Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 27/03/2021)

Az elmúlt 10 évek, Több millió rájöttek, milyen hasznos ez vonattal! Gazdag mezők zöld, csillogó partvonalak, és érintetlen hegy zátonyok soha nem említik utazási prospektusokban vagy blogokban. Figyelembe a vonat egy szórakoztató, kényelmes, és pénztárcabarát módon juthatunk el az A pontról a B pontra, így nem hiszem, kétszer, menj vonattal!

A második nagy dolog a vonatokkal kapcsolatban Európában és általában az, hogy mennyire lehetnek költségvetés-barátak. Nem csak ott annyi olcsó úticél választani, hanem számtalan módon csökkenteni az általános utazási költségek. Tehát ha vágy, hogy elérje a vasúti valamikor a közeljövőben, itt van néhány nagy tippek használni:

 

Vegyünk egy kis időt, hogy ezt a Kutatási és Tervezési Mielőtt a vonat

A legtöbb esetben, ha vonattal, akkor lehet, hogy a legtöbbet hozza ki a jegy(s) egy gyors internetes keresés. Foglalja le repülőjegyét előre, ha lehetséges. Ellenőrizze, hogy milyen évszakban a jegyárak legalacsonyabb, és győződjön meg róla, a kilátás azoknak kedvezmények. Általában, minden országban lesz valamilyen olcsóbb lehetőség áll rendelkezésre jegyvásárlás. Így, nem a kutatás! Olvassa el ezt a blog hogy jobban ismeri a különböző lehetőségeket.

Montpellier Toulouse vonatok

Örülök, hogy Toulouse vonatok

Paris Toulouse vonatok

Marseille Toulouse vonatok

 

vonattal helyett egy repülőgép, és tudod használni a mobil eszközön

Ha vonattal, Utazás Éjszaka

Függetlenül attól, hogy egy diák, aki szeret utazni vagy egy rendszeres utazó, aki napi rendszerességgel vonatozik, alszik a vonaton potenciálisan csökkentheti a pénzt elhelyezés majdnem a felére. Ez egy hihetetlen időmegtakarítást is, ahogy elalszik egy városban, és felébred a másik. Azt mondta, hogy, ezért fontos, hogy megértsék a különböző éjszakai vonattal szálláshelyek.

A legjobb a vonatok, hogy rekeszekkel. Az ülések húzható össze, ha vonattal alkotnak egy ágy mellett egy függöny adatvédelmi. Következő vannak fekvőhelyek, A legolcsóbb és legelterjedtebb lehetőség. Ezek a szobák 4-6 hálófülke és uniszex, így van, hogy feláldozza az adatvédelmi egy kicsit. Az utolsó és a legdrágább megoldás az alvó. Ez egy sokkal kényelmesebb és magán, az összes lehetőséget még mindig olcsóbb, mint egy szállodai szobában.

Bécs Hanover vonatok

Koppenhága Bécs vonatok

Velence Párizs vonatok

Bécs Zürich vonatok

 

Mentés az ételek és italok, valamint vonattal

Csomagolás saját élelmiszer messze a legolcsóbb módja annak, hogy kezdjen hozzá. nem úgy mint rendszeres utazások busszal vagy autóval, ha vonattal akkor valóban enni kényelmesen. A legtöbb ülések egy kihúzható asztal vagy egy fix asztal két ülés. azonban, ha kell vásárolni az élelmiszer és italok az utazás során, rendben van. A vacsorát a vonat nem túl drága, és akkor gyakran alkalmazni kártyákat, így kedvezmények.

Bordeaux és Nantes vonatok

Paris Nantes vonatok

Lyon Nantes vonatok

Marseilles Nantes vonatok


Tervezés az útra vonattal segítségével a legtöbbet hozza ki az utazási alap! Találni egy jó kapcsolat gyakran olcsóbb, mint fogása egy síkban, és sokkal kényelmesebb, mint autóval. Vegyünk egy vonat egy egyedülálló tapasztalat, hogy biztosan páratlan egész nyaralás!Vonattal ide Save-A-Train, válassza ki az úticélt, és vonattal induljon gyakorlatilag bárhova Európában, a piac legkedvezőbb árai mellett! És, Találd ki? Amikor kapsz vonatjegy Save A Train, A foglalási folyamat történik belül 3 percek, így csomagolj össze és élvezze mindazt, amit a következőképpen!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)