Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Megtalálása pénzváltás európai pont nehéz lehet egy turista. Mi több, a legtöbb helyen, akkor számíthat arra, hogy pénzt veszít a valutaárfolyamok. Hogy segítsen ki, tettünk egy listát a legjobb pénzváltás pont Európában:

 

Pénzváltó Rómában

Abban az esetben, ha nem szeretné használni az ATM, lehetőség van arra, hogy pénzt váltani a különböző helyeken a városban. Sok csere pont közelében a római Termini, Róma főpályaudvara. azonban, javasoljuk Casa del Turista, amely egy rövid sétára az állomástól.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Pisa Róma vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Pénzváltás Milánóban

A turisták Milánó valószínűleg fog látogatni milánói dóm, ami egy jó pont pénzváltás. Keresse csere a Piazza del Duomo, csak egy percre a katedrális. Utazási csekket is elfogad, ha történetesen őket.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Firenze Milánó vonatok

 

Pénzváltó Párizsban

Paris érdekes pénzváltók, akik közül néhányan már körülbelül egy évszázada. Megtalálható számos közülük közel van az egyik a város látnivalói is - Diadalív. Az egyik általunk javasolt APS Change, nál nél 30 Avenue de Friedland.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

 

Pénzváltás Berlinben

Ha Berlinben, sok pénzváltás helyeken, ahol az árak jó. azonban, akkor javasoljuk az Euro Change telephelyekről a legjobb áron. Megtalálhatod őket az Europa Center, valamint a Alexanderplatz állomás Berlin.

Berlin Potsdam vonatok

Berlin és Hamburg vonatok

Frankfurt és Berlin vonatok

Berlin München vonatok

 

Pénzváltó Münchenben

München egy nagy turisztikai város, így kell vigyázni a potenciális turisztikai csapdákat. azonban, van még bőven a helyek, ahol lehet pénzt váltani, és kap jó áron. Ria Money Transfer és pénzváltó is közéjük. Megtalálható itt Arnulfstrasse 1.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

Money Exchange Points in Europe

 

Pénzváltás Londonban

Mivel a főváros az Egyesült Királyság és a turisztikai város, London tele van megfelelő pénzváltás foltok. Hogy kapcsolja be a pénzt a font, keresni akár Covent Garden FX vagy Thomas Exchange-Global Leicester Square.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Pénzváltó Brüsszelben

Hogy a legjobb pénzváltás foltok Brüsszel ne elviszi túl hosszú, ha követi a tippeket. Ellenőrizheti az árfolyamot, amelyet a deviza kínál Önnek, összehasonlítva az élő középárfolyammal. azonban, időt spórolni, akár meg is irány a DME Change Boulevard Adolphe Max 11.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Pénzváltás A Basel

A svájci frank használat, hogy az, amit meg kell tartózkodása alatt Basel. Ha mész vonattal Svájc, akkor valószínűleg megy keresztül Basel Bahnhof. Van egy Travelex csere közel hozzá, hogy kínál jó áron.

München Basel vonatok

Zürich Bázel vonatok

Bern-Bázel vonatok

Genf-Bázel vonatok

 

Pénzváltó Amszterdamban

A bankok Hollandiában általában csak hez pénzváltás szolgáltatásokat ügyfeleiknek, ami kellemetlen a turisták számára. Amikor Amszterdamban, keressen öltözőket a Damrak sugárúton. A legnépszerűbb az egyik Pott Change, amely megtalálható a következő királyi palota.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

Amsterdam Canal

 

Pénzváltás Bécsben

Szükséged lesz euró Bécsben. A repülőterek és idegenforgalmi helyek a legbiztonságosabb lehetőség pénzváltás foltok. azonban, az egyik helyen ajánljuk az Interchange, ellenkező St. István-székesegyház, közel a metró. Utazási csekket is elfogadnak, ami lehet kényelmes, ha azokat.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

Megy a nyaralás Európában? Ha ezek közül a legnagyobb európai városokban a napirenden, megtervezni az útvonalat, és A Könyv A Vonatjegyet időben!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Top 10 Pénzváltás Points Európában” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)