Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 07/08/2021)

Számos csodálatos és gyönyörű tereptárgy található Európában. Minden sarok mögött, emlékmű vagy kert látogatható. Az egyik legizgalmasabb és figyelemre méltó látnivaló a csodálatos szökőkút, és kézzel válogattunk 10 Európa legszebb szökőkútjai közül.

Zenei, extravagáns, Európa szökőkutai látványosak. Párizsból Budapestig, a város központjában vagy egy szigeten, ezek 10 csodálatos szökőkutak teljesen megérik a látogatást.

 

1. Trevi-kút Rómában

Róma legnagyobb és leghíresebb szökőkútja a Trevi-kút. Ez a csodálatos szökőkút kb 2,824,800 köbméter víz minden nap. Is, a római időkben központi vízforrás volt. És így, látni fogja, hogy a Trevi-kút három út kereszteződésénél „Tre Vie” a három úti kút.

Ha nem tudnád, a Trevi-kút Európa hét csodájának egyike. Ebből adódóan, nem meglepő, hogy Európa legszebb szökőkútjában sok film szerepelt, mint a Római ünnep.

Hol van a Trevi-kút Rómában?

A lélegzetelállító Trevi-kút mindössze 10 perces sétára található a Spanyol lépcsőtől. Villamossal a Barberini állomásra is eljuthat.

Milánó és Róma között a vonat ára

Firenze és Róma között a vonat ára

Pisa és Róma közötti vonatárak

Nápoly és Róma között a vonat ára

 

Trevi Fountain is one of the Most Beautiful Fountains In Rome and Italy

2. Trocadero-kút

A Trocadero-kút legfigyelemreméltóbb vonása a központban található varsói kút. Medence alakú, val vel 12 szökőkutak körülötte. Ebből adódóan, az Eiffel-torony és a szökőkút jelenete teljesen epikus.

Az gyönyörű kertek és a szökőkutak kezdetben a Trocadero Palais részét képezték, ben jöttek létre 1878 az egyetemes kiállítással. Szembe a Szajnával, a háttérben a Palais du Chaillot, és az Eiffel -torony elején, a Trocadero-kút az tökéletes piknikhely Párizsban, és Európában.

Hogyan lehet eljutni Trocaderoba?

A Trocadero -kert és a szökőkút metróval érhető el, Trocadero állomásra.

Amszterdam és Párizs között a vonat ára

London és Párizs között a vonat ára

Rotterdam és Párizs között a vonat ára

Brüsszel és Párizs között a vonat ára

 

3. A Latona-kút Versailles-ban

Vannak 55 szökőkutak a kertben Versailles, de a legszebb és figyelemre méltóbb a Latona-kút. A La Latona-kútot Ovidius Metamorphosesai ihlették, Latona Appollo és Diana édesanyja, gyermekeivel együtt ábrázolták ebben a dicsőséges szökőkútban.

A Grand Canal felé néz, könnyen észreveheti és megcsodálhatja XIV. Lajos király látomását Versailles bárhonnan. Főszezonban élvezheti a szökőkút zenei műsorát 3 hetente.

Hogyan lehet eljutni Latonába?

Versailles-i palota Versailles városában található, éppen 45 perc vonattal Párizsból. Vonattal indulhat a Versailles Chateau Rive Gauche állomásra. Ezután csak egy rövid sétára van az állomástól a palota és a kert.

La Rochelle és Nantes között

Toulouse és La Rochelle között

Bordeaux és La Rochelle között

Párizs és La Rochelle között

 

The Latona Fountain In Versailles

 

4. Az Efteling-kút

Európa legimpozánsabb zenés szökőkút-bemutatója az Efteling vidámparki zenés szökőkút-show. Meg fog lepődni a 12 perc fény és víz show, ahol a békák átalakítják a vizet egy gyönyörű balett-előadássá.

Az Aqunura kútrendszert az Efteling számára építették 60 évforduló. Következtetni, a zenés show nagyszerű vége a csodálatos családi kirándulásnak Efteling vidámpark.

Hogyan juthatunk el az Efteling-kúthoz?

Ez a csodálatos park csak egy órányira van Amszterdamtól, szóval tökéletes egy vidám család számára egynapos kirándulás Amszterdamból.

Brüsszel és Amszterdam között

London és Amszterdam között

Berlin és Amszterdam között

Párizs és Amszterdam között

 

 

5. 1o Európa legszebb szökőkutai: Trafalgar-kút

Sellők és Tritonok a Trafalgar téri szökőkút központi szobrai. azonban, ellentétben a többi szökőkúttal, e tengeri lények választása mögött nincs legenda. London legszebb szökőkútját eredetileg itt építették 1841 hogy minimálisra csökkentsék a demonstrálók számára a helyet.

A Trafalgar téri kút közvetlenül a londoni Nemzeti Galéria előtt található. Továbbá, tudnia kell, hogy ide jönnek a londoniak karácsonyi szórakozásra. Így, lesz még egy nagy oka arra, hogy ellátogasson Európa egyik legszebb szökőkútjába.

Hogyan lehet eljutni a londoni Trafalgar-kúthoz?

A Charing Cross metróállomáshoz London bármely pontjáról el lehet utazni.

