Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 10/06/2022)

Az utazás nagyszerű alkalom a kikapcsolódásra és önmagadhoz való visszatérésre, és mi ennek jobb módja, mint az egyik csúcsban 10 lassú városok Európában. Ha nem tudnád, ban ben 1999 elindította a lassú városok mozgását, Cittaslow nem másban, mint Olaszországban, a dolce vita ünneplése. Azóta, Európa számos városa csatlakozott a lazulók ünnepléséhez, az anyaközeli természet a jó életvitel.

1. A legnépszerűbb lassú városok Európában: Bolondos, Belgium

A középkori városok földje, folyóvölgyek, és zöld rétek. Silly híres könnyed természetéről és nyugodt életmódjáról. Továbbá, a francia nyelvű város kiváló kerékpárutakat és túraútvonalakat kínál történelmi kastélyokon és kápolnákon keresztül.

Az egyik legfontosabb dolog, ami Sillyt lassú városként határozza meg, az a kultúra és az örökség fontossága. A Silly egy középkori vár köré épült, körülötte régi kősikátorokkal és erdőkkel. Távol a rohanó világ káraitól, alig látni a történelmet a turisták erdeje mögött.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Delfland középső része, Hollandia

Rotterdam között, és Hága, 2 Hollandia leglátogatottabb helyei közé tartozik, Delfland középső része az első lassú város a holland országban. Ez a kis zöld folt, egyedi friss élelmiszerek, és a charm volt az első, aki visszakapta a „Lassú város” címet Hollandiában.

Így, ha keres a nyugodt úti cél a meneküléshez a hektikus Rotterdamból, Midden-Delfland egy darab józanság és gyönyörű élet lesz. Amellett, hogy felfedezzük ennek a lassú városnak a vidékét, az utazók felfedezhetik és megkóstolhatják a helyi sajtot, édesem, és szőlő. Ily módon, az utazók megismerhetik a helyi életmódot Midden-Delflandben, és megtapasztalhatják a fenntarthatóságot, és okos utazókká váljanak, akik más történeteket is megosztanak majd az öko-utazásról.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. A legnépszerűbb lassú városok Európában: Cortona, Toszkána

Toszkána dombjai között, Cortona városa a lassú európai város végső példája. És így, pihenhetsz a toszkán égbolt alatt, vagy a Chiana-völgy szőlőültetvényeiben, kilátással a Trasimeno-tóra. Ez a csodálatos táj csak 2 órákra Firenzétől, az egyik legnépszerűbb olasz város.

Így, A földrajzi közelség ellenére, Cortona légköre teljesen más, mint a szomszédaié. A római korból származó nagy városfalak védik a város szűk utcáin, megtudhatja az erődítményeket és az etruszk múlt életét..

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Vonatok Velencéből Rómába

Nápoly Róma vonatok

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns Ausztriában

Ausztria legrégebbi városa ősi erdők között húzódik meg. Reneszánsz és barokk homlokzatok mögött, egy torony, és lenyűgöző falak, Az ősi Enns egy lassú város megtestesítője. A modern világtól jól védett Enns lakossága óvja álmos városuk történelmét és varázsát.

Ebből adódóan, Ha pihentető nyaralásra vágyik, akkor Enns fantasztikus úti cél. Továbbá, egy piknik egy lusta délutánon a Duna mellett teszi teljessé az utazást. A Felső-Ausztriában található város az isteni élet új szintjére emeli a lelkedet.

München Innsbruck vonatok

Salzburg Innsbruck vonatok

Oberstdorf Innsbruck vonatok

Graz Innsbruck vonatok

 

 

5. A legnépszerűbb lassú városok Európában: Biskupiec, Lengyelország

A Masurian Lake District része, Biskupiec egy szép város Lengyelországban, amely megőrzi a lassú városi életet. A tóvidék jól megőrzött vadon élő természete bizonyítja, hogy Biskupiec értékeli az életet, egészséges, és környezetbarát, ellentétben a nagyvárosi rohanó életmóddal.

Továbbá, meg kéne nézni Zatorzét, Biskupiec kulturális központja. Így többet tudhat meg a város víziójáról és arról, hogyan tartja fenn a lassú életmódot. Továbbá, Biskupiecben néhány nagyszerű kávézó és bár található, ahol megkóstolhatja a helyi ételeket.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Svájc

Svájc déli régiójában található, Mendrisio gazdag öröksége, mezőgazdasági kincsek, és a természet helyezze az egyik csúcsba 10 lassú városok Európában. Gyalogosan bejárható parkok, kertek természeti pompája, vagy kerékpárral, nagyszerű példái a környezettudatos közösség Mendrisio városában.

