Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 25/02/2022)

Szállítás, minden formában, bármely ország és a gazdaság gerince. Csak utakon ment keresztül, vasút, és a levegő, hogy képesek voltunk összekapcsolni a világot oly módon, hogy sokkal kisebbré váljon, mint valójában van. És így, amikor a világ legnagyobb iparágait vizsgáljuk, A szállítás az egyik legaktívabb, folyamatosan változik a jövőnk javulása érdekében.

Az utazási és szállítási ágazatban a legújabb tendenciák a környezetbarátabb lehetőségek megteremtését mutatják. Nagyon szükséges lépés a környezet megmentéséhez, a közlekedés új fejleményei tehát már ezen az elven dolgoznak. azonban, ezek az előrelépések szintén megbontják annak a határait, ahogyan az elmúlt században utaztunk. És ezzel, ők vezetnek a gyorsabb utazás jövőjéhez, biztonságosabb, és szó szerint ebből a világból.

 

Az utazás jövője: Űrturizmus

Az űr a legrégebbi idő alatt az emberiség végső határa volt. azonban, mióta évtizedekkel ezelőtt megindultunk a Holdon, még nem volt semmi lényeges, amely izgatotta volna a közönséget. Most azonban, folyamatban van egy verseny az emberek űrbe juttatására, szabadidőért. Az űrturizmus a következő nagy dolog, és bár lehet, hogy drága és exkluzív, nagy lépés a jövő felé, ami valószínűleg magában foglalja gyarmatosította a Marsot vagy olyan lakható űrállomások készítése, ahol egyének százai élhetnek együtt. azonban, míg a tudósok esetleg megtették a helyes irányba tett lépést, lehet, hogy néhány generációt meg kell várnunk, mielőtt bármilyen látható látható haladás megjelent.

Dusseldorf és Munich jegyek

Drezda és Munich jegyek

Párizs és München jegyek

Bonn és Munich jegyek

 

The Future Of Travel

 

Utazási és közlekedési ipar: Pilóta nélküli autók

Kérdezze meg bárki másot a jövőbeni szállítás elképzeléséről, és valószínűleg megemlítik a jármű nélküli járműveket. A világon már vannak olyan vonatok, amelyek ezen az elven működnek. Ráadásul, a leghosszabb ideig, a tudósok és az ipari vezetők azon törekednek, hogy biztonságosabbá váljanak az utak, beépítve a technológiát a mindennapi életbe vezetési élmény. A vezető nélküli autók megérdemlik, hogy megvárják, az az, hogy sok szempontból forradalmasítja az ipart. Attól, hogy több vagyok környezetbarát a közúti biztonság felé, az emberek képesek lesznek nagyobb távolságokat megtenni anélkül, hogy órákig vezetni kellene.

Amszterdam és Párizs jegyek

London és Párizs jegyek

Rotterdam és Párizs jegyek

Brüsszel és Párizs jegyek

 

Az utazás jövője: Vonatok

Az egyik legrégebbi tömegközlekedés formái körül, A vonatoknak egyértelműen van helye a jövőnkben. Meglepően, talán jobban, mint valaha. Még akkor is, amikor új technológiákat hoznak létre a vasúti rendszerek biztonságosabbá tétele érdekében, gyorsabb, és kényelmesebb, az ilyen rendszer alapvető igénye arányosan növekszik. A vonatok már társadalmi kompenzátorok, mivel a nagyon gazdagok gyakran a legszegényebbekkel együtt mozognak, de a világ népességének gyors növekedése miatt, különösen az iparosodott országokban, a hatékony és megfizethető vasúti rendszerek kulcsfontosságúak a forgalmi torlódások leküzdésében. Ez szintén jelentős hatást gyakorol a környezetre, mivel a vonatok hatékonyan tudnak tiszta energiát üzemeltetni, ugyanakkor számtalan gáz-nehéz autót szállítanak el az útról, és csökkenti a Föld CO2-kibocsátását.

München és Zürich jegyek

Berlin és Zürich jegyek

Bázel és Zürich jegyek

Bécs és Zürich jegyek

 

sbb train

 

hyperloop

A Hyperloop leírása az "első új fő szállítási mód" 100 évek." Ez magában foglalja a szuperszonikus sebességgel történő utazást egy csőben, az egyik rendeltetési hely összekapcsolása a másikkal. A Hyperloop felhasználható rakomány és emberek szállítására is. azonban, annak ellenére, hogy a rejtélyes Elon Musk a technológia élvonalában van, néhány országban vannak szkeptikus a Hyperloop iránt és ha tényleg megéri pénzt befektetni. Mindazonáltal, az új szállítási formán keresztül történő utazás sokkal közelebb áll a valósághoz, mint amire számíthattunk, a tesztekkel és a csövek gyártásával már hamarosan folyamatban vannak Kaliforniában és esetleg Európában.

Hamburg és Koppenhága jegyek

Zurich és Hamburg jegyek

Hamburg és Berlin jegyek

Rotterdam és Hamburg jegyek

 

 

Virtuális valóság

Ez kifejezetten a karosszékben utazók számára készült, akik élvezik új helyek látogatását, de inkább otthonaik kényelmét szolgálják. Míg a VR már forgalomba került, elég hamar, látni fogjuk a VR integrációját, IR, és AR, olyan tapasztalathoz vezet, amely a lehető legközelebb van a valós élethez. A világ hét csodájának meglátogatásától kezdve a merülés a Nagy Védő Zátony felé, ez az új technológia segíti az embereket, mint még soha.

Milánó és Róma jegyek

Jegyek a Firenze és Róma jegyekről

Pisa és Róma jegyek

Nápoly és Róma jegyek

 

Örömmel segítünk megtalálni a lehető legjobb jegybeállítási lehetőségeket. Rendelje meg vonatjegyét Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Az utazás jövője” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)