Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 24/12/2021)

Egyéni utazás megtervezése egy tapasztalt utazó számára is mozgalmas lehet, főleg, ha a felkeresendő úticélt és a megfelelő tevékenységeket választják, amelyeken részt vehetnek. De ami a legfontosabb, mert a lehető legjobban ki akarja használni az önfelfedezést.

Ha egyedül van az úton, akkor bármikor meglátogathatja, ahol csak akarja, anélkül, hogy valaki más menetrendjének kellene megfelelnie. Is, jobban kihívhatod magad, ha teljesen idegen emberek közé tartozol, ami növeli önbizalmát, és természetesen, önnövekedés.

Ezt elmondták, van-e cél az önfelfedező útjára?? Ez a cikk kiemeli 7 a legszórakoztatóbb helyek egyedül.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Látnivalók az önismereti utazás során: Ausztrália

Ausztrália a legtöbb búvár álomcélja annak köszönhetően végtelen merülési lehetőség amatőr és tapasztalt búvároknak egyaránt. És akkor is, ha nem vagy felkészülve a merülésre, jól érezheti majd magát az ország által kínált sok rejtett kincs felfedezésében. Ausztráliában is a leghaltabb ill veszélyeztetett állatfajok, így ritka esélye lesz egymásra lépni a közelben lévő millió éves kövületekkel.

De az említett tények egyike sem a fő tényfiam, miért soroltuk Ausztráliát az egyedül utazók legfontosabb célpontjává. A legfontosabb okok az ország örök békéje, megbízható tömegközlekedés, és olcsó szálláslehetőségek. Nagyon biztonságban leszel Ausztráliában.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Thaiföld

Az itteni kultúra gazdag és az ételek finomak, így rengeteg étellel és kultúrával kapcsolatos dolgot kell felfedeznie és megtanulnia a helyiektől, ha egyáltalán lesz ideje tartalékra. A szállás és a szállítás itt nagyon megfizethető, nem beszélve arról, hogy mennyire elérhető Bangkok a világ minden sarkából származik. És ha elméd szorong vagy nyugtalan, mindig betérhet egy templomba vagy egy meditációs központba és meditálhat.

Luxemburg és Brüsszel között egy vonattal

Antwerpen és Brüsszel között egy vonattal

Amszterdam és Brüsszel között egy vonattal

Párizs és Brüsszel között egy vonattal

 

Solo trip to Thailand

 

3. Látnivalók az önismereti utazás során: Anglia

Pár évvel ezelőtt, London volt a világ legnépszerűbb városa az egyéni turisták körében. Ez már önmagában megmondja, hogy ez biztonságos hely, ha nincs társasága. A Buckingham-palota jelenleg az egyedül utazók legnagyobb vonzereje, de nem ez az egyetlen Londonban. Ha korlátozott időn belül meg szeretné tekinteni a legtöbb látnivalót, csak csatlakozz egy Londonhoz ingyenes gyalogos túra amikor legközelebb meglátogatja a várost.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. Új Zéland

Szeretsz egyedül vezetni hosszú távokon? Sok egyedüli utazó szereti Új-Zélandot a vezetési lehetőségek megfelel nekik. Minden, amire szüksége van, béreljen lakókocsit vagy egy közönséges autót, és menjen oda, ahova az utak visznek. Ez egy gyönyörű ország felfedezni. A helyiek is szívesen és segítőkészek, amikor segítségre van szükséged.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Látnivalók az önismereti utazás során: Peru

Szinte minden új hely, ahol látogatása különleges, különleges okok miatt különleges, de Peru azon országok közé tartozik, amelyek egyszerűen kitűnnek. Ez a hely oly sok embert csodálkozott természeti szépségeivel és kincseivel, hogy az emberek nem tudnak egyszerűen betelni vele. Az gazdag történelmi, hegyek, és a hagyományos kultúra, amelyek minden látogató számára érdekesek. És így, hogy megtapasztalja minden nemzeti kincsét, tegyen egy perui túrát, és ismerkedjen meg az országgal.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

 

6. USA

Az Egyesült Államok sokszínű, így soha nem érezheti magát a helyén, bárhonnan is jöjjön. Az ország is nagyon hatalmas, és minden megvan hozzá, hogy hegyek legyenek, parkok, vadállatok, vagy strandok. Apropó a strandok, meg kell látogatnia Floridát, amikor legközelebb az Egyesült Államokban tartózkodik, és a fehér homokban úszik. Továbbá, Disney tökéletes úticél lehet önnövekedési utadhoz, mivel ez visszaviszi a gyerekkorod felidézésére, és egy kis keserédes nosztalgia senkit sem bánt. És ha szüksége van egy kis csendes időre egyedül, mindig maradhat a nyaralás távol a tömegektől.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Látnivalók az önismereti utazás során: Japán

Japán mérföldekkel megelőzi a többi országot a technológia terén. Ha Ön tech futurista vagy befektető, a város üzleti lehetőségeinek feltárása biztosan fel fogja izgatni. Az ország is otthont ad gyönyörű templomok, high-end szállodák, és éttermek, valamint Ázsia legjobb rejtett természeti kincsei. Mi több, az itt található hatékony közlekedési rendszerek szórakoztatóvá és problémamentessé teszik önálló utazását. Ha zenekedvelő vagy, hozhatja a laptopját és a zenélő szoftver hogy inspiráció érjen benneteket, és talán valami szép hangot produkáljon, amelyek szimbolizálják magányos utazásait.

München és Salzburg között egy vonattal

Bécsből Salzburgba Vonattal

Graz Salzburgba Vonattal

Linz Salzburgba Vonattal

 

Self discovery trip in Japan

8. Malaysia

Malajziában sok tennivaló és tanulnivaló van, de ennek a délkelet-ázsiai országnak a legérdekesebb ténye, hogy a lakosság nagyobb százaléka beszél angolul. Ez azt jelenti, hogy aligha fogja eltéveszteni az utat, ha egyedül utazik ide. Az országnak vannak strandjai, hegyek, búvárhelyek, és mindent, amire szüksége lehet a kikapcsolódáshoz és az élet egyedüli élvezéséhez.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

Traveling solo to Malaysia

 

Összefoglalva

A hátizsákos utazás és az egyedüli utazás napról napra népszerűvé válik a rugalmasság miatt. Helyesen cselekszel. Ne feledje, hogy elegendő költségvetéssel kell rendelkeznie a szálláshoz, élelmiszer, és a közlekedési igények, mert önállónak kell lenned, ha élvezni akarod az önfelfedező utazást.

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk Önnek megtervezni a szórakoztató helyeket, amelyeket vonattal felfedezhet önismereti útján.

 

 

Szeretné beágyazni a webhelyére a „Vidám helyek az önismereti kiránduláson” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)