Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 16/12/2022)

A reptéri bejelentkezési sorok és a repülőtér felé tartó forgalmi dugók csalódottsága és időpazarló eleme túlságosan is ismert üzleti utazók. Függetlenül attól, hogy megy egy rövid Üzleti út vonattal vagy egy hosszabb, hogy lesz néhány órán vagy napon, Vonat Üzleti utazások gyakran olcsóbb és gyorsabb, mint az egyéb utazási. De sebesség és a költség nem az egyetlen előnye A vasúti közlekedés. Az összes előnye lent.

 

Nő mosolyogva mindeközben Train Business Travel

Pénzt megtakarítani:

Kutatások eredményei azt mutatják, hogy a legnépszerűbb üzlettel kapcsolatos utazási módot vonattal, levegőszennyezés elleni és bérautó utazási. Vonat Üzleti út az a leggyorsabb közlekedési mód több mint a fele az utazások (egyszer légi bejelentkezés és érkezési idők figyelembe vették) és csaknem egyötöde ár repülő és egy harmadik vezetés az úticél.

Az üzleti utazók a vállalati utazások vásárlóinak pedig lehetőség az utazási költségek csökkentésére még tovább, és a könyv jegyeket olyan módon, ami az utazás minél kényelmesebb legyen az utas. Próbáld ki Online vonatjegy foglalás val vel SaveATrain és az előre tervezés a legjobb módja annak, hogy csodálatos foglalkozik!

Rimini Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Turin Milan vonatok

Velence Milánó vonatok

 

Maximalizálja az idejét, amikor üzleti vonatokkal utazik:

Amikor te vonattal, akkor lehetősége van arra, hogy foglaljon asztal ülés előre, ami azt jelenti, hogy tudja tartani a munkát, miközben utazik, maximalizálja az időt az irodában!

Brüsszel Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseille Párizs vonatok

Amszterdam Párizs vonatok

 

késések:

Ellenőrizze a legfrissebb az utazási információk online, vagy regisztráljon az SMS értesítések. Lesz értesíteni kell minden olyan késedelmek és problémák útközben, mielőtt elhagyja a állomás.

Salerno Firenze vonatok

Lecce Florence vonatok

Bari Róma vonatok

Genova Florence vonatok

 

Vonat Business Travel Lounges:

Egyes pályaudvarok üzleti osztályú társalgókat kínálnak, ahol az elsőbbséget élvező ügyfelek pihenhetnek, és wifit is elérhetnek munkaterek. Megérkezett az utazás egy kicsit korai? Kihasználják ezeket a tereket, hogy egy kis munka, amíg vársz.

Cologne Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

WIFI:

Vonat utazás is rengeteg lehetőség alapú előnyök üzleti utazók. Ennek egyik példája magában in-állomáson és a vonat Wi-Fi. Ez lehetővé teszi az utasok, hogy kapcsolatban maradjon útközben. Valami, ami nem lehetséges, ha autóval utazik.

Schiphol Londonba vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Az egyik legjobb módja, hogy elkezd jobbra a vasúti üzleti utazás megvásárlásával Ön vonatjegyet online a Save-A-Train !

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)