Rendelési vonatjegy MOST

Legjobb árú Eurail Global Pass jegyek

Itt található az összes információ Legjobb árú Eurail Global Pass jegyek és Eurail utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. Az Eurail vonattal kiemeli
2. Az Eurailről 3. Legfontosabb információk az Eurail Global Pass jegy megszerzéséhez
4. Mennyibe kerülnek az Eurail Global Pass jegyek? 5. Miért jobb az Eurail Pass ajánlatot igénybe venni?, és nem utazzon repülőgéppel
6. Mi a különbség az 1. és 2. osztály és az Eurail Global Pass különböző változatai között 7. Van Eurail Global Pass előfizetés?
8. Mennyi ideig érkezik az indulás előtt 9. Melyek az Eurail által támogatott vonatok menetrendjei
10. Mely állomásokat és országokat szolgálja ki az Eurail Global Pass 11. Eurail Global Pass GYIK

 

Az Eurail vonattal kiemeli

  • Az Eurail társaság ben indult 1959
  • Az Eurail a vonatos utazások egyik legnagyobb szószólója világszerte, és sok turista számára segít leegyszerűsíteni az európai utazást.
  • A hagyományos vonatjegyekkel ellentétben, Az Eurail Global Pass tovább működik 33 különböző országok vasúti szolgáltatói 1 Pass
  • A rövid távú vonatoktól a távolsági vonatokig, Az Eurail az általa kiszolgált országokban támogatja az összes vonatutazást az európai régióban
  • Ha Eurail-lel utazik, feltétlenül ellenőrizze az óráját, mivel egyes országokban eltérő időzóna van
  • Manapság a legtöbb Eurail bérlet mobilbarát.

 

Az Eurailről

Az Eurail Global Pass egy olyan szolgáltatás, amely számos európai országot köt össze vonattal, A kapcsolatok egész Európából származnak, hanem Svájc Törökországot is beleértve, és még többen. Európában, Franciaországban olyan városokat találhat, mint Párizs és Lille, Brüsszel, és Antwerpen Belgiumban, valamint Rotterdam és Amszterdam Hollandiában, amelyek szerepelnek az Eurail Global Passban – Összességében 33 országok és 35 vasutak szerepelnek az Eurail Global Passban.

Is, vonattal is eljuthat Boszniában és az Egyesült Királyságban, számára is elérhető szezonális úti célok. Az Eurail Global Pass által támogatott összes vonat nem kerül többe, mint a bérlet eredeti vásárlása.

Az Eurail Global Pass -ig közlekednek a támogatott vonatok 320 km/óra gyorsvasútvonalakon és menetrend szerinti regionális vonalakon is. Amióta az Eurail megkezdte működését 1959, új vonalakat építettek minden egyes országban, ahol működik (Az Eurail aktív itt 33 különböző országok) az autóval történő utazási idő és a szennyezés csökkentése a kontinensen. Az Eurail később Interail termékeket és országonkénti bérletszolgáltatásokat is elindított.

 

what is eurail

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez Eurail Global Pass jegyek

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

 

Legfontosabb információk az Eurail Global Pass jegy megszerzéséhez

Szám 1: Rendelje meg előre Eurail Global Pass bérletét, amennyire csak tudja

Eurail Global Pass ig használható fel 11 hónapokkal a vásárlás után. Előzetesen foglalhat vonatbérletet az Eurail Pass segítségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkezik érvényes vonatbérlettel & jegy azokon a vonatokon, amelyeken utazni kíván (Magassebesség, éjszakai vonatokon, és népszerű útvonalak). Ezt javasoljuk lehetőleg előre.

