Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 11/06/2021)

Ha hosszú, hogy Európa néhány kihagyhatatlan úti cél, néhány a legtöbb kerékpáros barát városok biztosan, hogy a lista. Ezek a városok nagyok, hogy vizsgálja meg a kerékpár, ami ideálissá teszi őket utazik a költségvetést. És akkor oda vonattal. Íme a tíz legnagyobb kerékpáros barát város Európában:

 

1. Bike-barát Amsterdam, Hollandia

Amszterdam következetesen az egyik kerékpáros barát város Európában. Azt elválasztott kerékpárutak helyett sávok, amely lehetővé teszi, hogy menjen mindenütt autómentes. Könnyedén elérheti azt vonat Párizs, Brüsszel, Koppenhága és más jelentős európai célpontok.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

2. Bike-barát Koppenhága, Dánia

Koppenhága befektetett több, mint € 134 millió a fejlődő saját kerékpáros hálózat az évek alatt. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a kerékpárút-hálózat lenyűgöző és elindította Koppenhága is az egyik legzöldebb európai célpontok.

Hamburg Koppenhága vonatok

Hanover Koppenhága vonatok

Berlin Koppenhága vonatok

 

3. Bike-barát Berlin, Németország

Vegyünk egy in Berlin nyáron

Berlin fáradozott, hogy legyen az egyik kerékpáros barát városok Európában egy darabig. Ők végül tette, köszönhetően egy bonyolult kampány a kerékpáros közösség. Mint az egyik csomópontok európai vasúti forgalom, Berlin eléggé könnyű eljutni.

Bréma és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

4. Utrecht, Hollandia

Városok az Hollandia szeretik a kerékpárok. Az Utrecht sokat fektet a kerékpárjába infrastruktúra. Hosszú kerékpár utcák és hatalmas parkoló könnyen kezelhető kerékpár van.

Brüsszel Utrecht Trains

Antwerpen Utrecht Trains

Berlin Utrecht Trains

Paris Utrecht Trains

 

5. Antwerpen, Belgium

Antwerpen a Belgium legnagyobb kerékpáros-barát város, egy fejlett hálózat kerékpárút. A nagy projektek fejlesztését célzó tovább, Antwerpen biztosan marad az elsők között kerékpáros célpontok Európában.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Amszterdam Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Paris Antwerpen vonatok

 

 

6. Bécs, Ausztria

Bécs büszkélkedhet végrehajtási Európa első cargo bike bérleti rendszer. Más kezdeményezések, hogy a város nagylelkűen támogatta, hogy a bécsi több kerékpár-barát épít a 1300 km-es kerékpárút hálózat.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

7. Basel, Svájc

Basel festői és a leginkább kerékpár-barát városok

Basel ismert néhány dolgot, és mivel kerékpáros-barát az egyik közülük. Bármilyen időjárási vagy az évszak, láthatjuk a lakosok Basel segítségével a kerékpár navigálni körül egyszerűen. Ön elérheti Basel Amszterdam vonattal közvetlenül.

München Basel vonatok

Zürich Bázel vonatok

Bern Bázel vonatok

Genf és Basel vonatok

 

8. Munster, Németország

Között Németország a legtöbb kerékpár barát városok, Munster tartja következetesen jó rangsor. A város keményen dolgozik, hogy biztosítsa a kerékpárosok elégedettek a kerékpáros infrastruktúra és biztonság.

Essen Munster vonatok

Bielefeld Munster vonatok

Köln Munster vonatok

Hanover Munster vonatok

 

9. Verona, Olaszország

Olasz városok általában nem tartoznak a legtöbb kerékpáros barát város Európában, de Verona áll jól. Ez egy nagy város Fedezd fel biciklivel, és a vonatútra Róma Verona csak növeli a szépség a utazás.

Rimini Verona vonatok

Róma Verona vonatok

Firenze Verona vonatok

Velence Verona vonatok

 

10. München, Németország

München világos tervet, hogy építsenek egy hatalmas kerékpáros hálózati zóna és javítja a kerékpáros infrastruktúra. A végső cél az a 30% modális részesedése kerékpárok. Ha szeretné kipróbálni a szerzés körül München a kerékpár, akkor ott utaznak vonattal Berlin, Bécs, és a zürichi, Többek között a városok.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

Készen áll arra, hogy csak kerékpárjával és vonatával látogasson el Európa néhány legjobb úticéljába? Készüljön fel a kalandot egy életre, és foglalja le vonatjegyet korai!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)