Olvasási idő: 11 percek
(Utoljára frissítve: 01/04/2021)

Franciaország már régóta kedvenc, és az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok Európában. Tekintettel arra, hogy ez a legnagyobb ország Nyugat-Európában, érdemes vonattal. A francia kormány fektetett nagy sebességű vonalakon (Nagy arany vonal sebességű TGV) és a nagy sebességű vonatok (Nagy vonat TGV arany sebességű vonat). Több mint 1056 mérföldre (1700 km) dedikált nagysebességű vonalakon, valamint több ezer mérföldre a fő- és kisebb tételek. Szinte az egész ország elérhető francia vasút. Franciaország vonatok hatékony, gyors, és lesz hol akar menni az országon belül, valamint, vagy bármely szomszédos ország. Ha Ön első alkalommal utazó Franciaországban, A legjobb módja, hogy kb segítségével vonat utazás gondos útvonaltervező. azonban, A vasúti hálózat lehet egy kicsit zavaró, különösen akkor, ha nem beszél, vagy olvasni a francia. Ahhoz, hogy segít megérteni a vonat rendszer Franciaországban, hoztunk létre egy teljes útmutató a közlekedést az egész Franciaország vonattal.

Ebben az útmutatóban, akkor megtudja, mindent meg kell tudni, hogy hozzon létre a személyes utazási terv. Mi is nyújt információkat különféle vonat cégek működnek Franciaországban és az vonatnemekre. Adunk értékes tippeket vásárol jegyet a legalacsonyabb áron, navigálás a vasúti rendszer, az előnyeit vasúti halad, és a szerzés körül France Párizs. Olvass The Complete Guide To Travel Franciaországban Vonattal felfedezni, hogyan utazik Franciaországba vonattal.

 

Hogyan vásároljon vonatjegyet Franciaországban

Hol lehet vásárolni vonatjegyet az én utam, hogy Franciaország?

Számos egyszerű és kényelmes módszer, illetve weboldalak vásárol francia vonatjegyet. Ezek viszonylag könnyen kezelhető, de sokan jönnek saját hirtelen fordulat, és furcsaságokat, hogy meg kell rámutatni.

 

Save Vonat olyan cég, amely digitalizálta és forradalmasította a vasúti jegykiadó. Látogasson el a honlapján, hasonlítsa össze a vonat viteldíjak, válassza a vasútvonal, és üléstípust szeretne. Fizethet hitelkártyával, vagy akár a Bitcoin. Abban az esetben, a vonatjegy ára csökken, A platform tudatja Önnel, és segít cserélje ki alacsonyabb áron.

 

Wtyúk elérése a francia Államvasutak, akkor valószínűleg kap átirányítja RailEurope.com, amely a hivatalos észak-amerikai partnere, a francia vasút. azonban, akkor nem mindig találja meg a legolcsóbb viteldíjakat Rail Europe. Ebből adódóan, mindig figyeljen arra, hogy a legolcsóbb vonatútvonalak a Mentés a vonaton állnak.

 

Amszterdam Párizs vonatok

Nice-Marseille vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

A vasútállomásnál

Kétféle módon lehet vásárolni francia vonatjegyet az állomáson - egy jegypénztár és az automatából. Angol-hangszórók is vásárolni őket, akár úgy, de ha az angol nem olyan jó, és nem tud kommunikálni az a személy, a jegypénztár is, Az automatából a legnagyobb esélye. Ez könnyű navigálni, és akkor is módosíthatja a nyelvi beállításokat. Vásárol jegyet az automatából igényel Chip & PIN hitelkártya.

 

Hogyan kell gyűjteni az online jegy?

Számos módszer létezik a gyűjtő a jegyek:

 • Vedd fel az állomáson. Gyűjteni a jegyeket az állomáson, akkor egy foglalási adatokat vagy hitelkártya (ugyanaz amivel vásárolni a jegyeket).
 • Print-at-home jegyek. Miután megkapja az elektronikus jegyek, kinyomtathatja őket, és mutasd meg, hogy a jármű vezetője, aki ellenőrzi a jegyeket.
 • Elektronikus jegyek. Ha nem szeretné nyomtatni a jegyeket, lehet letölteni a telefonra vagy tabletta. Akkor csak azt mutatják, a karmester a jegyet keresztül a telefon vagy tabletta képernyő.
 • Futott jegyek. Egyes szolgáltatások lehetőséget biztosítunk elküldésével a jegyeket postán. azonban, ez egy nagyon lassú folyamat, és ezért, Nem ajánlott beállítás.

 

Vegyek vonatjegyet előre?

