Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Angyalok, friss, üvegre festett színes világos ablakok, néhány eleme a 12 Európa legszebb katedrálisai. Minden katedrális magasabb, nagyobb, és lebilincselőbb, mint a másik, mindegyik a másik elemeit tartalmazza.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Dóm katedrális, Milánó

Milánó évente turisták millióit vonzza. Milánó katedrálisa, Milánói székesegyház az egyetlen mérföldkő, amely első pillantásra meghökkent. Tartott 600 éve, hogy megépítse Olaszország legnagyobb katedrálisát, elegáns, kecses, és lenyűgöző világos rózsaszín márványban.

Ólomüveg ablakok, gótikus elemek, és a Madonnina aranyszobor a tetején csak néhány olyan elem közül, amelyek lenyűgözik Önt. Így, ha valóban meg akarja csodálni a lenyűgöző gótikus milánói katedrálist, akkor sétálhat a háztetőn. Így, A milánói székesegyház az egyetlen katedrális a világon, ahol sétálhat a háztetőn.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

Duomo Milan Cathedral is a must sightseeing

 

2. Sagrada Familia székesegyház, Barcelona

Az egyetlen székesegyház, amely azóta is folyamatban van 1882, Gaudi Sagrada Familia katedrálisa, egy műalkotás. A Sagrada katedrális a spanyol késő gótika keveréke, Szecesszió, és a katalán modernizmus építészete. Gaudi tervei a következők voltak 18 tornyok, képviselni a 12 apostolok, Szűz Mária, a négy evangélista, és a legmagasabb Jézus Krisztus.

Továbbá, mindhárom homlokzat teljesen más külsővel rendelkezik: a Passion homlokzata, Dicsőség, és betlehemes homlokzat. Így, annyi látnivalóval és felfedezéssel, jól tervezze meg Barcelonába utazását, hogy ne hagyja ki ezt a csodálatos katedrálist.

 

Sagrada Familia from above picture

 

3. Európa lenyűgöző katedrálisai: Kolner -székesegyház, kölni

Felépítve 7 századokban, a kölni katedrális a gótikus építészet lélegzetelállító szimbóluma. Ráadásul, A kölni székesegyház a kölni érsek székhelye és Európa legmagasabb tavaszi temploma.

Érdekes módon, ez a csodálatos mérföldkő a francia forradalom idején stabil és szénapajta volt. Ma, a székesegyház történetének e szakaszának semmilyen emlékét nem fogja látni. A belső tér ugyanolyan szép, mint a külső ólomüveg ablakokkal és kincsekkel. A Kolner Dom különösen lélegzetelállító éjszakai és naplementés fényekben.

Berlin és Aachen között egy vonattal

Frankfurt és Köln vonattal

Drezdába Kölnbe vonattal

Aachen vonattal Kölnbe

 

Kolner Cathedral Cologne at night time

 

4. Santa Maria Del Fiore bazilika, Firenze

Rózsaszín, világos zöld, és fehér márvány homlokzat, belül mozaikpadló, a firenzei Santa Maria -bazilika figyelemre méltó reneszánsz katedrális. Továbbá, Giorgio Vasari mennyezeti késői ítélet freskói nem hiányozhatnak a művészet szerelmeseinek.

A firenzei székesegyház több mint mérföldkő. Még akkor is, ha nem szereted a művészetet, ez a katedrális lenyűgözi Önt, és órákon át csodálja a lenyűgöző műalkotásokat. Ha szüksége van egy lehelet friss levegőre, majd felmászni a Brunelleschi kupolába, ahonnan kilátás nyílik a varázslatos Firenzére.

Rimini Firenzébe vonattal

Róma Firenzébe vonattal

Pisa Firenzébe vonattal

Velence Firenzébe vonattal

 

 

5. Európa lenyűgöző katedrálisai: Charlies székesegyház, Bécs

Bécs szimbóluma, utca. A Károly -székesegyház lenyűgöző a fehér homlokzaton és a világoszöld kupolákon. Barokk stílusban tervezték, utca. A Károly -székesegyház azóta is magával ragadja a látogatókat 19th század. A székesegyházat Charles Borromeo védőszent tiszteletére tervezték, az etető, és a szenvedések minisztere Európa csapásaiban a 16th század.

azonban, a legérdekesebb tulajdonsága St.. Károly -bazilika az 1250 négyzetméteres freskók a kopulában. Más európai katedrálisokkal ellentétben, itt panoráma lifttel csodálhatja meg a freskókat közelről. Így, következtetni, utca. A bécsi Károly -székesegyház nem hagyhatja ki a látogatását városi szünet Európában.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Scenic Charles Cathedral in Vienna

 

6. Le Mans -i székesegyház, Franciaország

Szent Juliánnak szentelve, Le Mans első püspöke, Le Mans -i székesegyház, A francia gótikus stílus és a román stílusú hajó gyönyörű építészeti keveréke. Az egyik lenyűgöző vonás, amely leköti a figyelmét, a támpillérek, amelyek a külsőt csodálatos kivitelben támogatják. Így a Le Mans -i székesegyház homlokzata Európa egyik legszebbje.

Ráadásul, a katedrális mennyezetére festett ólomüveg és angyalok kiegészítik Le Mans -ot’ lélegzetelállító építészetét, és rengeteg kincset fedezhet fel Önnek ebben az 500 éves katedrálisban.

