Rendelési vonatjegy MOST

Blog bejegyzés

10 Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton

Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 13/11/2021)

3 óra vagy 8 órák – Vonatút tökéletes környezet egy pihentető szundításhoz. Ha általában nehezen tud elaludni az utakon, mi 10 a vonaton való alvás tippjei úgy fognak aludni, mint egy csecsemő. A vonaton való utazás alapvető elemeitől a bennfentes tippekig a legjobb hely az álmokért minden vonaton, édes álmok felé indulunk!

A vasúti közlekedés a leginkább környezetbarát módon utazási. Ezt a cikket írta, hogy tájékoztassuk a Train Travel és készítette Save A Train, A legolcsóbb vonatjegyek Európában.

 

1. Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton: Hozz magaddal egy takarót

A vonatok időjárása általában chili, és ha hosszú vagy éjszakai vonatút előre, felkészültnek lenni. Teljesen nyugodtnak és lazán érezheti magát az utazása során, és egy könnyű takaró lehet a válasz a legbarátságosabb vonatútra.

Hogy elkerülje az álmatlan éjszakákat és a borzongást az utazásban a várakozásoktól vagy csak a váltóáramtól, mindig takarót kell csomagolnia. A kinti szezontól függetlenül, a vonatokon mindig közel van a télhez. Így, takarót hozni az egyik felső 10 tippek a vonaton való alváshoz. A takaró alá bújva egyenesen az álomországba küld.

Lyon és Nizza vonattal

Párizs és Nizza között egy vonattal

Cannes Párizsba egy vonattal

Cannes-ból Lyonba egy vonattal

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Tegyen fel egy pihentető lejátszási listát a Spotify-on

A füled nyugtató dallamai olyanok, mint egy altatódal, amikor a kabin zajos vagy zsúfolt. Ebből adódóan, készítsen elő néhány lejátszási listát a Spotify-on, hogy csak a zenét hallja. Így biztonságban leszel a melletted lévő utas bármilyen horkolásától vagy csevegésétől.

A természet hangzik, pihentető hangulatú lejátszási listák, vagy a kedvenc előadó dallamai, vannak a legjobb lejátszási lista opciókat egy jó alvásért a vonaton. A zene az egyik 10 legjobb módszerek a vonaton való elalvásra, rövid vagy hosszú utazás.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

3. Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton: Hozz magaddal egy felfújható nyakpárnát

Nincs annál rosszabb, mint savanyú és merev nyakkal ébredni. Ebből adódóan, a felfújható nyakpárna elengedhetetlen a vonatok számára. Ily módon, a nyakad megtámasztva, és ébredni fog az édes alvásból, mosollyal az arcodon.

Másképp, azt kockáztatja, hogy merev nyakkal indul egy új kaland, és semmiképp sem csodálhatjuk az új helyeket, sem a legjobb kilátást.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

4. Hozz magaddal fejhallgatót

Jó, hangszigetelő fejhallgató vagy fülhallgató van mindenhol utazási ellenőrzőlista. A fejhallgató elengedhetetlen a nagy vonatúthoz, és azok a Spotify lejátszási listák egy jó útra.

Ha otthon vagy a szállodában felejtette a fejhallgatót, rengeteg üzlet van a vasútállomáson. A központi és forgalmas vasútállomások a kicsi és az elutasított pályákra, a fülhallgató az egyetlen árucikk, amelyet bárhol megtalálhat.

Velence és Bologna között egy vonattal

Firenze vonattal Bolognába

Rómából Bolognába vonattal

Milánó és Bologna vonattal

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton: Öltözz kényelmesen

Rétegek, pamut-, és a környezetbarát szövetruhák elengedhetetlenek a vonatozáshoz. Képzeld el 8 órákat vonaton viszkető pulóverben vagy vékony ingben, ígéret egy álmatlan éjszakára és a fejfájásra reggel.