Ez zavaró lehet tudni, hogy melyik vonat jegyek megvásárolhatók, amikor és amelyet meg kell elővételben, mert több típusú vonattal és más vonatok.

Regionális / helyi vonatok. A regionális és helyi vonatok csatlakozni elővárosi és regionális területeken. RER és Transilien connect külvárosi Párizs, míg BIRTOKOLNI vonatok (Vonat Regionális Expres) a regionális vonatok, amelyek összekötik a regionális elosztók, kisebb városok. Nem kell megvenni a regionális és helyi vonatjegyet előre, csak vásárolni őket jobb indulás előtt.

 • intercités vonatok (IC). Egy intercités vonat egy gyorsvonat, amely nem utazik a nagy sebességű vonalak, és csatlakozik a városok, valamint rövidebb távolságokra. Megvásárolhatja IC jegyeket előre kap kedvezményt.
 • Nagy sebességű vonatok (TGV). TGV vonatok a leggyorsabb vonatok Franciaországban, és jegyek számukra megvásárolhatók 90 nappal előre. Az árak számukra továbbra is emelkedik, mint az indulás időpontja közeledik, így a könyv őket korán a legalacsonyabb áron. A megvásárolt jegy 90 nappal előre kerülhet € 30. De ha vásárolni őket néhány nappal az indulás előtt, A jegy ára lehet olyan magas, mint 100 €.
 • nemzetközi vonatok. Ugyanezek a szabályok a korai foglalás vonatkozik a nemzetközi vonatok, mert ezek is a nagy sebességű vonatok.

 

Milyen előnyei vannak a vasúti menetjegyekről?

Van egy széles körű vasúti menetjegyekről segítségével utazás Franciaország egész vonattal. Némelyikük lehetővé teszi, hogy utazás Franciaországban és más európai országokban, és akkor ott vannak a vasúti bérletek, amelyek kizárólag az utazási belül Franciaország. Eltérően a hagyományos vasúti jegyek, vasúti menetjegyekről jönnek bizonyos előnyöket:

 • Rugalmasság. A vasúti át jegyet, kapsz korlátlanul utazhat. Csak megy az állomásra, ha úgy tetszik, bélyegezni vasúti át a vasútállomástól iroda és kap a következő elérhető vonattal.
 • kedvezmények. Vasúti bérletek általában jön zárványokat kedvezmények látnivalók, így kiváló lehetőség a költségvetési utazók. Lehetnek olyan hatalmas pénzt takaríthat meg, amely a fő oka az emberek vásárlási vasúti bérletek. Last minute vonatjegy költséges lehet, ha nem foglalja le előre.
 • Kényelem. Nem kell aggódnia, jegyvásárlás minden alkalommal azt szeretnénk, hogy a vonat, de rugalmasnak kell lennie, mivel nem lesz helye minden kívánt vonaton.

 

Melyik vasúti át jegyet kéne vásárlás?

Ha vásárol egy vasúti át jegyet, akkor választhat a France Ország Pass és Több országra szóló bérlet (Eurail Global Pass).

Az France Ország Pass van a legnagyobb esélye, ha csak utazik Franciaországban, mert ez biztosítja a korlátlan utazás a nemzeti vasúti hálózatot (beleértve intercity, BIRTOKOLNI, különjárat turistacsoportoknak, stb.). Választhatja az 1 nak nek 8 nappal az utazás egy hónapon belül, valamint választhat első és másodosztályú. A helyjegy Emellett szükség van a vasúti át történő utazásra a nagy sebességű vonatok. Ezzel a labdát,, Ön is kedvezményt kapnak a különböző buszok, kompok, utazások, szállodák, múzeumok, és egyéb látnivalók.

Az Eurail Global Pass egy jobb lehetőség, ha te is tervezi, hogy utazás a szomszédos országokba. Ez több országot át korlátlan utazást 31 Európa különböző országaiban (köztük Franciaország). A Eurail bérletek, nincs korlátozás, hogy hány alkalommal lehet vonattal. Válassza ki valamelyik 3, 5, vagy 7 nappal az utazás egy hónapon belül, vagy 10-15 nappal az utazás két hónapon belül. Ne feledje, hogy a fenntartások indulás előtt.

A legtöbb vasúti fogásoknál papíralapú, és meg kell írni a távozás dátumát, mielőtt az első utazás minden nap. Helyfoglalások nagysebességű vonatok fog kerülni között 10 € és 20 € ülés, míg a nemzetközi utazási foglalások tól € 35 € 89 per ülés (attól függően, hogy a cél).

