Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Interrailing tippeket és utazik a költségvetést akkor lehetséges, ha azt tervezi, utazás gondosan. Az ára vonatjegyek, szállás, élelmiszer, és szórakozás nem változik az európai országok között, de számos módja van, hogy élvezze a alacsony költségű utazás. Szerencsére, Néhány előkészítő, vasúti közlekedés Európában nem kell költsége közel annyi, mint gondolnád! Annak érdekében, hogy tökéletes utazást tervez Európában, már össze egy ügyes Guide interrailing tippek - Hogyan InterRail Európa-szerte a költségvetést.

 

Interrailing tippeket Nem. 1 – Tervezze meg az utat, és hasonlítsa össze a vonat viteldíjak

Ügyeljen arra, hogy tervezze meg az európai interrailing útvonal és összehasonlítani a költségeket a különböző vonat viteldíjak. A pénzmegtakarítás kulcsfontosságú része Interrailing tippjeinknek, és ehhez a főszezonban kívül kell utaznia. Utazzon a legolcsóbb a hét napja is. Akkor mentse magát egy csomó pénzt, és kibújik a raj utasok. Ez lehetővé teszi, hogy utazás egy töredéke annak, amit általában kerülni csúcsidőben. Hasonlítsa össze a költségeket a honlapon, és kezdjük a tervezés és árak fel vonatút.

 

Interrailing tippek - Hogyan InterRail Európa-szerte a költségvetést

Mentés az elhelyezés azáltal, hogy az éjszakai vonat

Bármely európai utazás vonattal kaland, az egyik legnagyobb ráfordítás szállás. A választás, ahol aludni az éjjel nagyon sok múlik a költségvetés és a fajta tapasztalat, amit keres. Éjszakai vonatok van egy jó lehetőség kevesebbet költenek pénzt a szállás. Nincs további díjat utazni egy éjszakai vonattal, és akkor is maximalizálják az idejét utazik, miközben alszol. Ha utazik, Milánóból Párizs vagy Velence Párizsba Thello vonatok hatékony és kényelmes módja annak, hogy elérje a cél. Utazik egy éjszakai vonat egyik nagy interrailing tippeket ez egy fantasztikus módja annak, hogy nyúlik a költségvetés az utazás alatt!

Milánó Párizs vonatok

Milánó Velence vonatok

Velence Párizs vonatok

 

 

Használja ki az ingyenes látnivalók

Egyes városokban, akkor látogasson el a különböző múzeumok és látnivalók ingyen. London egy kivételes számos múzeum és látnivalót, teljesen ingyen. Az európai városokban, mint például a Copenhagen, ingyenes belépés a múzeumokba ajánlat hetente egyszer. Berlin hihetetlen és van egy szabad séta a város látnivalói.

Interrailing tippek - Hogyan InterRail Európa-szerte a költségvetést

Sok Más városok, mint Amszterdam Van egy éves éjszaka ahol minden múzeumok nyitják meg kapuikat a nagyközönség számára ingyenes. A költségvetés nem kell nagynak lennie, hogy vizsgálja meg ezeket a hihetetlen városok. Győződjön meg arról, hogy előny Mindezen csodálatos ingyenes látnivalók.

Amszterdam London vonatok

Amszterdam Berlin vonatok

Berlin Koppenhága vonatok

 

Egyél, ahol a helyiek – Interraling tippek

Az európai városok költséges lehet eszik, különösen, ha a szűkös költségvetés. Próbálja meg elkerülni étkezési éttermekben található a fő turisztikai területeken. Ezek az éttermekben, amelyek drágábbak és gyakran az ételek minősége nem éri helyeken kijjebb. Próbálja kisétál a fő turisztikai területeken és enni között helyiek A finom étel, ami fél áron.

 

Gondolt interrailing Európa? Használja Interrailing tippeket és Ide Save A Train Online tekintse meg exkluzív viteldíjainkat, és kezdje meg a következő kaland tervezését. Rengeteg kedvezményes jegyárak egész területén elérhető különböző európai vasúti hálózatok. Ügyeljen arra, hogy figyelje a legfrissebb kedvezményeket, ha követi kínálatunkat Facebook és Twitter oldalakat is.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)