Szám 2: Utazás az Eurail Global Pass szolgáltatással csúcsidőn kívül

Az Eurail Global Pass jegyárak csúcsidőn kívül változatlanok, a tél elején, és még télen is. De az Eurailnek néha vannak promóciói, amelyeket elérhetővé teszünk ügyfeleink számára. De csúcsidőn kívül, csendesebb vonatok és több ülőhely áll rendelkezésre, Az Eurail Global Pass által kibocsátott napijegyeket könnyebb megtalálni, vagy késő este, alatt munkaszüneti napokon és iskolai szünetek alatt is az Eurail Global Pass férőhelyei és az elérhetőség csökken.

Szám 3: Rendelje meg Global Rail Pass bérletét Eurail-en, ha biztos az utazási menetrendjében

Az Eurail Global Pass-ra mindig nagy a kereslet, és jelenleg is, csak az Eurail cég kínálja azokat a bérleteket, amelyek elérhetők 33 különböző országok, ebből adódóan, nincs verseny. Az Eurail az egyetlen vállalat, amely ezt a különleges terméket olyan sok vasúti útvonalra kínálja Európa-szerte és azon túl, bizonyos korlátozásokat állított be.. A vásárolt viteldíjtól függ, hogy cserélhető-e, Egyes bérletek nem cserélhetők vagy nem téríthetők vissza, de néha szélsőséges esetben találhatsz olyan fórumokat az interneten, ahol használtan is eladhatod a bérletedet. Így, Mentés a vonatra vonatkozóan Eurail utazás foglalni, ha biztos benne az utazási ütemtervében.

Szám 4: Vásárolja meg Eurail bérleteit a Save A Train oldalon

A Save A Train a legnagyobb vonatjegy-kínálatot Európában és világszerte – valamint Eurail Global Pass és meghatározott országok bérletek, és hatalmunk miatt, megtaláljuk a legjobb Eurail bérleteket. Számos vasúti szolgáltatóhoz és forráshoz kapcsolódunk, és technológiai algoritmusaink mindig a legjobb Eurail bérleteket biztosítják, és néha vannak promóciók..

 

Rendeljen Eurail Global Pass-t

 

Mennyibe kerülnek az Eurail Global Pass jegyek??

A jegyárak órától indulhatnak 195 € promóciós idő, de akár elérheti is 911 €. Eurail Global Pass árak a választott osztálytól függ. Itt található egy összefoglaló táblázat az osztályonkénti átlagárakról, de továbbra is utazhat az osztályon belül 33 országokban érvényes a bérlet:

2osztály 1st osztály
4 Napok egy hónapon belül 195 € 248 €
5 Napok egy hónapon belül 225 € 284 €
7 Napok egy hónapon belül 266 € 338 €
10 Napokon belül 2 Hónapok 318 € 405 €
15 Napok 352 € 448 €
22 Napok 412 € 523 €
1 Hónap 533 € 676 €
2 Hónapok 580 € 738 €
3 Hónapok 718 € 911 €

* Az Eurail Global Pass csak az EU-n kívüli lakosok számára értékesíthető.

 

Miért jobb elfogadni az Eurail Pass ajánlatát?, és nem utazzon repülőgéppel?

1) Az Eurail és a vonatos utazás előnye, hogy közvetlenül a városközpontba érkezel bármely olyan városba, ahonnan utazik., ez a vonatokra nagyon egyedi, tehát ha vonattal utazik Párizsból, Berlin, Milánó, Bécs, Isztambul, Prága vagy Zürich ez nagy előny a vonatok számára. Amikor arra kerül sor Eurail Rail Pass árazás, ez változó, de ha több napra és több városba tervez utazni, Az Eurail Pass árai mindig nyernek. Ha szereted a sima utazást, Az Eurail és a vonatok az Ön számára!

2) Repülőgéppel történő utazás repülőtéri biztonsági eljárásokkal jár, és ez azt jelenti, hogy legalább lennie kell 2 órával a tervezett indulás előtt, az Eurail és a Trains esetében általában kevesebbnek kell lennie 1 órával előre (Hacsak nem Eurostar vagy éjszakai vonatok útlevél-ellenőrzéssel, és akkor fent kell 1 Órával indulás előtt). Repülésekkel is, a belvárosból ingázni kell a repülőtérre. Tehát ha a teljes utazási időt számolja, Eurail & A vonatok mindig nyernek a teljes utazási időben.

