Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 13/08/2021)

A legtöbb söröket kedvelő utazók München magas azok a teendők. Ez adott, hogy Oktoberfest is ott lesz, de a Nockherberg Starkbierfest – München Erős sörfesztivál hoz valami extra. Nem, Nem a tömeget. Majd tapasztalat fele annyi. De a sör kettős ereje! Úgy hangzik, mint a tökéletes módja annak, hogy kick off március és Tavaszi, nekünk!

 

München felfedezéséhez:

munich skyline

 

München, Bajor főváros, otthont évszázados épületek és számos múzeum. A város ismert éves Oktoberfest ünneplés és sörcsarnokokat, mint például a híres Hofbräuhaus, alapították 1589. Az Altstadt (Óváros), központi Marienplatz négyzet tereptárgyakat tartalmaz mint például a neogótikus Neues Rathaus (Városháza), egy népszerű glockenspiel mutatják, hogy harangjáték és reenacts történetek a 16. században.

Ez az első alkalom látogató München? Nem lesz boldog, hogy tudja, hogy ez egy nagyon vendégszerető város, szinte minden tekintetben. Ez egy rendkívül funkcionális infrastruktúra, kínál széles skáláját egyaránt beltéri és kültéri látnivalók, az éghajlat enyhébb, mint az északi rész Németország és ez szuper könnyen bejárható és kap Nockherberg Starkbierfest – Az erős sörfesztivál Münchenben.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

Mi a helyzet a nyelvi akadály?

Nem tudok németül vagy bajor? Nem probléma! A legtöbb fiatal generáció beszél angolul, de hogy képes kihasználni egy kis német (vagy akár bajor, ha mersz) nagyra értékelik helyiek. Az ország hírében barátságtalan, de ez messze az igazságtól. München bennszülöttek barátságos és segítőkész, ha elkezdi megismerni őket. Az egyik lehetséges elemeit “kultúrsokk” Lehet, hogy még a legforgalmasabb belvárosi területeken, akkor még mindig nagyon csendes hétköznap téli éjszakán vagy vasárnap; München kínálunk számos profi a városi élet (éttermek, gyönyörű épületeket, sok dolgom) mínusz sok jövés, nyüzsgés, és a stressz. Ez a város területén a legjobb sok világot: városi környezet, gyönyörű természeti környezetben, változatos és nemzetközi kultúrák keveredésének számos hagyományos Bajor életformák. És magától értetődik, hogy a sör világhírű okból!

Hamburg München vonatok

Lipcse München vonatok

Drezda München vonatok

Ghent München vonatok

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

A HELYI TITKOS

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Körülbelül három hétig kora tavasszal, sörfőzdék egész München beállíthatják sörcsarnokokat.

Az erős sörfesztivál tartozik München, mint a sör kertek és az Oktoberfest. Valójában, ez a sörfesztivál lehet a városé legjobban őrzött titok. Ez valójában sokkal régebbi, mint az Oktoberfest, az 1600-as évek közepén kezdődött, a müncheni Paulaner szerzetesek és a Paulaner Nockherberg az eredeti helyszín a müncheni sörfesztivál erős!

A ravasz szerzetesek kiagyalt egy sört ital, hogy életben tartsák a nagyböjt gyors, és felhívta a pick-me-up „áldott apai sör” vagy „szent olajjal Szent. Ferenc. Végül, úgy rendezni „Salvator” - latinul a megmentő.

Salzburg München vonatok

Düsseldorf, München vonatok

Köln München vonatok

Bréma, München vonatok

 

És pontosan hol volt a müncheni sörfesztivál Strong származik?

starkbier

A leggyakrabban azt mondta származási története starkbier egy egyszerű mese éhes szerzetesek. Kénytelen gyors böjti időszak alatt, szerzetesek kezdtek főzni starkbier a kiskaput módja, hogy a kitöltés kalória. Újra, köszönhetően a magasabb oldott anyag tartalom (ismert, mint cefre), starkbier vált elismert folyékony élelmiszerek.

De azon túl, hogy, Starkbier csinál, természetesen, van egy magasabb alkoholtartalom (kezdve 7.5%-9%). Ami az íz, ez malátás és meglepően (Talán azt kellene mondanom deceivingly) sima és hatásai biztosan 1000% kúszás rád. Mint, „Kérem asszonyom, megáll táncolni az asztalon - Megijeszted a gyerekek”kúszás akkor. Figyelmeztetve lettél.

Összegezve a dolgokat: starkbier erős sör, benne erősebb alkoholtartalom hanem oldott szilárd anyagokban is, akkor töltse meg, és összezavar. Figyelmeztetve lettél!

 

Gyors Tippek München Erős sörfesztivál

Készpénzt hordozni!

Míg a nagyobb áruházláncok, bevásárlás piacok valószínűleg elfogadják a hitelkártya, a legtöbb müncheni étterem és üzlet csak készpénzt vagy EC kártyát fogad el (amelyek olyanok, mint a betéti kártyák). Győződjön meg róla, hogy van elég euró magával a mindennapi használat.

 

erős sörcsapoló

Munich Strong Beer Festival beer glasses

A Starkbieranstich utal, hogy a csapolás a ászoksörrel (azaz. megérinti a hordó) - ez a fajta nagy dolog Münchenben és kezdetét vette Starkbierfest. Abban Paulaner am Nockherberg, ünneplik kopogása a Salvator erős sör egy zenei politikai sült.

Az emberek szó szerint töltse ki a sörcsarnokban helyi politikusok és gúnyolódni őket dal és színművészet. Ha kedve megnézni, mi az esemény olyan, mint, itt van egy YouTube klip a tavalyi.

Nürnberg München vonatok

Zürich, München vonatok

Mainz München vonatok

Augsburg München vonatok

 

Szeretne foglalni egy vonatjegy München? Aztán feje fölött a SaveATrain ahol kapsz a jegy percek alatt nem peaky, további, és rejtett díjak!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk a hitel egy linket hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)