Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 06/08/2021)

Ha ez egy lassabb ütemben az élet, amit keres, akkor te vagy a megfelelő helyen. Kép; Fields levendula, napraforgó, és olajfák ... Vasárnapi ebéd platánok árnyékában a falu terén, egy kávézó creme egy járda kávézó párosul sétáljon egy erdőben tölgy és gesztenyefák emésztést. Ez Provence – mit kell látni, és hogyan juthatunk el oda.

Ez egy régió hatalmas kontrasztok és csatlakozások. Provence elrejti annak összetettségét alatt fátyol egyszerű élvezetek. Ez ad otthont a piros szín a Esterel hegyek, az íze tapenáddal, az illata rozmaring, a provence-i akcentus kadenciája, és a misztrál, a szél fúj le az Alpokban. Mint olyan, A tevékenységek a túlnyomó, is! Segítünk!

 

Fields of lavender

 

Provence - mit kell látni: Művészet

Március 1-jétől, 2019 a január 5, 2020, A Carrieres de Lumieres, Volt kőfejtő fordult magával ragadó művészeti múzeum Les Baux-de-Provence, házigazdák kiállítást szentelt Vincent Van Gogh remekművei.

Van Gogh kapcsolata Provence közel volt. A festő töltötte az elmúlt pár évben az életét ebben a francia térségben, áztatás a csodálatos fény és a táj. Ő költözött Párizsból Arles ban ben 1888, mivel úgy vélte, hogy “Az egész jövőjét új művészeti megtalálható a Midi” és elismerte, hogy a menedékjogot Saint-Rémy-de-Provence amikor az egészsége csökkent. Mindkét helyen inspirálta néhány leghíresebb festményei és szilárdította meg egyedi stílusát. Mivel a kiállítás népszerűsége, javasoljuk, hogy előre lefoglalni a Carrieres de Lumieres honlapján.

Dijon Provence vonatok

Párizs Provence vonatok

Lyon Provence vonatok

Marseille-Provence vonatok

 

Provence - mit kell látni: Az ikon a modern Marseille

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

Ez a lenyűgöző múzeum tárja fel történelem, kultúra, és a civilizáció, a Földközi-tenger térségében antropológiai kiállítást, forgó Művészet kiállítások, és a film. A gyűjtemény ül egy merész, korszerű épületben által tervezett algériai születésű, A marseille -i Rudy Ricciotti és Roland Carta építészmérnök. Ez kapcsolódik egy vertigo-indukáló gyalogoshíd a 13. századi Fort St. John, ahonnan vannak fantasztikus kilátást A régi kikötő és a környező tenger.

Lyon és Toulouse vonatok

Paris Toulouse vonatok

Örülök, hogy Toulouse vonatok

Bordeaux és Toulouse vonatok

 

Provence - mit kell látni: CASTELLANE

Castellane, Provence

 

Ez egy bájos város szélén a Verdon Gorge. CASTELLANE, Provence egy szép kis város a bankok a Verdon folyó megállási helyet a Napoleon Road (Napóleon útvonal) körülvéve gyönyörű, vad hegyek. Uralja a híres szikla, amelyre Notre-Dame du Roc kápolna áll, A provence-i óváros egy labirintus festői szűk utcácskák, dúsított maradványait, mint a Tour Pentagonale (ötszögű torony) és a Gate Óra (clock átjáró), és a gyönyörű Place Marcel Sauvaire négyzet - Castellane cselekvésének szíve.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale egy házat, ahol Napóleon megállt ebédelni 3 március 1815 hazatérve a sziget Elba. Nyilvánosak, ma a Közel-Verdon múzeum népszerű művészeti és hagyományok.

Notre-Dame du Roc kápolna

Séta rajongók nem miss következő a gyalogút vezet fel a Notre-Dame du Roc a kápolna mögött a templom körül 30 percek. A kilátás fentről, a környező vidéki táj lenyűgöző!

Montpellier Marseille vonatok

Nice-Marseille vonatok

Párizs-Marseille vonatok

Toulouse-Marseille-be Vonat

 

Provence - mit kell látni: a pápák’ Palota Avignon

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Szerepel Világörökség UNESCO, A palota egyik 10 leglátogatottabb műemléke Franciaország. Megkapja 650,000 látogató évente. Egy igazi szimbóluma befolyása A nyugati kereszténység a 14. században. Ez 15,000km mesterműve egy emlékmű a legnagyobb középkori vár és legnagyobb gótikus palota Európa.

Benedek XII, akik építették a Régi palota a keleti és északi. Utódja pedig VI. Kelemen délre és nyugatra megépítette az Új Palotát. A toronyban a 11 történetek a megyei Levéltár. A magassága 52 méter tesz szédül. Nézz fel rá a teraszon a Utopia Manutention Mozi, és látni fogod, hogy mit értünk!

A Palota szervez kulturális események, téma túrák, kiállítások, és koncertek egész évben. Ez is a házak falai között a Musee de l ' Oeuvre. Ban ben nyári, egy nagy kiállítás veszi fel a Nagy-kápolna, míg a Main Courtyard válik szabadtéri színpad, show Az Avignon, Provence Színház Fesztivál készítette Jean Vilar a 1947.

Lyon és Avignon Train árak

Paris Avignon vonatok

Örülök, hogy Avignon vonatok

Marseille-Avignon vonatok

 

Provence - mit kell látni: Avignon, narancs, Châteauneuf-du-Pape

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Mély merüljön a vidéki Franciaországba és fedezze fel a római örökséget a gördülő szőlőültetvények között. Csodálja meg a Diadalív, valamint a Római amfiteátrum. Utazzon keresztül a termékeny szőlőkkel A Châteauneuf-du-Pape, Provence, és mintát helyi borok közben kóstoló ülésén. Csodálja meg az UNESCO világörökségi listáján szereplő Pont du Gard - a római vízvezetéket. Látogasson el a középkori város Les Baux de Provence. Ült magas a Alpines hegyek, és fedezze fel a Provence-i falvak Gordes és Roussillon.

 

 

Hogyan juthatunk el oda?

Vonattal, természetesen! Vasúti utazás Provence biztosítja fővonali vonatok, beleértve a nagysebességű TGV, délre Párizs, Lyonon keresztül, Avignon, Aix en Provence, de Marseille, majd végig a Földközi-tenger partján (Nem nagy sebességű) nak nek szép, Franciaország. Jegyeit perceken belül megszerezheti Ments meg egy vonatot

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fprovence-see-get-there%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)