Egy fontos megjegyzés: Rail Pass csak jó ár-érték arány, ha a vonat utazás több mint 14 nap, ha kevesebb, mint ponttól pontig közlekedő vonatjegyekért utazik, például a Save A Train ajánlatok kínálnak jobb ár-érték arányt az Ön pénzéért.

Marseille és Lyon közötti időpontok

Párizs és Lyon között

Lyon Párizs vonatok

Lyon és Avignon vonatok

 

 

Hogyan kell használni a vonatjegyet Franciaországban?

A regionális és helyi vonatok, szükség lehet utazni fizikai jegy. Ide érvényesítési doboz az indulás előtt, hogy érvényesítse vagy „bélyeg” a jegy. Ha nem érvényesíti azt az indulás előtt, várni a vezetőt bélyegzőt, miközben a vonaton. Nincsenek helyfoglalások a regionális és helyi vonatok, így csak ülni bárhol.

A nagy sebességű vonatok, van egy adott időpontban nyomtatott a jegy, és a jegy csak érvényes, hogy a megadott időben. Nincs szükség, hogy érvényesítse a jegyeket, mert van egy helyjegy. Győződjön meg róla, hogy megtalálja a megfelelő autót és az ülés (a számok vannak írva vagy nyomtatva a jegy).

Paris Rouen vonatok

Rouen Párizsba vonatok

Párizs a Calais vonatok

Rouen Calais vonatok

paper train tickets

 

Közlekedés Franciaország From Paris

Amikor a turisták jönnek Franciaország, többségük Párizsból indul ki az országon belüli vonatútra. Amikor elkezdjük a párizsi, eljuthat szinte minden rendeltetési országon belüli. Ezek közül néhány a legfontosabb városaiba szolgált párizsi vasútállomásokon.

 • Gare d'Austerlitz vagy Austerlitz pályaudvar – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, Túrák, és Nyugat-Spanyolországban.
 • Montparnasse pályaudvar vagy Montparnasse állomás Minden TGVs a nyugat-franciaországi (Rennes, Nantes, Brest, Bretagne)
 • Északi pályaudvar északkelet Franciaországban, Valenciennes, Kis, Calais; Brüsszel, kölni, és Amszterdam (Thalys); London (Eurostar).
 • Lyon állomásFranciaország déli része. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont Ferrand, Besancon, Marseille, szép. Mulhouse a Kelet-Franciaország. Katalónia (Girona, Barcelona), Olaszország, és Svájcban (Genf, Zürich).
 • Saint Lazare pályaudvar vagy Gare St. Lazare – Le Havre, Rouen, Caen, Cherbourg.
 • keleti pályaudvar Nancy. Reims, Metz, Strasbourg, Luxemburg, és Németországban.

La Rochelle Nantes vonatok

Toulouse La Rochelle vonatok

Bordeaux La Rochelle vonatok

Paris La Rochelle vonatok

 

A legjobb tippek Utazás Franciaországban Vonattal

Mi az Ön számára egy listát a nagy ötletek, hogy teszi a vasúti utazás Franciaországban sokkal kényelmesebb és élvezetesebb.

