elbűvölik és szórakoztatják. Amszterdam a város a meglepetés, és ad otthont a Van Gogh Múzeum, valamint számos más kincsek a kijelzőn.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

Amszterdam, Hollandia

 

Európai Highlights Napok 14 – 17: Bremen & Berlin, Németország

Head vissza Németországba és öt napot a vonaton végig Európán Bremen, Berlin, és Drezda. Egy nap Bremen (az alábbi képen), látogató számos múzeum és galéria, mint a Bremen Overseas Múzeum. Ez egy kikötőváros, Bremerhaven, ahol a friss tenger gyümölcseit, és megismerhetik a lenyűgöző kikötő története.

Berlin kell három napon merítés. Berlin hírneve az, hogy “város, amely soha nem alszik”. Kihasználják a vibrálás! Éjszakák a mulatozás és a nap a kulturális törekvések.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Bréma és Berlin, Németország

 

Nap 18: Drezda, Németország

Dresden szüksége csak egy nap, Marvel, mint a Grand Dome és Versailles-ihlette Zwinger palota házak múzeumok. A város-ben alakult 1743 és újra kellett építeni az első világháború után 2. Ez már becenevén „Florence az Elba’ köszönhetően idilli.

Berlin Drezda vonatok

Hanover Drezda vonatok

Potsdam Drezda vonatok

Nürnberg Drezda vonatok

Drezda, Németország megálló mentén Európai kiemeli Vonattal

 

Európai Highlights Napok 19 – 21: Prága, Cseh Köztársaság

A vonat utazás Európában véget ér a prágai, miután a forgószél csoda. Prága város tornyai és gyakran, mint a szépség, Párizs. Ez is le, hogy otthont Európa legjobb sör. Élvezze a látvány egy 14th századi kőhíd, egy dombtetős kastély, és egy lusta folyó. Ez a tökéletes módja annak, hogy vessen véget a vonat utazás Európában.

Nürnberg Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

Prága, Cseh Köztársaság

 

A legjobb vonat utak Európában fog róla, hogy kényelmes és megpihent. Értékelje a táj az út mentén, a vonaton történő utazás biztonsága, és minél több látnivalót belenyomni. Nincs jobb módja annak, hogy az utazási. Foglaljon Save A Train Ma!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Európai kiemeli vonattal 3 Hetek” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-highlights-by-train/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)