Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Készüljön fel fújva Olaszország vonattal lépés pillanatától kezdve talpat nagyszerű talaj. A föld története, csodálatos építészeti, elsöprő kultúra, és olyan elegáns, kifinomult, és a jó modorú emberekre emlékezni fogsz az utolsó napodig! Akarom tudni egy titok? Olaszország vonattal még látványosabb, mint tudod képzelni!

Most, mivel fogsz a föld Rómeó és Júlia vonattal, itt van néhány hasznos tipp akkor érdemes követni (különösen akkor, ha még soha nem volt, hogy Olaszországban, és nem beszéli a nyelvet folyékonyan):

 

Helyünk Olaszország Vonattal Menetrend

Mert mindenki utazik szerte Olaszországban és vonattal szeretnének kapni a tényeket együtt, Válassz ezek között:

 • Trenitalia, A nemzeti vasúti szolgáltatás minden nemzeti útvonalakon; egy rendszeres gyorsvonat.
 • Italo vonat, A nagysebességű vonatok / útvonalak.

A legjobb megoldás az, hogy nézd meg Olaszország vonattal, és ahhoz lennie a biztonságos oldalon: árak összehasonlítása, dátumokat, és időpontokat, és keresse meg a költségkeretének és az utazási térképének leginkább megfelelő lehetőséget. Vessen egy pillantást a két összehasonlítani menetrendek. Akkor valószínűleg tévesztendő össze a terminológia, ezért itt van a rövidített formában, meg fogja találni a Trenitalia telek:

 • Róma Termini (központi állomás) –> TE RÓMA
 • Nápoly központi (központi állomás) –> NA C.LE
 • Firenzei Santa Maria Novella (központi állomás) –> Fl.SMN
 • Velencei Santa Lucia vasútállomástól
 • Velence Saint Lucia (a szigeten) –> ÉS. S. L.
 • Velence Mestre (a szárazföldön) –> MASTER
 • Milan Central (központi állomás) –> MI C.LE
 • Piazza Principe (központi állomás) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE DANDÁRTÁBORNOK
 • La Spezia Centrale (központi állomás) –> SPICE
 • Pisa központi (központi állomás) –> PISA C.

Lesz idő, amikor vegye Olaszország vonattal fog látni egy vasútállomás nevét a felső feketén, majd mások piros; ez azt jelzi, van néhány vasútállomáshoz a városban, ahova utazik, a vonattal, ahová elvisz az összes vonat megáll.

Firenze és Pisa vonatok

Firenze Rómába vonatok

Milánó Firenze vonatok

Velence Milánó vonatok

Olaszország vonattal játék

Amennyiben foglalja le Olaszországban vonatjegy Online, vagy megvenni a Station?

Az olaszországi jegy vonattal történő lefoglalásával kapcsolatos nagy hír, hogy az online foglalási rendszer hibátlanul működik és szuper megbízható. állomások mindenhol lehet zsúfolt - és kinek van szüksége ilyen típusú stressz, jobb? Ön adott a lehetőség, hogy a könyv vagy közvetlenül fizet a vonatjegy Online. azonban, ha minden a spontaneitás - várjon, amíg eljut az állomásra, és vásárolja meg jegyét akkor.

Köln Dortmund vonatok

München és Dortmund vonatok

Hannover és Dortmund vonatok

Frankfurt Dortmund vonatok

 

 

Hogyan juthat Olaszország vonattal ha egyszer van Jegy?

Amikor eljut Olaszországba vasútállomás, a következő dákó egy nagy lógó tábla. Itt fogja megszerezni az összes frissített információ szükséged van. Ha nem látja a fedélzeten, keresse meg a tömeg ember áll alatta valami hatalmas - és íme! Abban az esetben, ha nem figyelheti meg a vonat szerepel, azonnal, Nem indul pánikba. Győződjön meg róla, hogy nézi a „Partenze” (Indulás) helyett a „Arrivi” (Érkezés) a félreértések elkerülése végett. A legkevésbé zavaró lehetőséget minden rendben van, hogy menjen a vonat száma és indulási időt. Ha úgy találja, a vonat, keresni „BIN,„Mert” bináris " (emelvény). Miután sikerült, hogy rendezve, igazad van, hogy menjen!

 

Van egy vicc volt hallottam egyszer,: Amikor úgy érzed ronda vagy magányos, menni Olaszországba vonattal. Nem számít, mennyire illetlen nézel, A helyi férfiak kiabálni „Bella!" Ön után. Imádni való, jobb? Ne várjon egy percig tovább, foglaljon jegyet a címen saveatrain.com és elkezd csomagolás Olaszország!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)