Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 14/01/2022)

Van valami hihetetlenül teljesítő mintegy némán bámult ki a vonatablakot, nem gondolja? Így, felejtsd el intim biztonsági frisks, világos Ziplock táskák folyadékok, nulla magánélet, és WC nélküli buszok. Nincs jobb módja annak, hogy vizsgálja meg Európában, mint vonattal decemberben. Itt vannak a okokat!

 

1. Fedezze fel Európát vonaton decemberben, és látni fogja – kevesebb turista

Sokan állományban népszerű úti nyári időszakban, amikor akarnak felfedezni Európa. azonban, a napsütés nem hoz magával, emberek. Sok-sok ember! Azt szeretik felfedezni Európát vonaton decemberben, mert egyszerűen kevesebb a turista. több táj, nyugalom, és helyet biztosít az Ön!

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Fedezzük fel Európát vonattal, üres vasútállomás

 

2. Fedezze fel Európát vonaton a téli úton – olcsóbb árak

Az ok, hogy miért van olcsóbb árak egyszerűen az, hogy az ész 1! Kevesebben egyenlő olcsóbb mindent! Beszélünk olcsóbb szállodák és vasúti jegyek földön (bár valószínűleg nem a karácsonyi /Újév).

Borravaló: Kedvezmények megtalálható több kisebb városokban nagyon függ a turizmustól. természetesen, A nagyobb városokban nem kell próbálni olyan kemény, hogy a vásárlók, így tervezni bölcsen ha a költségvetést!

Brüsszel Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseille Párizs vonatok

Amszterdam Párizs vonatok

 

 

3. Piacok és fesztiválok

Nézze meg a félelmetes post A legjobb téli Fesztiválok Európában Ha akarja További információk a legkeresettebbek. Utcai piacok, konkrétan teljesen mindenhol december folyamán. Valójában, ez már egy december hagyomány, mivel a 1400-as! Mivel egy vonat rugalmasságot jelent, így kell, úgy dönt, hogy egyszerűen meg kell maradni az egyik úgy találja igazán szeretsz, akkor igen! Ez a szép vasúti utazás. Ezért nincs jobb módja annak, hogy vizsgálja meg Európában, mint vonattal decemberben.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Fedezzük fel Európát vonattal, üres vasútállomás, téli fesztiválok

 

4. Légkör

Ha valaha is nézte a karácsony film, van kötve, hogy egy varázslatos képet festett a légkör. Kép enyhén csökkenő hópelyhek, gyerekek dobott hógolyókat, jégcsapok, tompa ropogását séta vastag hó. És természetesen, A fények és dekorációk! Vannak más helyek hogy a rivális a kijelző talál Európa legnagyobb részén.

Firenze Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok

Firenze és Pisa vonatok

Róma Velence vonatok

 

 

5. Fedezze fel Európát vonattal decemberben = Téli konyha

Mi lenne jobb módja annak, hogy felfedezze, mit kínálnak a különböző élelmiszer-országok? Fedezze fel Európát vonaton decemberben, és az esélyt, hogy látogassa meg több várost egy nap. Nézze meg egy helyi piac, és hogy némi snack vissza a vonaton! Lehetne neked reggeli, Ebéd, és vacsora ban ben 3 különböző városokban!

München Zürich vonatok

Berlin Zürich vonatok

Basel Zürich vonatok

Bécs Zürich vonatok

 

Fedezzük fel Európát vonattal, svájc

 

Tipp: Ban ben Svájc és alkatrészek Franciaország, próbáld ki raclette és fondue, mindkettő köré épülnek melegítjük sajt. Németek szeretnék, hogy kitörjön a szarvas, amikor hidegre, és sült gesztenye is egy olyan szolgáltató vágott át Karácsonyi vásárok. Ne felejtsd el, hogy egy oldalon forralt bor!

 

Ready foglalni, hogy a vonat utazás egy életre? Nagy! Fejét, hogy SaveATrain és élvezze a probléma- és foglalásmentességet Vonat utazás!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)