Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 22/10/2021)

Ősi romantikus városok, bájos kertek, gyönyörű négyzetek, naponta turisták millióit vonzza Európába. A világ minden tájáról érkező utazók Európába látogatnak, hogy felfedezzék annak történelmét és varázsát, és okos trükkökkel zsebre vágják a híres európai nevezetességeket.. Maradjon biztonságban csodálatos utazása során, ha követi ezeket a tippeket, hogy elkerülje az európai zsebtolvajokat.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Tippek a zsebtolvajok elkerülésére: Ismerje meg a veszélyes zónákat

Annak tudása, hogy hová megy, óriási szerepet játszik életed legjobb időszakában. Így, amikor Olaszországban vagy Franciaországban tervezi nyaralását, érdemes felkutatni a kötelező látnivalókat és a veszélyes helyeket. Nincs ok az aggodalomra, nem találja magát egy bandacsatában, de minden úti célnak vannak érzékeny helyei, ahol a turistáknak különös figyelmet kell fordítaniuk holmijukra, és vigyázniuk kell a zsebtolvajokra.

Általában, azokon a helyeken, ahol óvatosnak kell lenni, olyan helyek, mint a bolhapiac, forgalmas népszerű terek, és tömegközlekedés helyek. Ezekben a helyekben közös az, hogy nagyon zsúfoltak, így miközben az Eiffel -tornyot vagy a milánói dómot bámulja, a zsebtolvajok könnyen beléd ütközhetnek, és pillanatok alatt eltűnik a pénztárcája. A környezettudatosság és a tömegek ismerete a legjobb tipp a zsebtolvajok elkerülésére Európában.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

The front of milan cathedral

2. Kutatás Zsebtolvajlás trükkök és csalások

A gyönyörű idegen vagy becsapódó trükk az 2 a leggyakoribb zsebtolvajlásos csalások Európában. Ahogyan Európa minden városának megvan a maga varázslata és lélegzetelállító tereptárgyai, ugyanez jellemző zsebtolvajlás trükkökkel. Ebből adódóan, ha meg akarja őrizni drága holmiját, előzetesen tájékozódjon az úticélján előforduló gyakori zsebtolvajlásokról.

A zsebtolvajló csalások további példái a gyönyörű idegen, aki időt vagy útbaigazítást kér. Miközben ellenőrzi a térképet, vagy nézni, közel jönnek, és megragadnak mindent, ami a zsebében vagy a táskájában van. Így, legyen óvatos, és ne essen az egyik 12 nagy utazási csalások a világon.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Berlin - London vonattal

Brüsszelből Londonba vonattal

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Tippek a zsebtolvajok elkerülésére: Hagyjon értékeket a szállodában

Az útlevél elhagyása, bankkártyák, és a szállodai széfben lévő ékszerek az egyik legfontosabb tipp a zsebtolvajlások elkerülésére Európában. Mint korábban említettük, A zsebtolvajok tehetségesek ahhoz, hogy pontosan tudják, hol találnak értékes tárgyakat anélkül, hogy a turisták észrevennék. Ráadásul, ma, amikor e -mailben vagy telefonon megtalálhatja az útlevél másolatát, vagy foglaljon online városnéző jegyeket, nincs ok arra, hogy minden készpénzét vagy hitelkártyáját magával vigye.

Így, mielőtt elindul, hogy vándoroljon az egyikben Európa legjobb bolhapiacai, csak a készpénz egy részét vigye el. Szintén nincs ok arra, hogy minden hitelkártyát magával vigyen, de ha ragaszkodsz hozzá, készpénzt és kártyákat terítsen különböző belső zsebekbe ill pénzszíjak.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

An old Couple On A Bridge

4. Tartsa az alapvető értékeket a belső zsebekben

Pénzes övek a nyári napokon vagy belső kabátzsebek nagyszerű módja annak, hogy megőrizze értékeit. Ezt az utazási trükköt könnyű megtenni, ha rétegeket visel, ősszel vagy télen, és kellemetlen lehet, ha meleg és párás az idő.

Pénzes öveket vásárolhat bármely utazási vagy ajándéktárgy boltban otthon vagy az utazás során, például központi vasútállomásokon vagy repülőtereken. A belső zsebekben való tárolás előnye nyilvánvaló, zsebtolvajok ütközhetnek beléd, de soha nem sikerül túlnyúlni a farmerzsebén. Ily módon, boldogan folytathatja a vándorlást és felfedezheti Európa csodálatos nevezetességeit.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Vigyen magával testtáskát, Nem hátizsák

Amikor a bájos európai sikátorokban kóborol, vagy sorban állva a Louvre -hoz kényelmesnek kell lennie. A kényelmes cipő viselése ugyanolyan elengedhetetlen, mint utazás közben a testtáska. A kereszttáska gondtalan utazást jelent, mert nem kell folyton a válla fölött nézned, hogy lássa, nem lebeg-e valaki feletted zsúfolt sorban.

Ráadásul, egyszerűen megragadhatja a kulacsot vagy a pénztárcát a keresztes táskából. Így, a kereszttáska bevitele ideális a zsebtolvajlások elkerülése érdekében Európában, valamint a városnézés könnyen és kényelmesen.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Tippek a zsebtolvajok elkerülésére: Öltözz és viselkedj úgy, mint egy helyi

Az egyik dolog, ami a turistákat a szakértő zsebtolvajoknak adja, nagyon egyedi turisztikai divat: tasakok, sportos viselet, és turistaként viselkedik. A katedrálisok, ősi terek, és Európa számos nevezetessége annyira lélegzetelállító, hogy a turisták leggyakrabban megállnak és egyszerűen bámulnak, vagy készítsen több száz képet.

A legjobb tipp a zsebtolvajlások elkerülésére Európában az, ha beolvad a helyi tömegbe. Ebből adódóan, éppen akkor, amikor előre megnézi utazási célpontjának legjobb helyeit, ellenőrizze a helyi trendeket és kultúrát.

Lyon - Genf vonattal

Zürich és Genf között vonattal

Párizs Genfbe vonattal

Bern vonattal Genfbe

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Tippek a zsebtolvajok elkerülésére: Legyen utasbiztosítás

Útbiztosítás megszerzése az utazás előtt elengedhetetlen. Ma biztosíthatja értékes tárgyait és poggyászát is, csak abban az esetben, ha elveszik, vagy ebben az esetben, lopott. Az utasbiztosítás életmentő lehet, ha ellopják pénztárcáját és kártyáit, egy idegen országban, ahol senki sem segít.

Összefoglalva, az utazás nagyszerű módja a kultúrák felfedezésének, országok és fedezze fel a csodálatos kilátásokat. A legtöbb utazási élmény elképesztő, és nagyon ritka, hogy a turisták zsebtolvajlással találkoznak Európában. azonban, mindig a legjobb felkészülni és óvintézkedéseket tenni, például kövesse tippjeinket, hogyan kerülje el a zsebtolvajlást Európában.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

 

Itt a Ments meg egy vonatot, szívesen segítünk Önnek egy biztonságos és felejthetetlen nyaralás megtervezésében vonattal bármelyik európai helyre.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „Tippek a zsebtolvajok elkerülésére Európában” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-pickpockets-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)