Továbbá, Mendrisio ad otthont néhány világörökségi helyszínnek, mint a három templom, és hat palota. Így, ha szeretne egy kis szünetet tartani a helyi szőlők borának kortyolgatásában, elindulhat, hogy felfedezze a S-templomot. Martino vagy S. mozaikjai. Mária Borgóban.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Olaszország

Abbiatergrasso egy másik rejtett gyöngyszem Olaszországban, a gyönyörű Ticino-völgyben. Is, a lassú városok mozgalmának tagja, Abbiatergrasso mindössze 22 km-re található a divat fővárosától, Milánó. Milánóval ellentétben, Az Abbiatergrasso csendes légkört kínál a Ticino-völgyi természetvédelmi területen.

A madarak éneke mellett, az utazók szívesen látnak majd egy kastélyt, és templomok. A gyönyörű folyók melletti villák egy másik fantasztikus ötlet egy napos kiránduláshoz Abbiatergrassóban. Ez a festői táj bemutatja Abbiatergrasso lassú tempójú életmódját, tökéletes környezetet teremtve olyan nagyszerű helyi ételek készítéséhez, mint a híres gorgonzolai sajt.

Rimini és Verona közötti vonatok

Róma és Verona közötti vonatok

Firenze és Verona közötti vonatok

Vonatok Velencéből Veronába

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hódmezővásárhely, Magyarország

Egy másik nagyszerű példa 10 lassú városok Európában Hódmezővásárhely. Remek természetes termálvízforrással rendelkezik, amely a városi szabadtéri fürdőbe fut. Ez a természeti csoda az ország minden tájáról vonzza az utazókat, és a világ – mindannyian szeretnének ázni a vizekben és annak nyugalmában. Továbbá, Hódmezővásárhelyen számos nagyszerű templom található, múzeumok, parkok, és tereptárgyak azok számára, akik szeretnének tanulni történelem és kulturális örökség.

azonban, ha varázslatos időt szeretne eltölteni a természetben, akkor szerencséd van, mert a Körös-Maros Nemzeti Park a közelben van. Gyalog könnyen megközelíthető, piknikkosárral egy emlékezetes piknikhez a virágzó kamilla közepette.

Vonatok Bécstől Budapestig

Prága-Budapest vonatok

München-Budapest vonatok

Graz-Budapest vonatok

 

Chamomile Blooming

 

9. A legnépszerűbb lassú városok Európában: Creon, Franciaország

A lassú város, Kreón Franciaországban idilli helyen található, északon Dordogne és délen Garonne között. A zöld táj és az ősi kastélyok teszik ezt Dordogne Európa egyik legfeledhetetlenebb helye.

Ráadásul, Az utazók a környező szőlőültetvényeket és dombokat tökéletesnek találják a La Vie en Rose-ba való koccintáshoz. Így, egy kicsivel 4000 lakosok és rengeteg gyönyörű hely a kikapcsolódásra, Kreon olyan lassú, ahogy csak lehet, és csodálatos nyaraláshoz az év bármely szakában.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Németország

Ludinghausen egy három kastélyból álló város, amelyet ben alapítottak 13th század. Vischering kastély, Kakesbeck kastély, és a Ludinghausen kastély 3 a legcsodálatosabbak közül kastélyok Németországban érdemes ellátogatni a környék egyik nagyszerű kerékpárútjára.

A nagy története mellett, a ludinghauseni Seppenrade falu varázslatos, nyugodt légkört áraszt. A lassú városba utazók szívesen barangolnak a rózsakertben, a zöldterületek, és nagyszerű szabadtéri tevékenységeket végez.

Offenburg Freiburg vonatok

Stuttgart Freiburg vonatok

Leipzig Freiburg vonatok

Nürnberg Freiburg vonatok

 

Cotswolds England countryside River

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtervezni egy utazást a csúcsra 10 lassú városok Európában. Semmi sem hasonlítható egy pihentető nyaralás megkezdéséhez, mint egy kényelmes vonatút a célállomásig.

 

 

Szeretné webhelyére beágyazni a „Legjobb 1o lassú város Európában” blogbejegyzésünket?? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fslow-cities-europe%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)