Dijon Provence-ba egy vonattal

Párizsból Provence-ba egy vonattal

Lyon Provence-ba egy vonattal

Marseille-be Provence-ba egy vonattal

 

A Rainbow over Le Mans Cathedral

 

7. Európa lenyűgöző katedrálisai: utca. Pál székesegyház, London

Ez uralja London látképét, hanem a külsőn, A Szent Pál -székesegyház nem tartozik a legszebb látnivalók közé. A szépség Szent. Pál székesegyháza feltárul, ha szán időt arra, hogy bemenjen. Akkor, meg fogsz lepődni a fehér és fekete dekoráció játékában. Ráadásul, a székesegyház több mint 300 emlékműve Nagy -Britannia legszebbjeinek, mint például maga Wren, aki a csodálatos katedrálist tervezte.

azonban, az egyik legérdekesebb eleme St.. A Pál -székesegyház a suttogó galéria. Igen, ha a galéria egyik oldalán suttog, a falak a másik végére viszik.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Crowds outside St. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Berlini székesegyház

Annak ellenére, hogy súlyosan megsérült a második világháborúban, A berlini katedrális lenyűgöző katedrális, szökőkúttal és zöld fűvel az elején. A berlini katedrális a berlini városi palota részeként épült, de Julius Carl Raschdorff építész átalakította, hogy tükrözze Szent dicsőségét és nagyszerűségét. Pál katedrális Londonban. Csak benne 1993, a helyreállítás befejeződött, a nagy berlini fal leomlása után.

A berlini katedrális legérdekesebb elemei a freskók, arany díszek, és szobrok. Továbbá, a csészealj-orgona romantikus és szívmelengető zenéjével az utolsó és legnagyobb romantikus orgona Németországban, érdemes időt szentelni az ülésnek és a listázásnak. És így, menjen fel a Berlin városra néző kilátóba, és fejezze be túráját az egyikben 12 Európa legszebb katedrálisai.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

Beautiful day in Berlin Cathedral

 

9. Európa lenyűgöző katedrálisai: Szent Bazil székesegyház, Moszkva

Az egyik Oroszország legérdekesebb látnivalói a moszkvai Szent Bazil -székesegyház. Nem hagyhatja ki ezt a csodálatos katedrálist, és látni fogja a Vörös tér bármely pontjáról és azon túl. Ahogy közelebb lépsz, központi templom, körülötte kilenc másik templommal.

A legérdekesebb tulajdonsága, hogy ezeket a templomokat speciális boltíves folyosók kötik össze. Szörnyű Iván volt az ötletgazda a Szent Bazil -székesegyház mögött, és a sokszínű kupolák rejtélyek a mai napig. Míg ez a fajta kialakítás a 17. században jelent meg, de a színválasztás ismeretlen.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Notre Dame katedrális, Párizs

A vízköpők rózsa és ólomüveg ablakok 2 olyan funkciók közül, amelyek vonzzák Önt, mint a több millió látogató a párizsi Notre Dame székesegyházban. Kívülről pompás, és kedves belül, a katedrális kincstára a világ legromantikusabb városa fölé visz, mert panorámás.

A Szűzanya Ile de la Cite -ban áll, és a Szűzanyának szentelték. Továbbá, a székesegyház olyan nagy események helyszíne volt, mint Bonaparte Napóleon koronázása, és Joan of Arc boldoggá avatása. És így, szeme csodálni fogja a katedrális építészetének szépségét, és a füled csodálja a dicsőség meséit.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Notre-Dame Cathedral and the Paris Canal

 

11. Európa lenyűgöző katedrálisai: Szent Márk -bazilika, Velence

Európa egyik legszebb bazilikája, de titkos ereklyék a Szent Márk -bazilika, így Európa legérdekesebb katedrálisa. A legendák szerint, A Szent Márk -bazilika Márk evangélista ereklyéinek elhelyezésére épült, a négy apostol egyike, miután a kereskedők loptak be Egyiptomból. Ez a történet a 13 századi mozaik, a bal ajtó felett, amikor belép a bazilikába.

Továbbá, A Szent Márk -bazilika drágább kincs, mint a királyi család koronaékszere - a Pala dOro. A Pala bizánci alter, több mint 2000 drágakövek. Következtetni, ha Velence egyik nevezetességét tervezi meglátogatni, A Szent Márk -bazilika az egyik, kíváncsiskodóknak, szépség- és történelemkedvelő utazók.

Milánó és Velence között egy vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Bologna és Velence között egy vonattal

Treviso Velencébe Vonattal

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. utca. Vitus katedrális, Prága

Folyókon át, és hidak, a legendás prágai várban, elvarázsol a Szent Vitus-székesegyház. elvarázsol a Szent Vitus-székesegyház 6 században elkészült a gótikus katedrális, a prágai figyelemre méltó és legszembetűnőbb mérföldkőhöz. A Szent Vitus -székesegyház építéséhez szükséges idő tükröződik a stílusok építészeti keverékében.

A Szent Vitus katedrális reneszánsz, gótikus, és barokk elemek: mint a déli torony tornya és az északi rész nagy orgonája. Az ólomüveg ablakok figyelemre méltó jellemzője minden katedrálisnak és St.. Vitus ablakai nem esnek szépségükbe Európa többi lenyűgöző katedrálisából.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We szívesen segít egy felejthetetlen utazás megtervezésében 12 vonzó európai katedrálisok vonattal, Lépjen be a világba Ments meg egy vonatot.

 

 

Be szeretné ágyazni blogbejegyzésünket 12 Európa lenyűgöző katedrálisai ”webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)