Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 13/08/2021)

A formában maradás utazás nélkül kétségkívül kihívás. Csábító ételek mindig vannak a kínálatban. Ez a szokásos testmozgás szünetével párosul, amely gyakran a fitnesz kocsi leeséséhez vezet. Tehát hogyan fér el az ember utazás közben?? Ez nem olyan nehéz, mint gondolnád. Tartsa be néhány egyszerű szabályt, gyakorolj némi akaratot, és ugyanolyan nagyszerű egészséggel jön haza, amellyel kezdődött az ünnepe.

 

Sétálj, amennyit csak tudsz, hogy fitt maradj

Habár tömegközlekedéssel a legkönnyebb tervnek tűnik, próbáljon inkább sétálni. A rövid távolság nagyszerű azok számára, akik nem igazán alkalmasak, bár minél többet csinálsz, minél jobban növekszik a fitnesz az utazás során. A hosszú gyors séta minden változást meghozhat, ha formában marad utazás közben azok számára, akik már elég fittek. Fontolja meg, hogy néhány háztömbnyire azelőtt leszáll a buszról vagy a taxiról, hogy a többit gyalogolhassa. A vonatok vannak, természetesen, ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy megkerülje az utazást nemcsak országról országra, hanem városról városra, sőt a városokon belül is. Ugorjon le néhány perc korán a vonatból, és vegye be nyaralási helyének helyszíneit és hangjait, hogy maximalizálja a formában maradás képességét utazás közben.

Milánó és Róma jegyek

Jegyek a Firenze és Róma jegyekről

Pisa és Róma jegyek

Nápoly és Róma jegyek

 

formájában tartózkodik kerékpár utazás közben

 

Tegye be a jobb cuccokat

Ha utazási formájában tervezi tartózkodni, akkor készüljön fel a futásra, vagy túrázás, vagy akár kerékpározással is meg kell győződnie arról, hogy rendelkezik-e a megfelelő felszereléssel. Vegye figyelembe ezt, miközben csomagol. Ha másik intelligens cipőt vagy cipőt kell választania, csomagolja be a cipőket. Nem lesz semmi rosszabb, mint egy gyönyörű célállomásra jutni, rájönve, hogy Tényleg futni akar, és nem tudják, mert otthon hagyta a jobb felszerelést. Korai ébredés és kocogás a városnézés egyik legjobb módja. Mielőtt mindenki más nincs az ágyban, a világ csendes és gyönyörű. Farmerben és csizmában azonban ezt nem lehet megtenni.

Zurich To Bern jegyek

Jegyek a Geneva To Bern jegyekre

Interlaken To Bern jegyek

Zurich és Hamburg jegyek

 

Félretesz, mellőz 15 Percek a formában maradáshoz utazás közben

A formában maradás utazás közben a testmozgásról szól. Nem számíthat arra, hogy megtartja izmait és fitneszét utazás közben, ha sok ételt eszik, inni sok ital, és ne végezzen edzést. Csak szüksége van 15 Minden reggel percekenként egy mini edzés. Ha természetes környezetben tartózkodik, például stranddal, menj ki, mielőtt túl elfoglalt lenne, és jógát vagy erősítő edzést végezzen a homokon. A kardió egy futással érhető el, túra, vagy gyors úszás. A YouTube-on számos nagyszerű videó található, amelyek rövid ötleteket tartalmaznak, ünnepi edzések az erőnlét fenntartása és javítása érdekében utazás közben. Próbálkozzon azzal is, hogy ne fordítson túl sok figyelmet este, mivel ez befolyásolja a reggeli edzéseket és végül azt is, hogy mennyire jó állapotban van az utazás során.

Brüsszel és Bruges jegyek

Antwerpen és Bruges jegyek

Brüsszel és Bécs jegyek

Gent és Bruges jegyek

 

 

Maradjon alakban, miközben egészségesen táplálkozik

Finom, vajas croissant és más finomságok az üvegpult mögül felidézhetnek téged, de mindig jó ötlet fenntartani mérsékelt mennyiségű akaratot. Egyél kezeli, mindenképpen, de ne menj túl a fedélzeten. Hozz be néhány gyümölcsöt reggelire, és egy saláta ebédre, amely segít megőrizni a formáját utazás közben. That way you have kept your calories low enough to be able to indulge a bit in a dinner.

Amszterdam és London jegyek

Párizs és London jegyek

Berlin és London jegyek

Brüsszel és London jegyek

 

egészségesen enni, hogy formájában maradjon utazás közben

 

Utazás közben alakban marad A lépcsőn járással

Ha sok emelettel rendelkező szállodában tartózkodik, Önnek tökéletes lehetősége van! Ahelyett, hogy felvonulna, menj a lépcsőn! Ez a szokás egyszerű megváltoztatása rengeteg kardiót fog bejuttatni minden nap, és felkészít egy sokkal egészségesebb és fitt utazásra. Ha nincs lépcső vagy csak egy járat, keressen néhányat a közvetlen közelében, és néhányszor fusson le és le, hogy segítsen abban, hogy formában maradjon utazás közben.

