Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 16/12/2022)

Újító, pénzügyi lehetőségeket, kreatív elmék, és a legjobb piaci elérés a virágzó startup központ legfontosabb jellemzői. Ezek 12 A világ legjobb startup központjai a legtehetségesebb elméket vonzzák, hogy megalapozzák és táplálják nagyszerű ötleteiket, IT csapatok, és kapcsolatok a csodálatos startupok előmozdításához. Sanghajtól Berlinig, ezek a legjobb startup ökoszisztémák a legerősebbek a világon.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Barcelona

Népszerű a külföldi startup alapítók körében, Barcelona, az egyik legváltozatosabb startup központ világszerte. Először, Barcelona kínálja a legjobb ár-érték arányt, az irodabérleti díj tekintetében, kapcsolódási jelenet, előírások, és a beruházások növekedése. Másodszor, Barcelona rendelkezik a legtöbb tehetséges technológiai alapítóval, még Tel-Avivnál is többet. Harmadszor, a számos európai startup központ között, Barcelona lényege, hogy helyet adjon a női alapítóknak, fejlesztők, és digitális szakemberek.

A fentiek mindegyike Barcelonát helyezi a csúcsra 5 startup központok világszerte, és a 7. leggyorsabban növekvő technológiai közösség Európában.

Ígéretes startupok Barcelonában:

x1 szél, Amenitiz, Koa Egészség.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moszkva

Európa egyik legnépesebb városaként, Moszkva hatalmas gazdasággal rendelkezik, és termékeny talaj a nagy elmék összejöveteléhez. Ráadásul, Moszkva kozmopolita város, elbűvölő, izgalmas, fiatal, ugyanolyan szinten, mint London és Párizs.

Így, Moszkva sok fiatal vállalkozót vonz a világ minden tájáról, to work combine forces with the local talents in the growing co-working spaces a városban. És így, the ground-breaking number of startups in Moscow has reached a phenomenal 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Párizs

Remek közös munkaterekkel, javított szabályozás, pénzügyi lehetőségek, és csodálatos inkubátorok, Párizs feltörekvő startup központ Európában. Míg a város híres divat fővárosa, nagyszerű ökoszisztéma lett az induló vállalkozások számára.

Ez a hatalmas emelkedés a világhírű egyetemek, különösen a mérnöki karok és a tehetséges diplomások. Továbbá, az inkubátorok hálózata, mint a Silicon Sentier és híres La Cantine közös munkatér. Ilyen előnyökkel, Párizs a hozzáértő európai technológiai központok élén.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Szingapúr

Modern, környezetbarát, mágnes a külföldiek számára, Szingapúr az egyik legjobb városok élni és elindítani a saját startupot. Ráadásul, Szingapúrt számos üzletember elismerte, mint Ázsia legjobb helyét vállalkozása fejlesztésére, félretolni Hong Kongot a versenyben.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Berlin

Ban ben 2016 Európa bulivárosa megnyerte Párizst, mint Európa második legnagyobb startup központját. A berlini startup ökoszisztéma azóta virágzik, az új startupok száma évről évre nő, kivétel nélkül. Az alacsony irodabérleti díj, és könnyű vízum, sok vállalkozót vonzanak Berlinbe, a várost a csúcsra helyezve 10 a legfontosabb startup központok világszerte.

A város alternatív klubéletéről híres, egyedi művészeti központ, így nyilvánvalóan, a város hangulata és infrastruktúrája remek kiindulópont a startupok mindennapi felbukkanásához. Ráadásul, számos lehetőség kínálkozik a vállalkozóknak startup vállalkozásaik népszerűsítésére, kap egy újabb finanszírozási kört, és kapcsolatot teremteni a Berlinben zajló számos eseményen.

Berlin ígéretes startupjai:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Európa egyik vezető startup központja, London lett a rangsorban 1 az elmúlt néhány évben az aktív startupok számában. London vezet a technológiai és pénzügyi startupok terén, évi befektetési rekorddal 8.4 milliárd euróban 2019.

Míg London az egyik legdrágább startup ökoszisztéma világszerte, sok startup alapító időről időre ezt választja, köszönhetően a finanszírozáshoz való csodálatos hozzáférésnek. Ráadásul, London éttermei, pub, események, nagyszerű platform a kapcsolatok létrehozásához egy könnyed légkörben.

London ígéretes startupjai:

Transferwise, Revol, Ugorj be.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

London's Bridge and River

 

7. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Tel-Aviv

A világ legmagasabb indulási sűrűségével, nak,-nek 1 indítás minden 154 lakosok, Tel-Aviv az egyik legjobb 7 startup központok világszerte. Az egyik oka annak, hogy Tel-Aviv a vezető startup központok közé tartozik, az, hogy a város külföldi R-vel büszkélkedhet&D központok, kreatív elmék, és többnyelvű cégek.

Ebből adódóan, nem meglepő, hogy Tel-Avivban több mint 60 a NASDAQ-on jegyzett startupok. Tel-Aviv élen jár a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonság területén, emelés $2.9 Milliárd be 2020 egyedül. Így, ha be akar lépni Tel-Aviv startup nemzetébe, készüljön fel a kemény tárgyalásokra a heves izraeli üzletasszonyokkal és férfiakkal.

