Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 18/03/2022)

A világ leghosszabb vonatútja nagyon hosszú! Ezek utazások vehet napok számát és fedezze ezer mérföld.

Így, Itt vannak a utakra, hogy tegye meg a leghosszabb Európa, Ázsia, Ausztrália, és az Egyesült Államok.

 

leghosszabb vasúti utazás a világ

 

1: Transz-szibériai expresszen a leghosszabb vonatút

Távolság: 5,722 mérföldre

Időtartam: 6 napok +

A világ leghosszabb vasúti útja Moszkvában kezdődik és Vlagyivosztokban ér véget. Először is, átveszi 6 nap a teljes. Az utasok ezen Európai utazás megy keresztül több időzónában. Tájak ezen az úton közé tartozik a Ural hegység és Bajkál tó. A vonatok az utazásra indulnak 48 órák.

 

táj hosszú vonat túrák
Bajkál tó: A világ legmélyebb tava

2: Keleti & keleti Express

Távolság: 1,200 mérföldre

Időtartam: 3+ napok

Ez utazás utazások keresztül Délkelet-Ázsia Bangkoktól Singapore. A vonat megáll a River Kwai és Kuala Kangsar. Az utazás időtartama vagy 3 vagy 4 napok. Továbbá, utazások rendszerint helyek hétvégén. Továbbá, A szálláshely privát, és szépen berendezett. Mivel a szállás kompakt ez a legalkalmasabb egyéni utazók.

Brüsszel Lille vonatok

Antwerpen Lille vonatok

Párizs és Lille vonatok

Lyon Lille vonatok

 

3: A kanadai leghosszabb vonat

Távolság: 2,700 mérföldre

Időtartam: 3 napok

Először is, nincs WIFI Ezen transzkontinentális út. Így, kell készülniük, hogy időt nézi a tájat. Mert a hegyek, erdők, és más kanadai táj látni fogja lélegzetelállító. Az utazás kezdődik Vancouver és a végén Torontóban. Élvezze a kényelmes alvó autók, míg kapsz bepillantást jávorszarvas, szarvas, sőt medvék.

 

4: California Zephyr leghosszabb vonat

Távolság: 2,348 mérföldre

Időtartam: 51 órák

Ez az út leginkább figyelemre méltó, mert a leghosszabb az USA. Az út magában foglalja az úttörők, a Rockies, és kanyonok. A legfontosabb megálló ezen az úton vannak Denver, Salt Lake City, Reno, és Sacramento.

 

 

5: Indiai Csendes-óceán: Sydney Perth (Ausztrália)

Távolság: 2,704 mérföldre

Időtartam: 65 órák

Ez leghosszabb vonatút jellemzői a leghosszabb szakaszon egyenes vasúti pálya a világon. Először, Az utasok kap a tapasztalatok szélessége Ausztrália. Továbbá, a táj vízeséseket tartalmaz, erdők, és kék hegyek. A hossza miatt, sok kulcsfontosságú megáll ezen útvonal. A megállók közé tartozik Broken Hill, Adelaide, Barossa-völgy, Kalgoorlie, szakács, és Rawlinna. Vonatjegyek erre az útra drágák induló ára felett $600.

 

6. Vivek Expressz: Dibrugarh a Kanyakumari (India)

Távolság: 2,633 mérföldre

Időtartam: 82 órák

Hasonlóan az indiai óceáni, ez a vonat a leghosszabb vonatút Indiában. Mert utazik a teljes hossza India és van egy átlagsebesség nak,-nek 32 KM óránként. Ellentétben más hosszú vasúti utazás jegyeket erre a vonatra rajtnál $10.

 

 

7: Párizs-Moszkva leghosszabb vonat Express

Távolság: 1,998 mérföldre

Időtartam: 48 órák

Bár ez a vonat a leghosszabb transzeurópai útvonal csak úgy 2 nap a teljes. A vonat elhagyja az francia főváros és megérkezik az orosz fővárosba. Mert ez az út áthalad Fehéroroszország lesz szüksége vízumra ahhoz, Fehéroroszország. Továbbá, vízumra van szüksége a belépéshez Oroszország.

Lyon Marseille vonatok

Párizs-Marseille vonatok

Nice-Marseille vonatok

Bordeaux-Marseille vonatok

 

Foglalja le leghosszabb vonatút Save Vonat

Foglalhassa hosszú vonatút nem sokáig tart. Ezért a Save Vonat van egy gyors jegyvásárlási folyamat.

 

Belépés a honlapunkon, és most, hogy 3 percet, hogy megtalálja a Legolcsóbb vonatjegy az útra. Jegyek megvásárolhatók a hitelkártyák és a valós idejű banki fizetések és még sok más opciók Ments meg egy vonatot weboldal.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)