Dusseldorf és Munich jegyek

Drezda és Munich jegyek

Párizs és München jegyek

Bonn és Munich jegyek

 

Használja a lépcsőt, hogy formájában maradjon utazás közben

 

Kerékpározni, hogy alakban maradjon utazás közben

Ugyanúgy, ahogyan azt javasoltuk, hogy gyalogoljon a busz helyett, próbálj biciklit bérelni ahelyett, hogy elkapnád a szállítást. Sok országnak lesz kerékpárok bérelhetők. Fogjon vonatot a rendeltetési hely közelében, majd utána kerékpározni az út végén. Ha vissza akarsz térni, egyszerűen csak visszakerülni a vasútállomás és hagyja el a motorját, ahol megtalálta, nagyszerű, ha formában marad az utazás során!

Frankfurt és Berlin jegyek

Koppenhága és Berlin jegyek

Hannover és Berlin jegyek

Hamburg és Berlin jegyek

 

Nézze meg a helyi tevékenységeket és maradjon alakban utazás közben

Számos országban tervezik a helyi tevékenységeket a városokban. Jóga vagy tornagyakorlat parkokban vagy szervezett túrák gyakran elérhetők. Csatlakozzon ezekhez a tevékenységekhez, hogy formájában maradjon utazás közben. A CrossFit egy másik világszerte jelenség, amely javítja a fitneszt, tehát távolítson el időt az ütemtervtől, hogy csatlakozzon az osztályhoz, kívül vagy belül. A helyi idegenvezetőnek vagy portásnak képesnek kell lennie arra, hogy ezekhez a megfelelő irányba mutasson.

Amszterdam és Párizs jegyek

London és Párizs jegyek

Rotterdam és Párizs jegyek

Brüsszel és Párizs jegyek

 

természet túrázás

 

Használja vasútállomásokat és repülőtereket sétányként

Annyira szórakoztató, mint a vonaton utazás, nincs nagyon sok lehetősége a testmozgásnak, miközben valóban mozog. Ugyanez vonatkozik a repülőgépekre. Amíg várakozik a repülésre vagy a vonatra, Használja ki a lehetőséget és csatlakoztasson néhány fülhallgatót, és eleven sétát tegyen a terminál körül, hogy segítsen a formában maradni az utazás során. Ellenőrizze, hogy először biztonságos-e a csomagja, azonban! Mindig hagyja magával olyan személyt, akiben bízol. Ahogy sétálsz, építsen be néhány lépést a sétába. Lehet, hogy vicces, de a teste később köszönöm. A formában maradás az utazás során minden olyan lehetőséget megragad, amely bemutatja magát. Foglaljon itt jegyjegyet online, és adjon több időt magának a produktív felhasználáshoz, hogy megőrizze a formáját!

Milánó és Velence jegyek

Jegyek Padova és Velence jegyek

Bologna és Velence jegyek

Róma és Velence jegyek

 

Használja vasútállomásokat és repülőtereket sétányként

 

Csomagolja össze fitness szalagjait, hogy alakban maradjanak utazás közben

Az edzőszalagok könnyűek, Könnyen hordozható, és kiváló módja annak, hogy utazás közben trimmerje magát. Beállíthatja őket a szobájában, és hozzon létre egy mini-tornaterem áramkört a legkényelmesebb helyre. Minden nap szánjon időt arra, hogy körét öt vagy öt megtegye, és nem fogsz ilyen rosszul érezni az összes finom süteményt.

Salzburg és Bécs jegyek

Munich és Bécs jegyek

Graz és Bécs jegyek

Prága és Bécs jegyek

 

felszerelés a formában maradáshoz utazás közben

 

Korlátozza az alkoholt

Miután ezt a koktélt a medence mellett, vagy jeges sör a kocsmában mindig szép. Ha túlzásba viszi, akkor csökken az edzettsége. Nem csak a cukor, hanem a másnapi motiváció hiánya miatt is. Idd meg a furcsa italt, ha akarod, de próbáld meg tartani őket a minimumon. Ne feledje, hogy a cukros édes koktélok nagyon magas kalóriát tartalmaznak, akárcsak a sör, sőt a fehérbor is. Ha az utazás során segít megőrizni a formáját, ez sokkal nehezebbé teszi a tervezett edzéseket.

Nürnberg és Prága jegyek

Munich és Prága jegyek

Berlin és Prága jegyek

Bécs és Prága jegyek

 

Korlátozza alkoholtartalmát utazás közben

 

Az utazás a legtöbb esetben nagyon szórakoztató. Az tud, azonban, nagyon bomlasztó bármilyen fitneszmódban. A formában maradás az utazás során az egészséges táplálkozási programhoz való ragaszkodásból áll, és annyi testmozgásból áll, amikor csak lehetséges. Ne felejtsd el korlátozni a cukros alkoholtartalmú italokat. Választ Save A Train, Szeretnénk segíteni az utazás élvezésében!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “10 Tippek az alakban maradáshoz utazás közben” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-staying-shape-traveling%2F%3Flang%3Dhu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)