Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 01/04/2021)

Az utazás a végső kaland, de poggyászmentesen kell, különösen layovers vagy ha csak van egy szabad nap, Németország egyik népszerű városok. Megvan minden szükséges információt csomagmegőrző helyek Németországban három fő városok, Berlin, München, és Hamburg.

Akár részt Oktoberfest Münchenben, rettegve állt a berlini Brandenburgi kaputól, vagy a hamburgi Reeperbahn párthangulatában gyönyörködhet, ezek a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy a poggyász is gondoskodott, miközben feltárja.

 

Csomagmegőrző helyek Németországban: Berlin

Berlin repülőterek

Tegel Repülőtér, meg fogja találni a csomagtér bal helyen kivezetése és ezek minden nap nyitva 5 am a 10:30 délután. Az árak akkor fizet változhat € 7.20 a € 9,90, és függ a méret a zsák. Az időtartam tárolási korlátlan.

A Schönefeld repülőtér, meg fogja találni a csomagmegőrző helyen Terminal D Érkezés. Az órákat vasárnaptól péntekig, tól től 7:30 am a 11:30 -kor és szombaton 8 am a 6 délután. Az árak tartomány € 4 € 6 kézipoggyász és € 7 € 10 normál ellenőrzött poggyász.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Csomagmegőrző helyszíneken pályaudvarok

A kényelem vasútállomásokon az Ön számára, hogy nyitottak 24 óra egy nap, a hét minden napján. A központi pályaudvar (Hauptbahnhof) van, ahol megtalálható raktárak és ez található a parkoló a főépület területe C.

Attól függően, hogy a méret a szekrény van szüksége, ezek költsége € között 4 és 6 € egy nap, és a maximális tárolási idő 72 órák. Ha inkább a látogató egy csomagmegőrző, van egy látogatható naponta 6 am a 10 pm és kb. 5 € tételenként.

Más állomások zárható tároló közé Alexanderplatz, Ostbahnhof, A Potsdamer Platz és Zoologischer Garten. Könnyű megtalálni csomagmegőrző németországi helyszínen!

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Csomagmegőrző helyek Németországban: München

München repülőterek

müncheni repülőtér a legjobb megoldás, ha meglátogatja a város. A Service Center at Terminal 1 nyitva van 24 óra, és van egy második helyen Terminal 2 de a nyitva tartás a 5 éjfélig naponta.

Fizetni € között 5 és 10 €, attól függően, hogy mekkora a poggyász, valamint annak tartalmát. Ellenőrizze a repülőtér’ honlapon, mielőtt utazik a legfrissebb információkat és más repülőterek számára csomagmegőrző helyek Németországban.

 

Luggage inside Munich airport

 

Csomagmegőrző helyek Münchenben pályaudvarok

A poggyász tárolása München központi pályaudvarán szellő lesz. Van rengeteg szekrények és vannak arra utaló jelek, hogy könnyebben megtalálja őket. Egy standard szekrény kerül, akkor körülbelül 4 € naponta egy nagyobb, bőröndjét méretű szekrény körülbelül 6 € naponta. Van azonban egy 72 órás korlátozás limit.

Sok más állomások lettek ellátva ugyanazokat a lehetőségeket.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Csomagmegőrző helyek Németországban: Hamburg

Hamburg Repülőterek

Az egyetlen lehetőség Hamburg repülőtér. A csomagmegőrző áll Terminal 2, Szint 1 Indulás és nyílt hétfőtől vasárnapig 4:30 am a 11 délután. Fizetni között 5 €, 25, minden függ méret. Minél nagyobb a csomagtér, minél magasabb a díj, és a repülőtér 3 eurót is felszámít egyszeri feldolgozási díjként tételenként.

Itt poggyászát korlátozott időtartamig tárolhatja, és a legjobb, ha még érkezés előtt ellenőrzi. Gyűjteni annyi információt, amennyit csak lehet, még utazás előtt.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Csomagmegőrző helyszíneken pályaudvarok

Mint sok a vasútállomásokon Európában, akkor a szerencse raktárak, amelyek mind könnyen hozzáférhető és nyitott 24 óra egy nap. Az átlagos költség 5 € egy nap, és nincs méretkorlátozás.

Berlin és Hamburg vonatok

Bréma és Hamburg vonatok

Hannover és Hamburg vonatok

Köln és Hamburg vonatok

 

 

Egyéni szolgáltatások: A „Airbnb” poggyász

Van néhány cég, amely alkalmaz egy olyan rendszer nagyon hasonlít a Airbnb, Csak a csomagoknak. Csak akkor kell keresni egy helyet, foglaljak majd hagyjuk a zsákokat tanúsított helyen ez a legkényelmesebb az Ön számára. Ez a legjobb módja a megállapítás csomagmegőrző németországi helyszínen.

Biztosítási benne van az árban, és változnak vállalatonként. Akkor is a nyugalmat, hogy a zsákok kezekben.

Stasher

Ez egy nagyon jó hírű tárolási szolgáltatás, amely könnyen használható, és az ára meglehetősen ésszerűen. Fizetni átalány 5 € zsák naponta. A táska is biztosított több mint 800 €. Ez mind benne van az árban.

Egyszerűen keressen a honlapján egy helyen az Ön közelében. Ekkor lehet választani az adott „StashPoint” és mikor dobja le a zsákokat, mutatják a host lefoglalni és te rendezve!

Hasonló szolgáltatásokat ezt tartalmazza Nannybag és BagBnb. Ezek a szolgáltatások ténylegesen egész Európában elérhető, és könnyen használható Németország.

Amikor utazik és tárolására poggyász van szükség, mindig a legjobb kell készíteni. Ellenőrizze még egyszer az összes részletet, és találjon olyan megoldást, amely kényelmes az Ön számára és merre tart. Hogy ez repülőtér, vasútállomásokon, vagy ügyes magánszolgáltatásokat nézhet meg online, ez mind elérhető az egy gombnyomással. Boldog poggyász és félre pénzt a vonatjegy és a használat Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Hol található bal Poggyász helyek Németországban?” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)