 • Korán érkezünk a vasútállomáson. Legyen biztos, hogy a vasútállomáson legalább 20 perccel az indulás előtt, vagy még korábban, ha utazik hatalmas vasútállomásokon, mint például a Gare du Nord, Párizs. Egy turista, aki nem beszél franciául, nincs rosszabb, mint érkezik csak néhány perccel az indulás előtt anélkül, hogy a leghalványabb fogalma, hogy hová megy. Érkezve elég korán kapsz időt, hogy ellenőrizze a Elutazás Board állomás adatait, melyik platform a vonat elhagyja, és megtalálni a megfelelő platform.
 • Soha ne hagyja felügyelet nélkül a poggyász. Érdemes sétálni a közeli boltban egyes ételek vagy a víz. Ha úgy dönt, hogy sétálni, ne hagyja felügyelet nélkül a táskájában még egy második. Másképp, azt kockáztatja, miután a poggyász ellopása tapasztalt tolvajok. Major vasútállomásokon Franciaországban (Beleértve Paris Gare du Nord, Párizs Lyon vasútállomása, és úgy Paris Austerlitz állomás) Van csomagmegőrző szekrények különböző méretekben. Mielőtt belépne a szekrény terület, elvárják, hogy a zsákok röntgensugarakkal. Miután a fedélzeten, helyezze el a poggyász belül a látása helyett dedikált csomagtereknél.
 • Pack ennivalót. Az utasok számára megengedett, hogy a saját étel és ital a vonatokon, amely kiválóan alkalmas a hosszú távú vonat túrák. Egyes vonatok egy kávézó a fedélzeten, és a legtöbb közülük a kocsi kosár, ami körül. sajnálatos módon, A kocsi nem mindig jön, és a kávézó zárva lehet. Az ételek és italok a hajón is drágább. Nak nek pénzt megtakarítani, csomag magának egy piknik a kedvenc étel minden túra előtt. Vannak különböző kisboltok legtöbb vasútállomásokon, ahol lehet kapni ételek és italok.
 • Letöltés egy vasúti tervező app a telefonra. Van egy sor vasúti tervező apps telepíteni és használni, hogy a vonat utazik kényelmesebb. A cikkben szereplő valamennyi az információs és a vonat menetrend az európai vonatok, és egyes alkalmazások nem internetkapcsolat szükséges. A vasúti tervező app, mindig tudni fogja, hogy a vonat késni fog (és meddig) vagy időben, valamint, hogy milyen platformot fog megérkezni / járata. Ban ben nagyobb városok mint Párizs, van nem egy “fő-” állomás, és ez könnyű összekeverni egy állomás egy másik. A megfelelő alkalmazás, akkor biztos, hogy szálljon le a megfelelő állomáson.
 • Poggyász. Mikor jön a poggyász, hozhat, amennyit csak tud szállítani, mivel nincsenek tömeghatárok. Akkor tárolja a zsákok felső, mögött a helyed, vagy egy csomagtartó az autó.
 • Első osztályú és másodosztályú jegyek. Az első osztályú és a másodosztályú autók között nincs sok különbség. azonban, ez csendesebb az első osztályú, és az ülések egy kicsit nagyobb. Másodosztályú kocsik is tökéletesen kényelmes. Érdemes megemlíteni, hogy az első osztályú jegy ára körülbelül 1,5x több, mint a másodosztályú díjszabás.
 • Nem lehet visszatéríteni olcsó járatot. Talán az egyetlen hátránya, hogy az olcsó jegyeket az, hogy nem lehet változtatni, vagy visszatérítés.
 • Önkiszolgáló gépek. Ha öncélú jegyautomata, kiválaszthatja az angol nyelv opció, így nincs szükség gond, ha nem beszél franciául.
 • És egy kerékpár. A helyi és regionális vonatok, akkor egy kerékpárt magával díjmentesen. TGVs és Intercity Night (éjszakán vonatok) a néhány utak lehetővé teszik, hogy egy kerékpáros egy kis díjat (általában körülbelül 10 €). Más TGV vonatok, akkor meg kell tenni a kerékpárt egy zip-up kerékpáros táska.
 • kapcsolatok létrehozása. Az út mentén, utazás esetén szükség lehet változtatni a vonatok. Váltás a vonatok általában gyors és egyszerű, így nincs szükség aggódnia, ha nincs elég idő a vonatok. A vasúti összeköttetés járhat séta a másik oldalon a platform vagy a másik része a vasútállomás.
 • Ismeri a vasútállomástól nevek. Nagyvárosok több vasútállomásokon, ami zavart okozhat. Ha nem tudja megjegyezni a nevüket, írja le egy papírra, menteni a telefonra, vagy használjon vasúti tervező app.
 • Nem baj, a vonat sztrájk. Franciaország ismert vonat sztrájk, és mindig figyelmezteti a nyilvánosság előtt folyik egy. Míg néhány vonat akkor is működni fog, sztrájk valamit figyelni, ha azt szeretné elkerülni a nagyobb kellemetlenségeket.
 • Felhasználási Chip & PIN hitelkártya. Ahhoz, hogy a jegy megvásárlása egy automata jegyet kioszk, szüksége lesz egy Chip & PIN hitelkártya, ügyeljen arra, hogy ismeri a kódot, bár nem ajánlom, mivel nagyon drága.

Párizs-Marseille vonatok

Marseille-Paris vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseilles Clermont Ferrand vonatok

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Minden nagyobb városban Franciaországban van összekötve TGV – A nagy sebességű vasúti hálózat és a vonatok, hogy az utazási sebesség közel 200 mph. Ezen a sebességen, minden területen a France karnyújtásnyira.

 

Azt tervezték, ez az útmutató “Complete Guide To Travel Franciaországban Vonattal” kapsz egy erős megértése, hogy a francia vasúti rendszer működik, és segít, ha arra gondolt, hogy figyelembe veszi a vonat, de nem tudta, mit tegyen, vagy hogy hol kezdjem. Függetlenül attól, hogy egy hátizsákkal kaland, üzleti út, vagy egy családi nyaralás, biztosítunk neked, Mentés a vonat a helyen vásárolni vonatjegyet.

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “A Complete Guide To Travel Franciaországban Vonattal” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)