Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 14/01/2022)

Szia! Ön tervezi a egy életre szóló úti cél Olaszországban! Ez a szülőhelye a reneszánsz és a város, hogy ígéri, hogy fellelkesít és inspirálni, mert a műalkotások, építészet, és szerelmi viszonya az ételrel. Olaszország az igazi otthona gasztronómia. A lemezeket nem csak szolgált étkezés, ezek alkotások. Amíg felfedezni ezt forgószél város csoda, hol lehet megtalálni csomagmegőrző helyek Olaszországban?

Sétálni macskaköves utcák, ázni a szenvedély érzékelhető légkörében, teszi, hogy egy vödör cél-. Az egyetlen dolog, ami tönkreteheti a romantika is, amelyek a fogás a csomagtér, mert aki meg akarja terhelni mindenhol megy? Poggyászmentesen és boldogan utazhat körbe Olaszországban, és ehhez számos olaszországi poggyásztároló helyet használhat..

 

Csomagmegőrző helyek repülőtereken

Biztonságos és egyszerű lehetőség a poggyász tárolására, egy elnapolás, van a repülőtéren, vagy ha van egy szabad nap anélkül, hotel. Tartsuk szem előtt, hogy a központi repterek ez egy egyszerű lehetőség, de kisebb repülőterek lehet trükkösebb úgy a kutatás, mielőtt eljut a választott repülőtérre. A legjobb az idő előtt ellenőrizni, ha meglátogatja a repülőtér weboldalát, hogy megtalálja a bal oldali poggyász helyeit Olaszországban.

Bari és Fasano jegyek

Taranto és Fasano jegyek

Milánó és Firenze jegyek

Velence és Milánó jegyek

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Népszerű repülőterek

Milan Malpensa repülőtér csomagmegőrző található az érkezési szint Terminál 1. Ez minden nap nyitva 6 am a 10 délután. költségek változnak, egy kis tétel, azt fizetnie mintegy 3,50 €, nagyobb tételnél kb. 4 €, és mindegyikért 24 órák.

Róma Fiumicino repülőtér csomagmegőrző áll a földszinten terminál 3. Ez minden nap nyitva 6:30 am a 11:30 délután kb. 6 euróba fog kerülni 24 órák.

Velence Marco Polo repülőtér csomagmegőrző áll a földszinten, a repülőtéren belül terminál hozzáférést 1. Minden nap nyitva vannak 5 én vagyok 10 délután, de az idők változhatnak télen.

Milánó és Nápoly jegyek

Jegyek a Firenze és Nápoly jegyekről

Velence és Nápoly jegyek

Pisa és Nápoly jegyek

 

Vasútállomások, ahol bal poggyászot tárolhat

Római állomások

Róma három fő vasútállomáshoz, ostiense, Róma Termini, és Roma Tiburtina. Ön igazán elkényezteti a választást, amikor Olaszországban a csomagmegőrző-szolgáltatókról van szó.

Ha te áthaladva vonaton a napra, akkor a szekrények járnak. Mindezek az állomások poggyászellenőrzési szolgáltatással rendelkeznek, Egyes önkiszolgáló.

Akkor számíthat, hogy fordítson között 10 € és 15 € naponta, átlagban. Mint egy kis Mellékesen jegyzem, vasútállomásokon kiválóan alkalmasak arra, hogy napi takarmányokat és vizet készítsenek, kerékpárkölcsönzés, és pénzt húzni.

Állomások Milánóban

A vonatok a legkényelmesebb út Európában és Milánóban, négy fő vasútállomás található, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, Milánó központi, és Milan Porta Garibaldi.

Ahogy azt már korábban, nincs hiány a szolgáltatók, mert nagy szükség van, ha útközben.

Az olaszországi feladott csomagok maximális tárolási ideje és órája a különböző állomásokonként eltérő, napi átlagban 10–15 eurót fog fizetni.. Ott is lehet súlykorlátozás, bizonyos esetekben tehát feltétlenül ellenőrizze újra.

Állomások Velencében

A Venezia Santa Lucia Velence központi vasútállomása, rengeteg lehetőséggel rendelkezik a bal oldali poggyász helyeken Olaszországban. Ugyanaz, mint Milánó és Róma, Velence kínál kedvező árú csomagmegőrző.

Néhány lesz súlya különbségek és esetleges időbeli eltérések. Önkiszolgáló szekrény boltok kényelmesen elhelyezni egész Velence.

Milánó és Genova jegyek

Róma és Genova jegyek

Jegyek a Firenze és Genova jegyekről

Velence és Genova jegyek

 

 

Bal oldali poggyász helye A város körül a szállodákban

Az első kikötő lesz a hotel, diákszálló, vagy az Airbnb a bal oldali poggyász helyére. Miután kivették, ne félj kérdezni, mert sok létesítmények fogja csomagmegőrző ingyen. Általában csak egy bizonyos ideig, ezért ügyeljen arra, hogy megszerezze a releváns részleteket.

Érdeklődni a recepción mintegy lehetőségek széfek és öltözőszekrények. Hagy egy kis tipp, ha megadja a csomagok a porter.

Milánó és Róma jegyek

Jegyek a Firenze és Róma jegyekről

Pisa és Róma jegyek

Nápoly és Róma jegyek

 

luggages in Hotel

 

Bal poggyász Magán Szolgáltatások

Elhelyezheti táskák

Ez egy népszerű választás az európai és egy csillag hírnevét. Arra törekszünk, hogy Olaszországban és ágak Róma, Milánó, Firenze, Nápoly, Pisa, Catania, és Bari, ügyelve arra, hogy minden az olasz és a híres városok. Önkiszolgáló egy nagyszerű választás.

Kerülni kell a vonalak és kihasználják a 24 órás felügyelet és ami a legfontosabb, táskájában biztosított maximum 300 €.

Poggyászmegőrzés irodák

Ez egy csomagmegőrző lehetőség adott Velence.

A velencei Marco Polo repülőtér érkezési csarnokában találja meg őket, A velencei Santa Lucia pályaudvar, a Piazzale Roma, és a velencei hajózási terminál. Azt ügyesen került területeken a közlekedés. Ez teszi az ideális választás, hogy csökken, és megy.

Milánó és Velence jegyek

Jegyek Padova és Velence jegyek

Bologna és Velence jegyek

Róma és Velence jegyek

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Következtetés

Ha utazik Olaszországba, és meg kell csomagmegőrző helyek, ezért alapvető fontosságú az előzetes ellenőrzés a az Ön útiterve. Check-szor, ellenőrizze a súlykorlátozásokat, és ellenőrizze a költségeket, felkészültnek lenni! A legfontosabb, élvezni Olaszország, poggyász ingyenes.

 

Kibír Ments meg egy vonatot hogy megtalálja a legjobb jegybeállítási lehetőségeket a lehető legjobb áron!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Bal oldali poggyász helyek Olaszországban és hogyan találhatók meg” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)