Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 31/12/2021)

Gyermekes családoknak, Lovaglás a gyerekek a vonaton lehet mind izgalmas és legolcsóbb módja az utazásnak. Ez is talán a legkényelmesebb és legkevésbé stresszes, ha utazik a gyerekekkel. Tudjuk utazó gyerekek Rémisztő nem mindegy, milyen közlekedési mód, így ha Lovaglás a gyerekek a vonaton. Íme néhány tipp!

 

Érkezz korán, ha gyerekekkel utazol vonaton

A családok szeretnénk elérni, hogy az állomás elején, hogy vegye fel a jegyeket, és megtalálni a jó helyet együtt a vonaton. Ha még nem fenntartott helyek, a helyeket érkezési sorrendben, első kiszolgálás alapján, így nem ragad olyan helyzetben, ahol lesz egymástól.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

 

Lovaglás a gyerekek a vonaton játék

 

Gondolj alvás, amikor lovaglás gyerekek a vonat.

Lovaglás a gyerekek a vonaton utazás egybeesik a gyermek szundiidő, úgyhogy győződjön meg róla, hogy elő. Vigaszt elemek, mint egy párna, vagy a kedvenc Blankie.

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

A szórakoztatás.

A legfontosabb része a tervezést vonatút (különösen, ha ez hosszú) kell, hogyan fogsz tartani a gyerekeket szórakoztatja.

Kézenfekvő választás a legtöbb szülő az lenne, hogy vesz egy pár játék, vagy hogy a kedvenceik otthonról. Paint a lányok körmök, könyveket olvasni, játszani Uno, hogy színt könyvekben, és hallgatni hangoskönyvek.

Egy másik jó tipp for Riding with kids on a train is letölthető filmek eszközein, amikor otthon van, és WIFI-hozzáféréssel rendelkezik.

Vannak nincs előírás az autósülésre, vagy be kell kötni a biztonsági övet, így a gyerekek szabadon mozoghatnak a vonat, ahogy jónak látja! Feltárása vonatok a gyerekek egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa őket elfoglalt.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

Get Kényelmes!

Semmi sem rosszabb, mint hogy az utazás és ütköznek semmilyen módon ruhád. Dress a kényelem! Javasoljuk lélegző, rugalmas ruházat és kényelmes cipő, hogy élvezze az élményt a vonaton. Tapasztalt lovasok javasoljuk hozza néhány apró kényelmi otthonról is, mint egy takaró, vagy dobás, és egy párnát.

Minden, ami bal tennie, hogy üljön vissza, pihenjen és élvezze a Riding a gyerekek egy vonat tapasztalat. Mert hogy oda fele a móka!

 

Értesítsen minket Twitteren a következő címen: @SaveATrain! , Megtalálható a többi közösségi csatornák alján Saveatrain

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)