3) Időnként a vonatárak magasabbak, mint a repülőjegyeknél a jegy névértékén, de az összehasonlításnak tartalmaznia kell, mennyit fizet, ha bármilyen szállítóeszközt elvisz a repülőtérre, emellett bizonyos esetekben akkor is kap szabadidejét, amikor vonattal utazni Eurail-lel, és végül az Eurail-lel & A vonatokon nincs poggyászdíj, és korlátlan mennyiségű bőröndöt hozhatsz magaddal.

4) A repülőgépek az egyik oka bolygónk magasabb szennyezettségének, összehasonlítási szinten, vonatok vannak sokkal környezetbarátabb, és ha összehasonlítja a repülőgépet a vonattal való utazáshoz, A vasúti utazás 20x-kal kevesebb szénszennyezőt jelent, mint a repülőgépek.

train vs airplane

 

Rendeljen Eurail Global Pass-t

 

Mi a különbség az 1. és 2. osztály és az Eurail Global Pass különböző változatai között?

Az Eurail Global Pass által támogatott vonatok számos olyan szolgáltatást kínálnak, amelyek bármilyen költségvetésre készülnek, és bármilyen típusú utazó, akár idős/felnőtt/fiatal vagy gazdag, akár csak szabadidős, olcsó utazó vagy mindkettő 🙂

  • A fiatalság megkapja 25% kedvezmény és Senior 10%.

2osztályú Eurail bérletek:

Az Eurail Global Pass 2. osztály a legolcsóbb az összes elérhető bérlet és viteldíj közül. A legjobb, ha ezt a vonatjegyet előre megrendeli, mert a 2. osztályú Eurail bérlet nagyon alacsony ára lehet más alternatívákhoz képest. Azok az utazók, akik 2. osztályú Eurail bérlettel rendelkeznek, vehetik igénybe 2 bőröndök + 2 a kézipoggyászt ingyen, sőt néha még többet is (biztosan többet, mint amennyit egy légitársaság fedélzetére fel tudsz vinni). Az Eurail 2. osztályú utasai ingyenes Wi-Fi-t is élvezhetnek az ezt támogató vonatokon és az ülőhelyválasztáson. 2Az Eurail osztályú bérlet néha nem térítendő vissza, ezért ellenőrizze a feltételeket.

1osztályú EuRail bérletek:

Ez a pass osztály (1utca) persze drágább, mint a 2. osztály, ez az Eurail Global Pass 1. osztályú jegytípus, az 1st osztályú Eurail Pass kiegészítő szolgáltatásokat kínál. A 2. osztályú Eurail Pass előnyei mellett, amelyekről fentebb írtunk, Az Eurail Pass 1st Class szebb üléseket kínál több lábtérrel, egyes országokban és vonatokon, folyóiratokat és újságokat ingyenesen biztosítunk, és könnyű ételeket és italokat szolgálnak fel a helyére az e bérlet által támogatott számos vasút fedélzetén. 1Az st Class Eurail Global Pass jegyek néha térítés ellenében módosíthatók, néha pedig anélkül – viteldíjától függően.

 

Van Eurail Global Pass előfizetés??

Oly módon, Az Eurail bérletek előfizetésesek, tól től 3 napokig ingyenes jegyek, ha a bérletet vásárolta meg 3 hónap értékű ingyenes vonatutazás, ha rendelkezik a megfelelő bérlettel.

De az Eurail különböző bérleteivel nem kell minden hónapban vagy évente fizetni, minden alkalommal egyszeri vásárlásról van szó.

 

Mennyi ideig érkezik az indulás előtt?