Tel-Aviv ígéretes induló vállalkozásai:

Wix, hétfő, és még sok más.

 

8. Szilícium-völgy

A világ legnagyobb startup központja a Szilícium-völgy. Észak-Kalifornia a legjobb hely a földön saját startup felépítésére és a motorok beindítására. Világszerte híres innovációs és technológiai központjáról, A San-Fransisco a legjobb induló inkubátor.

A startupok növekedéséhez és virágzásához az egyik legfontosabb dolog a szilárd és barátságos szabályozás. Más szavakkal, egy startup nem fejlődhet, hacsak nincsenek ötletei, fejlesztéseket, és az elméket törvény őrzi. És így, A Szilícium-völgy sok elmét vonz a világ minden tájáról, és vannak kb 40,000 startupok a Szilícium-völgyben.

 

Silicon Valley USA

 

9. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Amszterdam

Liberális, üdvözlő, és élénk, Amszterdam utcái és csatornái meglehetősen lendületesek és inspirálóak. Egy nyitottsággal büszkélkedő városban, kreativitás, és művészeti, nem fog meglepődni, ha megtudja, hogy Amszterdam startup központja a világ egyik legvirágzóbb központja. A 4. helyen végzett legkreatívabb város világszerte, Amszterdam stabil digitális csereplatformja a világ minden tájáról vonzza a startup alapítókat.

Így, ha befektetésre vágyik, vagy eszmét cserél a legleleményesebb elmékkel, Amszterdam legyen az induló befektetés célpontja.

Ígéretes startupok Amszterdamban:

Dr., Dyme, Repülési.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

A kínai szorgalmas mentalitás része a város természetének és csodálatos ápolóképességének 15 városi egyszarvúak. Míg a helyi hatóságok híresek szigorú szabályozásaikról, Az olyan startup rendezvények, mint a Startup Weekends és a sanghaji Barcamps termékeny talajt teremtenek a helyi egyszarvúak alapításához.

Ráadásul, A sanghaji tőzsde folyamatosan azon dolgozik, hogy új startupokat vonzzon, és nagy finanszírozás bevonása. Az e-kereskedelmi alkalmazásoktól az e-learningig, Sanghaj startupjai’ hub sokoldalúsággal és innovációval büszkélkedhet.

Ígéretes startupok Sanghajban:

Liulishuo, Pinduoduo, Piros.

 

Shanghai At Night

 

10. A legnépszerűbb startup központok világszerte: Hong Kong

Remek startup konferenciákkal, alacsony adók, és a kamatokat, Hongkong virágzó startup ökoszisztéma Ázsiában. Ázsia legnyugatibb városaként ismert, Hong Kong modern, tele lélegzetelállító kilátással és felhőkarcoló, tehát az ég a határ. Míg Hongkong híres csodálatos látképéről és futurisztikus kilátásáról, a startup területe leginkább a pénzügy és a fintech.

És így, a város sok egyszarvúja között, főleg Fintech unikornisokat fog látni, szoftverrel együtt $ Adat. A helyi tehetségek ápolása mellett, a hongkongi helyi co-working terek a legszívesebben fogadják a ragyogó külföldi elméket. Selyemgubó, A Hive Hong Kong, A Good Lab csak néhány a fantasztikus co-working terek közül, azon dolgozik, hogy együttműködjön, és Ázsián kívülről csábítsa el az alapítókat.

Ígéretes startupok Hongkongban:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Peking

A Xiaomi eredete, A pekingi felhőkarcolók az innováció helyei, tech, és a tehetség találkozik az ötletelésért. Peking futurisztikus dizájnja ihletette Ázsia legforgalmasabb startup központját. Ebből adódóan, csak a városban több mint 30 egyszarvúak, a város tehetséges elméi alapították.

Ráadásul, Peking kiemelkedik közülük 12 egyedülálló és fejlődő technológiáival világszerte vezető startup központok. Például, Peking’ Az induló ökoszisztéma gazdag egyszarvúkban, amelyek összefonják a mély tanulást és a gépi tanulást, mesterséges intelligenciával együtt.

Ígéretes startupok Pekingben:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. A legnépszerűbb startup központok világszerte: München

Miután az egyik felső 3 jól összekapcsolt startup jelenetek, Münchenben nagyszerű startup ökoszisztéma van. Amellett, hogy fantasztikus hely a kapcsolatok kialakítására és a jóváhagyási lehetőségek megteremtésére, Münchennek átlaga van 290% a beruházás éves növekedése.

Következésképpen, Münchenben van az egyik legtöbb induló vállalkozás világszerte, változatos álláslehetőségek, és Európa legjobb startupjai.

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

Startup Hub In Munich

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel osztjuk meg veletek a Topot 12 Startup Hubs világszerte.

 

 

Be szeretné ágyazni blogbejegyzésünketTop 12 Startup Hubs világszerte”A webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/hu/top-startup-hubs-worldwide/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)