Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 20/09/2021)

Keresi a leglátványosabb európai egyetemek? Akkor olvass tovább! Tudjuk választott egyetemi fontos választás. természetesen, Egy figyelembe kell venni a tanítási és tanulási lehetőség, hogy egy egyetem kínál, amikor kiválasztják, melyik részt. azonban, néha egy megérzés jó menni túl. Itt a Ments meg egy vonatot tettünk néhány ilyen kutatást az Ön számára, és összeállított egy listát a Leglátványosabb Egyetemek. Mindannyian büszkélkedhet látványos építészeti. Némelyik csodálatos történelem, de néhány nagyobb újonnan létrehozott egyetemek is szerepelt ezen a listán. Kínálnak több kortárs esztétikai modernista épületek és art jellemzői. Hadd tudja, mi a kedvenc!

 

Bolognai Egyetem, Olaszország

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

Az Bolognai Egyetem ban ben Olaszország tekinthető a világ legrégebbi egyetemi, miután alapították 1088. Ez a lista a Leglátványosabb az európai egyetemek, de ez lehet tekinteni az egyik leglátványosabb egyetemek a világ. Az alant van a Palazzo Poggi, egyik fő épület az egyetem. Ez ad otthont három egyetem múzeumok kiállításokkal természetrajzi, anatómia, szülészet, fizika, és a kémia. Igen, elolvassa ezt a jogot. Ők a saját múzeumok!

De nem ez az egyetlen épület akkor látogasson amikor találja meg a Leglátványosabb Egyetemek. Sok épület az egyetem, hogy meg kell fektetni A kihagyhatatlan lista. Ezek közé tartozik a College of Spain, egy rózsaszín, kolostori épület éppúgy magában foglalja a gótikus és reneszánsz elemek a tervezési. Csakúgy, mint a gyönyörű építészeti, Az egyetem ad otthont egy 2 hektáros arborétum.

Hogyan veheti vonattal?

Mivel a központi elhelyezkedés és földrajz, Bologna került kifejlesztésre az egyik nagy vasúti közlekedés csomópontokon Észak-Olaszország. Ez nagyon jól kapcsolódik a többi nagy olasz központok.

Oldaljegyzet: Miközben a vonat délre Milan, ne felejtsük el, hogy egy pillantást vethessenek a Dóm ült fent Bologna déli. Ez Különösen érdekes a naplemente.

Velence és Bologna vonatok

Firenze és Bologna vonatok

Róma Bologna vonatok

Milánó és Bologna vonatok

 

Rostocki Egyetem, Németország

Az Rostocki Egyetem Nem csak a legrégebbi egyetem a balti-tengeri régió; ez is a hagyományokban leggazdagabb. És természetesen, az egyik leglátványosabb európai egyetemek. Mivel ben alakult 1419, hamarosan ünnepli 600. évfordulója. Ez tekint vissza hosszú múltra oktatása diákok és a kutatás során. A gótikus stílusú épületek, párosulva a fákkal szegélyezett utakat és parkok teszik lenyűgöző környezetben. A központ az egyetem a szemet gyönyörködtető főépület vonzott bennünket először ezt hozzá kell adni Az Leglátványosabb Egyetemek. Ez szemben található a park és szökőkút, egy tökéletes helyet a diákok és a látogatók, hogy egy ideig gyönyörködött a gazdag az épület külsejét.

A University of Rostock áll kilenc hagyományos karok és egy központi interdiszciplináris kar, amelyben a tudósok és a diákok minden karon együtt kutatni négy fő területen:

  1. Élet, fény, és az anyag
  2. tengeri rendszerek
  3. Öregedés az egyének és a társadalom
  4. Tudás – Kultúra – átalakítás

A University of Rostock egyik német egyetem egy nagyon sokféle témában. A hotel több mint 100 nyelvtanfolyamok: 34 Befejez agglegénnyel, 56 a master fokozatot, 37 (beleértve a tanárokat) államvizsgával, és 3 egy Ph.D. Továbbá, a Tanárképző és Oktatáskutató Központ nem csak oktatási kutatásokat végezni hanem a tanárképzés minőségének javításán is dolgozik.

Hogyan veheti vonattal?

Szeretné tudni, hogyan lehet eljutni az egyik Leglátványosabb európai egyetemek? Bármelyik irányba van utazó tól től (például. Rostock vagy Schwerin, Berlin vagy Hamburg), menj vonattal amíg el nem éri a wismari pályaudvart. Innen, tudsz elérni a buszt a buszmegállóban, J.-R.-Becher-Strasse használatával vonalak 4 vagy G (felé Ostseeblick) vagy B-D (felé Seebad Wendorf). Csak egy perc sétára van ettől a buszmegállótól a parkoló A Campus.

(A hálózati terv a város buszjáratok, menetrend és az árak, keresse fel a honlapján a Hanza-város Wismar.

Berlin és Rostock vonatok

Hamburg Rostock vonatok

Schwerin Rostock vonatok

Wismar Rostock vonatok

Aarhusi Egyetem, Dánia az utolsó látványos európai egyetemek

Spectacular Aarhus University

Aarhusi Egyetem található Dánia második legnagyobb városa (Aarhus a város neve is) és zöld campusa jellemzi, kiegészít vmivel egy tó. Az egyetem egy tökéletes példa arra, hogy az ember alkotta szerkezetek, és a természetes környezet működhet tökéletes harmóniában. Bizonyítja az a főépület, tökéletesen. Számos épület tervezte dán építész vö. Moller egy modern kialakítás, amely tükrözi a fiatalok az egyetem. Moller és partnerei Kay Fisker és Povl Stegmann voltak felelősek a sárga téglás épületek. Ezek egyedi, valamint megkülönböztető az egyetem. A főépület azóta is az egyik 12 legjelentősebb építészeti alkotások dán történelem. Az egyik a sok okok miatt az egyik látványos egyetemek.

Több mint 44,000 diákok, Az Aarhusi Egyetem az ország második legnagyobb egyeteme. Négy művészeti karból áll, Tudomány és technológia, Egészség, és Üzleti és társadalomtudományok.

globálisan orientált, az egyetem csere programok, mint 50 intézményekben világszerte. Ez magában foglalja az egyetem a sarkvidéki, Az Utrecht Network, az északi központ Fudan, és a Nordic Center India.

Hogyan veheti vonattal?

Aarhus fekszik az egyik legfontosabb vasúti csomópontok Dániában. Vannak óránkénti indulások az északi, déli, és nyugatra. A Déli és Közép-Európa, Az összeköttetések révén Hamburg / Flensburg. Az utazási idő a Hamburg Aarhus körülbelül öt órán át. A kelet-európai országok vonattal Aarhus megy keresztül Lengyelország és Koppenhága. Aarhus rendelkezik óránkénti szolgáltatásokat és a koppenhágai. A nyitó az alagút alatt a Nagy Belt lerövidítette a utazás egy órával. Az utazás most úgy három és fél óra. Naponta több kapcsolatot Svédország, Németország, és a többi európai.

Vonatok tartó Aarhus vasútállomáson hagyott Copenhagen Airport óránkénti. Az ár körülbelül DKK 410 Egy egyirányú jegy (beleértve helyjegy).

 

Indulásra kész felülvizsgálata lehetőséget? Foglaljon vonatjegy most, míg a meleg időjárás tart, segítségével Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “A leglátványosabb európai egyetemek” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)