Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 11/04/2021)

Jogosnak tartják, hogy az utazás egy olyan dolog, amelyet megvásárol, hogy gazdag legyen vagy úgy érzi magát! És nem mindig szükséges, hogy elválasszon a nehezen megkeresett pénzétől, hogy élvezhesse a gazdagságot. Miközben a napsütötte trópusi szigeteken merészkedni tervezi, vagy hóval borított sípályák, vagy pedig a buja-zöld vadon, folyamatosan számos határozatot hoz. Váltsd valóra az álmaidat azzal, hogy nem teszi ugyanazt túl bonyolulttá. Ülj a csoportjával, és tervezze meg a költségvetését. Tegye az egész utazást hozzáértővé. A csoportos utazások kiváló eszközei a nagy baráti társaságnak. De nem minden vitorlázik simán, ha nem tervezi tökéletesen. Irracionálisnak tűnik az utazási költségek nyomon követése, de túl sok rejtett hiba van benne. Kerülje el a csoportos kirándulásokhoz kapcsolódó összes negatív tulajdonságot, és logikusan tervezzen. Olvassa el az alábbiakban a hat gondtalan tippet, amelyek hozzáértőek egy költségvetés-barát csoportos utazás megtervezéséhez.

 

1. Döntsön az utazási költségvetésről

Igen! Igazad van! Először a rendeltetési helyről kell döntenie, hogy megszerezze a know-how-t az összes kiadáshoz. De néha trükkös, mivel mindkettő összekapcsolódik. És ez egy nagyon bonyolult ügy is. Bár a következő utazást barátaival tervezi, nem mindenki engedheti meg magának egyformán. És így, korlátozott költségvetéssel járhat, egyhangúlag döntött. Az egész tervezés zökkenőmentes lesz, mivel a csoport többségének nem kell nyomást gyakorolnia jelentős összeg elköltésére. Is, a rendeltetési hely kiválasztására vonatkozó döntéshozatal könnyebbé válik, különösen a rögzített költségvetést szem előtt tartva. Eszerint, te, a csoport többi tagjával együtt, hívhat fel további költségeket, például járatokat, kölcsönzés, élelmiszer, kirándulások, és még sok más. A teljes együttműködésre van szükség, miközben egy csoportos kirándulást tervez, fenntartani az összetartozást.

Jegyek Luxemburg és Brüsszel jegyek

Antwerpen és Brüsszel jegyek

Amszterdam és Brüsszel jegyek

Párizs és Brüsszel jegyek

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. A teljes költség felosztása ábrázolva

Próbáld meg kitalálni, hogyan lehet felosztani a költségeket. Döntse el a teljes költségek felosztásának módjairól és módjairól a csoport többi tagja között. Például, kizárólag Ön lesz a felelős a szállodai szoba teljes foglalásáért, vagy ugyanazt a felét kellene megosztania? Vagy, érdekli-e olyan felelősségvállalás, mint például a taxikölcsönzés és a napi kirándulások? Sok csoportos kiránduláson, Általában dicséretes az, hogy egy adott feladatot átvesznek. Csökkenti a komplikációkat, és kiegyenlíti a teljes utazási költségeket.

Ha hamarosan egy nagy költségvetésű utazást tervez, próbáljon meg egy egyedi fiókot létrehozni. Ugyanezt kell előre megtenni. A csoportos utazásban részt vevők egy adott összeget befizethetnek, havi, hogy spóroljak az utolsó pillanatban. Okosabb cselekedet a jó szállodák megszerzése, air-járatok, és kiváló konyha.

Munich és Zürich vonatjegyek

Berlin és Zürich vonatjegyek

Jegyek a Bázel és Zürich között

Bécs és Zürich vonatjegyek

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Hidd el a gazdasági járatokat és a zsebbarát, de elbűvölő úticélokat

A csoportos kirándulás tervezésénél, légy kissé proaktív a pénzzel. Összpontosítson a kereskedelmi fuvarozókra. Sok költséghatékony légitársaság létezik, maroknyi utazási csomag tárolása. Tervezze meg a mozgását, miután megbeszélte a rejtett árnyalatokat a társaival. Például, kimérheti az utazási tervét Rómába, Athén, és Isztambulon keresztül Máltán. Különben, csoportos utazás kezdete Berlin-Prága, Budapest és Riga nagyszerű választás! És mit szólnál egy közúti utazáshoz, vagy egy csoportos vad táborozáshoz a társaddal? Az idő nagy részében, az időjárás akadályt jelent. Függetlenül attól, hogy mennyire esik a csapadék, tűző nap, vagy szeles csapások, autóval utazni segített a tetőcsomagtartó napellenző, egy áldás! A beépített poggyász teljes lefedésére és árnyékolására szolgál, miközben az egészet elkészíti utazási élményt egy nyugodt.

