Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Figyelembe a vonat az egyik legjobb módja, hogy megtapasztalják Európa legcsodálatosabb régiók. Élvezze a látványos hegyek, tavak, tájak folyók és hihetetlen bravúrokat mérnöki - Ezek a A legtöbb Scenic Train utazások Európában.

 

Glacier Express az egyik leginkább Scenic Train utazások Európában

West Highland vonal Scenic Train utazások, Skócia

Minden fedélzetén Roxfort Express! A legtöbb 264km út egyetlen sávon, hogy ad egy pillantást a lenyűgöző lápok, lochs, néhány igen távoli állomások Britannia és - hozzá egy csipetnyi Harry Potter varázslatos - a Glenfinnan viadukt által használt Roxfort Express.

 

Útvonal: Párizs nak nek szép

Cue agyag cserép tetős falvak, rendezett szőlőültetvények, és gyönyörű kék ​​víz!

A lista A legcsodálatosabb Train utak Európában Nem lenne teljes anélkül, hogy a dél-of-France. Ez a híres szépség, így nem meglepő, hogy készül a lista. Kezdve a párizsi, te vagy a napraforgó és levendula mezők Provence Csak két óra múlva. Győződjön meg róla, hogy a csomagolás a ruha, Mert a francia Riviérán nem az, amit szeretnénk, hogy lemond Nyár.

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

 

Rajna-völgy Scenic Train utazások, Németország

Kövesse a görbék a Rajnától ahogy teszi az utat Koblenz Mainz. Ez csak egy ötven perces útra, de az útvonal mentén, látni fogod várak és szőlőültetvények kapaszkodva a folyó lejtők. Ez tényleg úgy néz ki, mint valami mesebeli!

Berlin Koblenz vonatok

Frankfurt Koblenz vonatok

Bécs Koblenz vonatok

Stuttgart Koblenz vonatok

 

Reggeli München és vacsora Velence

3 országok, 3 x a nézetek. Ugrik a vonat Münchenből Velence és kap inni 3 országok értékű páratlan kilátást. Ez a vonal fut keresztül néhány legszebb hegyei, folyók, és az alpesi falvak Ausztriában, Németország, és Olaszországban. 3-1-ben a Az A legtöbb Scenic Train utazások Európában.

Milánó Velence vonatok

Munich Velence vonatok

Bologna Velence vonatok

Róma Velence vonatok

 

Norvégia

Ha keres valamit, ami nem olyan zsúfolt és a vad oldalán, akkor ezt az utat az Ön számára. Kezdve a tengerszinten, fenséges Fjordland gyorsan átadja helyét a meredek sziklafalaknak és a buja réteknek. Ügyeljen arra, hogy a csomagolás túrabakancs, mert a vonat megáll több rendeltetési túraútvonalak.

 

Az utolsó ezen a poszton a Scenic Train utazások Európában, Étkezési Glacier Express!

utca. Moritz Zermatt. 8 óra tiszta színpadi boldogság. Ez nem az úgynevezett Glacier Express semmiért. Utazzon át a táj, így szent az európaiak, hogy a vasúti (együtt a Bernina) egy UNESCO Világörökség része; ez is otthont ad a headwaters a hatalmas Rhone és a Rajna folyók.

Zürich Zermatt vonatok

Genf Zermatt vonatok

Bern Zermatt vonatok

Luzern Zermatt vonatok

 

Tehát most, hogy kész olvasás, készen áll, hogy a saját festői vonat utak Európában, A Save A Train van a legjobb vonat menetjegyek, A legolcsóbb árak, és számos fizetési lehetőséget.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)