Amszterdamból Londonba vonat árak

Párizs és London közötti vonatárak

Berlin és London közötti vonat árak

Brüsszel és London közötti vonat árak

 

Trafalgar Fountain London UK

 

6. Swarovski-kút Innsbruckban

Tiroli régió Ausztria egyik legszebb régiója, valamint a Swarovski-központ székhelye. A Swarovski-kút a Swarovski kristályvilágban található, szórakozás és ételkomplexum. Valójában a kristályüveg gyártó számára tervezték, Swarovski.

A szökőkút olyan, mint egy férfi feje. Ez az egyik legszokatlanabb szökőkút Európában, és mindenképpen érdemes meglátogatni, ha Ausztriában túrázik.

Hogyan juthatunk el Swarovski-kút Ban ben Innsbruck?

tudsz Vonattal utazni Innsbrucktól Swarovskiig kevesebb, mint egy óra alatt.

München és Innsbruck vonatok árai

Salzburg és Innsbruck vonatok árai

Oberstdorf és Innsbruck vonatok árai

Graz és Innsbruck vonatok árai

 

Swarovski Fountain In Innsbruck is the one of the Most Unique and Beautiful Fountains in Europe

 

7. Jet Deau Genfben

Vízsugár, egy vízsugár angolul, Európa legmagasabb szökőkútja, amely elérheti 400 méter. Alapvetően, a szökőkutat a La Coulouvreniere-i hidraulikus üzem túlzott nyomásának szabályozására építették, de hamar a hatalom szimbólumává vált.

Ebből adódóan, elég nehéz kihagyni Jet Deau-t, amikor Genfbe látogat. Valójában, megtalálhatja az utat a Genfi-tóhoz, ha egyszerűen követi a vízsugarat.

Lyon és Genf között a vonat ára

Zürich és Genf között a vonat árai

Párizs és Genf között a vonat ára

Bern és Genf között a vonat ára

 

Jet Deau In Geneva is The Most Special Fountain In Switzerland

 

8. Stravinsky-kút, Párizs

A Pompidou központban található Stravinsky-kút zenei tisztelgés az orosz zeneszerző előtt, Igor Sztravinszkij. Élénk színű ajkak, egy bohóc, és más felháborító szobrok teszik ezt az excentrikus szökőkutat Európa egyik legszokatlanabb szökőkútjává. A tervet Jean Tinguely szobrász és Niki de Saint Phalle festőművész készítette. Mindkét művész nagyon különböző stílusú: egyrészt dadaista ipar, és másrészt fényes. Így, együtt, munkájuk a 20. század legfinomabb modern klasszikus zenéjét ünnepli.

Kétségtelenül, a Stravinsky-kút leköti a figyelmedet, ha közelről csodálod. Ez valójában olyan, mintha egy cirkuszi előadásnak lehetne tanúja a világhírű Pompidou központ bejáratánál.

Hogyan juthatok el Stravinsky-kút?

Fontaine Stravinsky a Pompidou központ bejáratánál található. Metróval a Hotel de Ville állomásig juthat el.

Párizs és Marseille közötti vonat árak

Marseille és Párizs között

Marseille és Clermont Ferrand vonatok árai

 

9. A Margitsziget zenés szökőkútja Budapesten

Magyarország legnagyobb szökőkútja óránként csodálatos zenei és lézershow-t mutat be. Májustól októberig, a legjobb alkalom a budapesti Margitsziget meglátogatására. Élvezheti a pikniket, miközben nézi a látványos víz- és fényjátékot.

Egy másik jellemző, amely a Krizikova szökőkutat az egyik 10 Európa legszebb szökőkútjai, az, hogy van egy zenés show-terv gyerekeknek és felnőtteknek.

Hogyan juthatok el Margitszigeti kút?

A Margitszigeti kúthoz villamossal lehet eljutni Budapest belvárosából.

Bécs és Budapest közötti vonat árak

Prága és Budapest közötti vonat árak

München és Budapest közötti vonat árak

Graz és Budapest vonatok árai

 

The Margaret Island Musical Fountain In Budapest is Most Beautiful Fountains and Musical in Europe

 

10. Krizik-kút Prágában

A táncoló szökőkút, Krizik szökőkút, Prága kiállítási központja közelében található. Kezdve 8 éjfélig, élvezheti a legjobb fényeket és a legjobb zenét. Vannak 4 azt mutatja, amikor mindegyik teljesen különbözik a másiktól zenében és fényekben.

A Krizik zenés szökőkutat ben építették 1891 a kiállítási központ számára. Azóta szórakoztatja a tömeget. Egy műsoros est nagyszerű befejezése lesz egy mesés napnak Prágában.

Hogyan jutok el Krizik?

Villamossal könnyedén eljuthat a Krizik kúthoz a Vystaviste állomásig.

Nürnberg és Prága között

München és Prága között

Berlin és Prága között Vonat árak

Bécs és Prága között Vonat árak

 

Krizik Fountain In Prague

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtalálni a legolcsóbb vonatjegyeket Európa bármely gyönyörű szökőkútjába.

 

 

Be szeretné ágyazni „10 legszebb szökőkút Európában” blogbejegyzésünket”A webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-fountains-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)