Amszterdam és London vonatjegyek

Párizs és London jegyek

Berlin és London jegyek

Brüsszel és London jegyek

 

4. Okosan jár el az ételek rendelése közben

A csoportos kirándulás általában sikeres, ha nincs vita vagy érv az étellel kapcsolatban, különösen. Igen! A legtöbb csoportos kirándulás megvetést kelt, amikor a kérdés az egyes tagok étkezési preferenciájával merül fel. Ilyen helyzetekben, A pozitív gondolkodás és az egészséges táplálkozás legyen a mottója. Az éttermi csekken való részvétel garantálja a problémákat és a zavart a csoporttársak között. Például, tíz csoportban, egyetlen személy fizet a teljes számlát üveg bor, majd később a csoport többi tagja fizet az időközönként, jelentős zavar kerül majd be. Így, hisz abban, hogy mindig megosztja a csekköt. Különben, megteheti „haver-pár” -on keresztül. Klubolhatja adatait a csoport más tagjaival, és folytassa a számla kifizetését..

Milánó és Róma vonatjegyek

Firenze és Róma vonatjegyek

Pisa és Róma vonatjegyek

Nápoly és Róma vonatjegyek

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Légy alaposan kiszámítható költségekkel

Szeretne technológiailag megbízható lenni, és okos egyénként emelkedik ki a csoport között? Segítsen a különféle online alkalmazásoknak, amelyek minden igényt kielégítenek, költségekkel kapcsolatos. Esküszöm az olyan alkalmazásokra, mint a Splitwise vagy Google dokumentum, mivel mindkettő hozzáférést enged a csoport minden tagjának, megtekintheti és szerkesztheti, követelményük szerint. De vigyázzon az egyéni pozitív és negatív aspektusokra.

Ezekben az alkalmazásokban csoportot hoz létre, ahol a csoport tagjai gyorsan bejelentkezhetnek, és a teljes költséget százalékokban oszthatják meg. A riasztások barátságos emlékeztetőket küldenek a számla kiegyenlítésével foglalkozó különféle embereknek. Miközben tervezi a csoportos utazási költségek kiszámítását, kerülje az összetartást és a szóban történő elszámolást. Ne feledje ezt, hogy megtapasztalja a békét utazás előre.

Amszterdam és Párizs vonatjegyek

London és Párizs vonatjegyek

Rotterdam és Párizs vonatjegyek

Brüsszel és Párizs jegyek

 

 

6. Minden pótdíjat állapítson meg (Ha van)

Miután élvezte a csoportos utazást, és boldogan szálljon le haza, ideje rendezni a régi számlákat (ha van ilyen)! Jobb, ha rendezi a régi adósságokat, az Ön által elfogadott időkeretben. Másképp, poggyászként áll! Sokan inkább fizetnek keresztül különféle online alkalmazások, mivel hozzáértőnek tűnik. Néhány megmentőbb gondolkodású személy pedig szeret személyesen fizetni, készpénzben. Gondoskodjon arról, hogy kb. Egy héten belül fizessen. Különben, el fog veszni a következő csoportos utazás meghívására.

Lásd még: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Brüsszel és Amszterdam jegyek

London és Amszterdam vonatjegyek

Berlin és Amszterdam vonatjegyek

Párizs és Amszterdam jegyek

Settle All Dues (If Any)

 

Következtetés

Nincs ilyen, de sokak között téves vélekedés arról, hogy a föld körüli utazás soha nem lehetséges korlátlan hitelkártya vagy pénzforgalom nélkül. Vagy ha valaki szponzorálja az egész utazást! De jobb, ha nem hisznek ebben. Biztos, hogy egyetlen utazásra sem kerül sor kiadások nélkül. A fent említett irányelvek biztosan együtt fognak tartani téged és a távoli bandád sok közelgő kiránduláson. Legyen tisztában a döntéseivel, és működjön együtt más utazási társaival, akkor a csoportos kirándulás nem kevesebb, mint egy álom!

 

Utazzon a kontinensen vonattal és Igény és Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “6 Megtakarító tippek egy csoportos kirándulás megtervezéséhez költségvetéssel” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)