Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 07/08/2021)

Földalatti tavak, rejtett vízesések, le a kitaposott ösvényről furcsa városok, és gyönyörű kilátással, a világ tele van csodálatos titkos helyekkel. Ezek a felső 10 a világ titkos helyei mind hozzáférhetők az utazók számára, de nagyon gyakran hiányoznak. Így, készüljön fel egy észbontó utazásra a világ legrejtettebb és legszebb lenyűgöző helyeire.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Szigorúan titkos hely Németországban: Berchtesgaden

250 km túraútvonal, érintetlen türkizkék tó vize, és gyönyörű csúcsok, Berchtesgaden Nemzeti Park Németország egyik legtitkosabb úti célja.

Ez a nemzeti park közvetlenül Németország és Ausztria határa mellett található, és Bajorország legszebb tájainak ad otthont. Míg a legtöbb turista a Fekete erdő, svájci Alpok, vagy Európa központja, ezt a csodálatos nemzeti parkot figyelmen kívül hagyják. Így, a nagyon kevés utazó egyike lehetsz, hogy piknikezzen az által Konigssee-tó, próbáljon meg csúcsot találni Watzmann-nál - 2,713 méterért lélegzetelállító kilátás a völgyek, és érintetlen vad természet.

Salzburg és Berchtesgaden között egy vonattal

München és Berchtesgaden vonattal

Linz és Berchtesgaden vonattal

Innsbruck és Berchtesgaden vonattal

 

A lake in Berchtesgaden

 

2. A legtitkosabb hely Olaszországban: A Santa Maria Dell Isola kolostor Tropea-ban

A Tropea arany tengerpartjain napozó turisták többsége nem ismeri ezt a titkos helyet. azonban, közvetlenül a fejük felett, ül egy sziklás domb tetején, a Tirrén-tenger veszi körül, a Santa Maria dell Isola szentély.

Nem világos, hogy a kolostort valamikor a középkorban a bencések vagy bazilikusok építették-e. Így, felfedezheti a történelmet és a szépséget a kolostor felújított homlokzata mögött. Kétségtelenül, egy kolostor, amely túlélte 2 földrengések, biztosan őrzi Calabria egyik legjobb és legérdekesebb titkát.

Vibo kikötőből Tropeába vonattal

Catanzaro és Tropea között egy vonattal

Cosenza és Tropea vonattal

Lamezia Terme és Tropea között egy vonattal

Secret Place In Italy: The Monastery of Santa Maria Dell Isola

 

3. A legtitkosabb hely Svájcban: Trummelbach-vízesés

Völgyében 72 vízesések, azt gondolnád, hogy nincs felfedezetlen vízesés Svájcban, de van egy. Európa egyik legtitkosabb helyszíne a Trummelbach-vízesés. Ez a tartomány 10 gleccserekkel táplált vízesések Svájcban, Eiger és Jungfrau olvadó vize táplálja.

Ebből adódóan, amikor meglátogatja és átsétál a hegyen, csodálva ezeket a titkos vízeséseket, legyen olyan ruhába öltözve, amely megvédi a fagyos vízesés csöpögésétől.

Luzern és Lauterbrunnen között egy vonattal

Geneve Lauterbrunnenhez vonattal

Luzern Interlakenbe Vonattal

Zürich és Interlaken között egy vonattal

 

The Secret Trummelbach Falls

 

4. Seegrotte Hinterbruhlban, Ausztria

A hajókirándulás felejthetetlen élmény Ausztria legnagyobb földalatti tavához. Ez a hatalmas látnivaló Grotte Hinterbruhl városában, barlangrendszer, eredetileg bányászati ​​célokra készült, világháborúban.

azonban, a földalatti tavat akkor elhagyták. Ma, a Seegrotte Hinterbruhlban, átalakul a csúcsok egyikévé 10 titkos látnivalók a világon.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

A Secret underground lake in Hinterbruhl Austria

 

5. Szigorúan titkos hely Kínában: Sanqing-hegy

3 lélegzetelállító csúcsok a felhők között, A Sanqing-hegy az egyik legszentebb a kínai kultúrában. A Sanqing-hegyre nyíló kilátás nemcsak a kínai táj leglélegzetelállítóbb látványa, de a taoista hitben szent jelentéssel is bír; az 3 csúcsok képviselik a 3 Tiszta, a legmagasabb istenek.

Sanqing környéke csodálatos kilátást nyújt, nyomvonalak, és varázslatos pontokat fedezhet fel a 10 legszebb festői foltok a környéken. Ebből adódóan, foglaljon magának 2 napos utat Sanqing hegyére, így teljes mértékben élvezheti és felfedezheti az összes rejtett helyet.

