Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 15/01/2022)

Több száz történelmi látnivalók és remek kilátás, hogy a tartomány napsütötte tengerpartok, hogy barlangos hegyek, Európa valóban minden megvan. Ez a tökéletes hely egy utazásra, mert lehetséges, hogy az utat az egyik országból a másikba órák kérdése. Ez is az egyik legbiztonságosabb a világon utazni. Annak ellenére, hogy a hír, hogy az Európai Unió a közelmúltban sikerült csökkenteni veszélyes vezetési szintek, az átlagos halálozási arány még mindig a legalacsonyabb ez valaha (1 ban ben 49 millió).

Érdemes megjegyezni, hogy vannak olyan irányelvek és korlátozások érvényben kapcsolatos autóbérlésre, és hogy minden országnak megvan a saját egyedi jogszabályok. Ami tökéletesen elfogadható egy országban (vezetés nélkül sebességkorlátozás az autópályán Németországban, például) Lehet, hogy nem egy másik, így megéri megérteni a szabályokat az út, mint te, hogy végig a kontinensen.

Ezt észben tartva, mi készítettünk néhány hasznos tipp, ami segít a biztonságos és határain belül a törvény alatt a következő európai utazásairól:

 

1) Gondoskodjon a jármű

Nagyon fontos, hogy van biztosítás és bontás fedél vezetés közben Európában. Ha szed a saját jármű, akkor kapcsolatba kell lépnie a biztosítótársaság gondoskodjon e. Ha a gépjárművet bérli, a biztosítás általában a szerződésedre van rögzítve, ami a dolgokat valamivel könnyebb.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

summer mountain driving

 

2) Hozd Tartalék szemüveg és kontaktlencse

Tudtad, hogy ha kell viselni lencsék vezetés közben a bérautó Spanyolországon keresztül, te vagy szükséges ahhoz, hogy egy második pár veletek mindenkor? Más országok kevésbé szigorú erről, de jó gyakorlat egy második szemüveg viselése mindig, annak biztosítása érdekében, tisztában vannak az összes veszélyt Az utazás során a ha az elsődleges szemüveged eltörik vagy elveszik.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

driving in the snow

 

3) Nyilvánvaló Kerülje ivás és vezetés

Bár ez úgy tűnik, mint egy nyilvánvaló nyilatkozat, akkor nem lehet tisztában azzal, hogy egyes országok a zéró tolerancia határa ital illesztőprogramok. Ez azt jelenti, hogy a járművezetők nem engedjük, hogy az alkohol a vérben semmiféle. Az Európai Bizottság tanácsokat ad a szabvány véralkohol határérték az egyes országok. Cipruson, még az is, hogy a törvény ellen inni egy üdítőital vezetés közben. Ez úgy tűnik, szigorú, de fontos, hogy tartsák tiszteletben a törvényeket a meglátogatott országban elkerülése váratlan bírságok.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Firenze Milánó vonatok

 

4) Vezetni, hogy a jobb vagy a bal

Kivéve az Egyesült Királyságban, Írország, és Málta, minden európai országban vezetni a jobb oldali út. Angliai lakosok, ez meglehetősen bonyolulttá teheti az olyan manővereket, mint a körforgalom megtárgyalása az óramutató járásával ellentétes irányba, ezért érdemes időt beállítani. Ezért mindenkor tartsa be a jobb és ne tartózkodik a központban sávok autópályák ütköznek. Ha előzés, mindig emlékezzen a visszapillantó tükörének ellenőrzésére is.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

sleeping inside a car

 

5) Frissítse fel a közúti jelzésekről

Megértése az európai közúti jelzések segít elérni a célba ér, és segít, hogy ne lépjék törvény. A legtöbb európai célpontok használjon szokásos feliratot, amely ésszerűen magától értetődik, de kisebb eltérések font vagy színes hajlamosak összekeverni. Mielőtt elindulna egy útra, érdemes, hogy megismerkedjen a finom különbségek a közúti jelzések Európa-szerte. Legalábbis, ez segíthet megelőzni zavart, és legfeljebb, lehetett megmenteni az életét.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

6) Megérteni, hogyan Toll Collections munka

A különböző országok különböző útdíjakat és módszerei díjbeszedő. Franciaországban, például, ez még mindig elfogadható készpénzzel fizetni az útdíj kapuk. Más régiók lesz szükség, hogy megjelenjen egy matrica az autó kiemelni, hogy már fizetett ki egyes utak. Megismerkedést hogyan autópályadíjak működik minden a tervezett célpontok segít elkerülni a szankciókat.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

7) Vegye ki a vonat vezetés helyett

Nos, ha azt szeretné, hogy élvezze az utazást, hagyd a szóváltás vezetés, és csak vonattal Európában, ezen a kontinensen mindenki használja a vonatot, és ellentétben más hely a világon, nagyon könnyű vásárolni vonatjegyet online oldalak, mint a Ments meg egy vonatot, és kapsz utazni, és látni a természet nélkül aggasztó túl sok.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Ready élvezni Európa? Akár a vezetést választja, akár a vonatot, emlékszik minket Ments meg egy vonatot!

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Tudnivaló, vezetés közben Európában” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/things-to-know-when-driving-in-europe/?lang=hu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)