Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 29/03/2020)

Utazás lehet terápiás valamilyen; míg ugyanez sok fóbiához vezethet mások számára. Azok, akik szeretnek utazni, valószínűleg meg is nézik őket vonat ülés foglalás az utazási és biztosítják, hogy utaznak.

 

 

Mi Siderodromophobia?

A legtöbb utazó nézd online a vonat ülés foglalás; míg mások inkább csak megy az árral, és lesz a vonat ülés foglalás történik, ahogyan és amikor szükséges, attól függően, hogy hol fognak a jövő. Vannak is fóbiák kapcsolódó vonatok, hogy néhány ember szenved. A félelem a vonatok ismert Siderodromophobia. Siderodromophobia egy nagyon tág fogalom, amely magában foglalja az összes félelmet, vagy fóbiák kapcsolatos vonatok. A fő típusú emberek, hogy ez a fóbia Fõleg az a félelem, hogy az emberek a szerzés lezuhant vagy nem az irányítást. Más, mint ez, vannak más félelmek, hogy kap induljon el, amikor az emberek a vonaton. Lesz attól tart, hogy a csíra fóbia, szociális fóbia vagy akár klausztrofóbia.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

Siderodromophobia: Tünetek

Siderodromophobia alapja számos különböző fóbiák. További, attól függően, hogy mennyire súlyos az állapot. Lehet, hogy a tünetek, mint a szívdobogás, izzadó, remegés vagy gyomor -bélrendszeri tünetek. Néhány embernek, feltételeit is kezdheti még sokáig a vonatút kezdődik. Ez főleg foglalkozik, amit ismerünk megelőző szorongás. Megelőző szorongás is okozhat problémákat rosszabb, mint a tényleges fóbia magát. A legtöbb időt az oka a félelem kapcsolódik a negatív tapasztalat, hogy a személy szembesült, amely valahol kapcsolódik a vonatok. Szükség van, hogy megértsük, hogy itt a negatív tapasztalat amely össze van kapcsolva az elméd nem feltétlenül kell, hogy legyen valami, ami történt veled. Azt is lehet valami, hogy történhetett volna más személy, vagy valami, hogy mi lehetett volna látni körülöttünk személyesen vagy a média.

München Berlin vonatok

Frankfurt és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Siderodromophobia: Kezelés

A nap végén, ez nem fontos, hogy a félelem létezik; a lényeg az, hogyan tud megbirkózni a félelem és arra törekszik, hogy megszabaduljon a félelem, hogy tette a helyet az életedben. Az összes fóbiák, Siderodromophobia vagy a train fóbia nagyon könnyen kezelhető, és megmutatta kiváló sikert árak, ha a kezelés. Ahhoz, hogy megszabaduljon a fóbia, a lépéseket, amelyeket meg kell tenni, ha először dolgozni megszabadulni a negatív gondolatokat, mint amennyire a vonatok az érintett. Is, az egyén az fóbia kell dolgozni a változó ő viselkedések kapcsolódó vonatok. A nap végén a valamit, ami tartós és lehet rögzíteni a megfelelő kezelésekhez.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

 

Hagyd magad mögött a félelmedet és Rendelési Vonatok jegyeket Save A Train

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk hitelt egy link hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)