Lehet, hogy nem érzi jól magát pizsamában a vonaton, de az edzőcipő és a pulóver a tökéletes vonat hálóing. A kényelmes öltözködés az egyik felső 10 hogyan lehet aludni a vonaton, és a legjobb utat.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Hozz magaddal alvó maszkot

Egy másik utazás nélkülözhetetlen természetesen a végső alvásmaszk. Hátradől, takarja be a szemét, és tartson távol minden fényt a jó alváshoz. Ismert tény, hogy ha jól akar aludni, el kell távolítania az irritáló zavaró tényezőket, és távolítsa el magát bármilyen fénytől.

Abban az esetben, ha nem magán kabinban utazik, és nem fogja irányítani a villanykapcsolót, feltétlenül csomagoljon alvási maszkot. Akkor, nem lesz miért aggódnia, ha a melletted lévő utas úgy dönt, hogy végigolvassa az éjszakát, vagy ha a vonaton túl erős a fény.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

7. Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton: Tartsa biztonságban tartozásait

Egy kis pénztárca vagy táska a vállán és a rétegek alatt a legjobb módja annak, hogy tartozását biztonságban tartsa. Ügyeljen arra, hogy elegendő hely legyen az útleveléhez, pénztárca, Mobil, és minden más eszköz, amelyet tervez magával hozni.

Így jó és gondtalan vonatutat tehet meg, ahelyett, hogy nyitott szemmel aludna.

Milánó és Velence között egy vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Bologna és Velence között egy vonattal

Treviso Velencébe Vonattal

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Foglaljon helyet a kocsi közepén

Az édes álmok legjobb helye a kocsi kellős közepén található. Ennek oka az, hogy a közepe elég messze van minden bejárattól, abban az esetben vannak megállók az úton. Továbbá, biztonságban és biztonságban leszel a fürdőszobától és minden illattól távol.

azonban, ha alvóvonaton utazik, valószínűleg nem fogsz szembenézni semmilyen kihívással. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy alvó vonatok A-B vonatok, megállás nélkül, és ezért, semmi megszakítás.

Milánó Rómába egy vonattal

Firenze vonattal Rómába

Pisa Rómába egy vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Tegye el a telefont

Manapság az egész világ mobiltelefonon van. Val vel végtelen alkalmazások és játékok, a legnagyobb kihívás a kijelentkezés és a telefon eltétele. Ez különösen nehéz, ha távolsági úton van, vonaton, hová menni.

azonban, egyik legfontosabb tippünk a vonaton való alváshoz az, ha beteszi a telefonját a táskába, vagy akár repülési módban.

Milánó és Nápoly között egy vonattal

Firenze és Nápoly között egy vonattal

Velence és Nápoly között egy vonattal

Pisa Nápolyba vonattal

 

10. Tippek, hogyan lehet aludni egy vonaton: Hozz olvasóanyagot

Semmi sem nyugtatja meg az elmét, mint egy jó történet, és pontosan erre van szükség egy nagyszerű alváshoz a vonaton. Kedvenc magazinját hozza magával, vagy könyvet a vonatút az egyik legjobb tipp a vonaton való alváshoz.

Amikor olvasod, elméd egy másik térbe utazik, beállítás, és a nap összes gondja eltűnik. A remek olvasmány kiváló relaxációs gyakorlat, levonva az elméd minden aprólékos részletről. Egy-két órán át, elsodródsz, és ez elegendő ahhoz, hogy elaludjon és álmodozzon.

Amszterdam és Bruges között egy vonattal

Brüsszelből Brugesbe vonattal

Antwerpen vonattal Bruges-be

Gentből Brugesbe vonattal

 

Bring Reading Material

 

Itt nál nél Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk egy felejthetetlen vonatút megtervezésében, a legjobb ülőhelyekkel és a legjobb árakkal a csodás alvás közben.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 tipp, hogyan lehet aludni egy vonaton” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dhu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !