Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2021)

Svájci vonatok a legjobb Európában szerint Boston Consulting Group. Először is, A svájci elért magas nézettség ellenére csökken a minőség. A svájci ért 7.2 átfogó értékelése ki 10. míg Dániában, Finnország, és Németországban minden ért 6+ értékelés. Között értékelés, ez különösen fontos megemlíteni, hogy Bulgária elért alacsony értékelése 1.9. Svájc elért magas minősítés, mert szerzett teljes pontszámot a a használat intenzitása.

 

Svájci vonatok
Lenyűgöző látvány fedélzetén svájci vonatok.

A jelentés részletei

Amellett, hogy a magas értékelés, A svájci vonatokat is jó ár-érték aránynak tekintik. Az index alapján az alábbiak;

Szint 1

Svájc (7.2)

Dánia (6.8)

Finnország (6.6)

Németország és Ausztria (6.1)

Svédország és Franciaország (6.0)

————————————————————————-

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Szint 2

Britannia és a Hollandia (5.3)

Spanyolország (5.0)

Belgium (4.6)

Olaszország (4.5)

————————————————————————-

Lyon és Genf vonatok

Zürich és Genf vonatok

Párizs és Genf vonatok

Lugano, hogy a Genfi Vonatok

 

Szint 3

Románia és Bulgária (1.9)

————————————————————————-

München Basel vonatok

Zürich Bázel vonatok

Bern-Bázel vonatok

Genf-Bázel vonatok

 

Mi teszi a svájci vonatok a legjobb Európában?

Először, számos olyan tényező van, amelyek a svájci vasúti utazás a legjobb Európában. Nem csak a svájci vonatok a legjobb a megbízhatóság és pontosság Európában, hanem azokat kell tekinteni rendkívül biztonságos A jó minőségű szolgáltatás. A svájciak a leggyakoribb vonat utazók Európában több mint 10,000 vonatok naponta a 3000 km vasúthálózat. A svájci vasúti hálózat rendelkezik a legmagasabb kapacitáskihasználás Európában.

Basel Interlaken vonatok

Bern Interlaken vonatok

Luzern Interlaken vonatok

Zürich Interlaken vonatok

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Kis jobb

Van egy ok, amiért a svájci vonatok már rangsorolva száma 1 mivel 2012. Országok kis vasúti hálózatok (alatt 6,000 km) mind látták a alapján javítják, ez idő alatt. Ez magában foglalja Svájc, Dánia, Finnország, Norvégia, Hollandia, és Luxemburg. Ezek az országok nyújtanak magasabb pontosság, a nagy sebességű vasúti százalékos és kínálnak alacsonyabb költség km a szolgáltatás. Ugyanilyen fontos, Ezekben az országokban a vonatok kevesebb balesetek és halálesetek, ami javítja az általános biztonság pontszám.

Zürich St Moritz vonatok

Zermatt St Moritz vonatok

Lyon St Moritz vonatok

Basel St Moritz vonatok

 

A legjobb kirándulóhelyek Svájc svájci vonatok

Sok szép úticél, hogy nézze meg a svájci kis mérete ellenére. Az Alpok és a gleccserek a fő attrakció, de utazók is élvezhetik a régi várak, egyértelmű türkiz tavak, és bukolikus vidéki. Minden évszakban élvezheti túrázás, Jégkorcsolyázás, fesztiválok és karneválok Svájcban. Továbbá, Svájcban nagyon alacsony a bűnözési ráta, ami biztonságosabbá teszi az utazók számára. A kihagyhatatlan helyek Svájcban közé Matterhorn, Zermatt, amely a világ legtöbbet fényképezett hegye. Egyaránt, Chillon kastély, Montreux egy must-see a turisták számára. Ez az ősi vízivár amely 25 épületek és három udvarral egyik leglátogatottabb történelmi épület a világon.

 

Foglaljon svájci vonat Save Vonat

Összefoglalva, olyan sok oka utazni egy svájci vonaton. Vasútállomások Svájc talán a leginkább szép vasútállomásokon Európában. Ha romantikus vakációt keres, ill lélegzetelállító hidak, Svájc az a hely, hogy menjen. vesz 3 perc most jegyet foglalni egy svájci vonat a mi könnyen használható vonat oldal. Jegyek megvásárolhatók a hitelkártya használata, és számos alternatív fizetési.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)