 

Sky High Mount Sanqing

 

6. Szigorúan titkos helyek Olaszországban: Trentino

Az Olasz Alpok szépsége nem a világ legjobban őrzött titka. Mindenki ismeri a hegyláncot, tájkép, alpesi tavak, és festői rétek. azonban, Trentino Olaszország északkeleti részén, a Garda-tó és a Dolomitok között, felé vezető útvonalon gyakran hiányzik természeti csodák itt említik. Itt talál kiemelkedő számot 297 tavak felfedezni.

Továbbá, csak itt csodálhatja meg a Dolomitok csúcsain található „alpenglow” különleges fényhatást, napnyugtakor.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

Secret Places In Italy: Mountain Trentino

 

7. Szigorúan titkos hely Lengyelországban: A görbe erdő Szczecinben

A ’30 -as években ültették, A szczecini erdő a világ egyik legtitkosabb helye. Ennek oka az az oka, hogy Lengyelországban eldugják az erdőt, Gryfino város közelében. Tól 400 a 30-as években ültetett fenyőfák, ma rájössz, hogy csak néhány maradt, még mindig érdemes meglátogatni ezt a helyet.

Az egyedi forma oka a mai napig rejtély; sokan megpróbálták kideríteni, hogy az ember alkotta-e, vagy a természet csodája. Így, ha úgy dönt, hogy meglátogatja, felfedezhette a fenyőfák titkát’ fenyő egyedi alakú, és fedezze fel az egyiket a legszebb erdők Európában.

 

 

8. Szigorúan titkos hely Magyarországon: Tapolca

Tapolca egy bájos kisváros Magyarországon, a Baltan-felvidék közelében található természetvédelmi terület. A legtöbb turista Budapestre utazik Magyarországra nyaralni, de Tapolca város Magyarország legjobban őrzött titka. Amellett, hogy köze van egy hatalmas nemzeti parkhoz, a város központjában van egy tó, val,-vel kedves négyzet és kávézók körül.

És így, ha meg akarja kóstolni a magyar konyhát, csodálja és fedezze fel Magyarország csodálatos természetét, és egy tóbarlang, majd foglalja le jegyét Tapolcára.

Bécsből Budapestre Vonattal

Prágából Budapestre Vonattal

München és Budapest vonattal

Graz Budapestre vonattal

 

Tapolca is a charming little town in Hungary

 

9. Szigorúan titkos hely Angliában: Hunstanton, Norfolk

Amikor ellátogat a norfolki Hunstanton üdülővárosba, csendes üdülővárosnak fog kinézni a tenger mellett. azonban, miután lesétál a partra és a kavicsos strandra, megtalálja a leglátványosabb sziklákat. A régi Hunstanton sziklák színes homokkő rétegek; rozsdás gyömbéres homokkő, vörös mészkő krétával, zöld moszattal és kék tengerrel körülvéve.

Ebből adódóan, Hunstanton gyönyörű tengerpartja lélegzetelállító, főleg naplementekor. Ebben a napszakban, a sziklák színeket változtatnak, a tenger és a sziklák közötti ellentétben még megkülönböztetőbb. Természetes szépsége ellenére, nem sokan ismerik ezt a titkos kelet-angliai helyet. Így, jobb, ha siet, hogy lefoglalja vonatjegyét Hunstanton strandjaira, mielőtt a világ többi része megtudná.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

Secret beachline and Cliffs in Hunstanton, Norfolk

 

10. Applecross-félsziget Skóciában

Ezt a skót csodát csak 2006-ban tették elérhetővé közúton 1975, a kanyargós és meredek úttal, amely a part mentén keresztezi a félszigetet. Így, ha meg akarta látogatni ezt a távoli drágakövet, egyedül a hajóutazásra kellett hagyatkoznia, mint a sziget többi lakója.

Applecross egy gyönyörű kis falu Skócia félszigetén. Kis, kis kabinok és házak terültek el a pazar zöld dombokon, kilátással a tengerre, eláll a lélegzete.

Csak 544 lakosok, nagyon kevés oka van Applecrossra utazni, de az élénk és festői kilátások, teljesen megszerezheti a helyet az első helyek között 10 titkos helyek a világon. Továbbá, Camusterrach és Ard-dhubh két másik település, amelyet nem szabad kihagyni a felfedezésből, mivel a modernizáció is alig érinti őket.

 

The Green Applecross Peninsula In Scotland

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk egy felejthetetlen csúcsos utazás megtervezésében 10 a világ legtitkosabb helyei vonattal.

 

 

Szeretnéd beágyazni a blogbejegyzést „Top 10 Titkos helyek a világon ”webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fsecret-places-world%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)