Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 11/04/2022)

Utazás Európában vonattal az egyik legszebb, színpadi, és kulturális utazások a világon. Akár keres közvetlen vonatok között nagy európai városokban, mint az új London Amszterdam vonat vagy az Ön által keresett romantikus vasúti utazás, Európai utazás vonattal minden megvan.

Az emberek száma interraling Európa-szerte évente a 400,000 emberek. Akkor látogasson felett 30 interraling jegyeket használó országok. Mivel interrailing kezdődött 1972, emberek milliói utazott végig Európán használatával ez az egyetlen vasúti jegy.

Utazás Európában egy jeggyel jön maga előnye és hátránya. Számos honlapok online szentelt tippek utazóknak akik szeretnék látni Európát vonaton. Ezek a helyek közé útvonaltervezés alkalmazások és weboldalak / blogok, melyek segítségével a tippeket hogyan gazdálkodjon.

 

Utazás Európában egyedül

Utazás az Európa egyedül van sok előnnyel jár. Ha egyedül, van teljes ellenőrzése alatt a utazás.

Egyedül lenni megadja neked a lehetőséget, hogy úgy dönt, a saját útvonalát, enni, amit kívánt étel és amikor akarod, és ne kelljen olyan érv másokkal felett az utazás,

Az ilyen szabadság többre vezethet önfelfedezés és lehetőség új emberekkel és más nomádokkal való találkozásra, míg újra felfedezték magad. Ez solo tapasztalat vezethet önálló növekedési.

Dortmund Hanover vonatok

Essen Hanover vonatok

Bonn Hanover vonatok

Luxembourg Hanover vonatok

 

Egyedül Európát utazó nő egy navigációs útmutatóval ül

 

amelynek egy barátja, ha utazik, ad neked valakit ossza meg emlékeit val vel, Ami egy hatalmas része átutazóban Európa.

 

Tippek

Amikor utazik keresztül egyedül Európában próbálja megszállni hostelek.

Szállások tele vannak emberek, akik egyedül utaznak Európán keresztül, Így szocializál és megfelel az emberek.

Próbáljon meg a baráti és kimenő, mint akkor, ha egyedül utaznak, és ha egy befelé forduló ember, akkor meg kell, hogy hozzanak további erőfeszítést, hogy barátságos más utazók. Ez eltarthat néhány napig, hogy megszokja, hogy több nyitott és barátságos, de ez lesz érdemes időt elkezdi fejleszteni kapcsolatot útitárs.

Azt is javasolta, hogy főzni az ételeket a diákszálló, amely több lehetőséget biztosítana a másokkal való érintkezés.

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

 

Ha jobban érdekli a találkozó helyiek, mint más utazók, majd CouchSurfing lehet egy jó megoldás az Ön számára.

CouchSurfing, amely magában foglalja a saját találkozók kapcsán bárokban és kocsmákban fog csatlakozni a helyi kultúra és alkalom arra is, hogy ex-patakokkal találkozzon.

Vannak európai városok, ahol nagyon sok van zsebtolvajok és más típusú bűnözők akik esetleg el akarnak venni előny turisták, Használja saját józan eszét, és olvassa el az utazási fórumokat is, ill egyéb releváns információk a helyek megtekintéséhez és az elkerülendő emberek.

 

Ha szeretné megtalálni a legjobb árakat az európai utazáshoz, jelentkezzen be a honlapunk Most. Vesz 3 percet vonatjegy foglalás.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)