Hogy megkapja vonatait, amelyekhez az Eurail Pass segítségével hozzáférhetett, és időben érkezzen, a vasút azt javasolja, hogy érkezzen legalább 30 perccel a vonat indulása előtt (Hacsak nem utazol olyan országok között, ahol útlevél-ellenőrzés szükséges, és akkor legalább 1 órával indulás előtt). Mi a Save A Trainnél, mivel sokat utaztunk Európában különböző, az Eurail által támogatott vonatokon, garantáljuk, hogy ez elegendő idő elegendő arra az esetre, ha az EU-n kívülre utazna. – sorban állhat az útlevélellenőrzés, de nem lesz hosszú, élvezheti a boltokat is, és megkaphatja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van a vonatos utazás a lehető legegyenletesebb legyen.

 

Rendeljen Eurail Global Pass-t

 

Melyek az Eurail által támogatott vonatok menetrendjei?

Ez egy nehéz kérdés, amelyre a Save A Train valós időben válaszolhat, lépjen a honlapunkra, és írja be származási és rendeltetési helyét, és megtalálhatja a legpontosabbat Az Eurail által támogatott vonatmenetrendek vannak, Kora reggeltől késő estig közlekednek vonatok az Eurail által támogatott bármely útvonalra, és a legfoglaltabb útvonalakon, mint például Párizsból Londonba vagy Brüsszelből Párizsba vagy Berlinből Frankfurtba, óránként félóránként járnak vonatok, csak ezen keresztül kell kiválasztania a megfelelő Eurail vonatjegyet Eurail Rail Planner App ami kényelmes az utazási menetrendje szerint.

 

Rendeljen Eurail Global Pass-t

 

Mely állomásokat és országokat szolgálja ki az Eurail Pass?

33 Az országokat az Eurail Global Pass szolgáltatással szolgálják ki:

Ausztria
Belgium
Bulgária
Bosznia és Hercegovina
Cseh Köztársaság
Horvátország
Dánia
Észtország
Nagy-Britannia
Franciaország
Finnország
Magyarország
Németország
Görögország
Írország
Olaszország
Litvánia
Luxemburg
Lettország
Észak-Macedónia
Montenegró
Hollandia
Norvégia
Lengyelország
Portugália
Románia
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Spanyolország
Svédország
Svájc
pulyka

 

A fenti országok mindegyikében minden vasútállomás a legnagyobbak közé tartozik Paris Gare du Nord, Berlin központi pályaudvara, Isztambul központi pályaudvara, és még sok más. minden fő állomás a városok központjában található. ha kiállítasz magadnak egy vonatjegyet az alkalmazáson keresztül a bérletekhez, besétál az állomásra, és megérkezhet a peronjára és vonattal utazhat.

 

Eurail GYIK

Mit vigyek magammal az Eurail Travelre??

Elengedhetetlen, hogy elhozza magát az Eurail utazásra, de ezen felül győződjön meg arról, hogy az Eurail Global Pass vagy más bérleti igazolvány magánál van, egy másik kötelező érvényű útlevél, és mindig is van jó, ha utazási biztosítás van.

Melyik cég az Eurail tulajdonosa?

Egyetlen cég sem birtokolja az Eurail-t, Az Eurail egy több vasútból álló koalíció része, köztük az SNCF, a belga vasút SNCB, német vasút, és más európai vasúti szolgáltatók.

Eurail GYIK: Hová mehetek Eurail bérletekkel?

Ahogy fentebb a részben említettük “Mely állomásokat és országokat szolgálja ki az Eurail” az Eurail Global Pass-szal az összes vasútállomásra utazhat 33 országok, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, Cseh Köztársaság, Horvátország, Dánia, Észtország, Nagy-Britannia, Franciaország, Finnország, Magyarország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Észak-Macedónia, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, és Törökország.

Kell-e külön fizetnem a vonatra való felszállásért, ha megvettem az Eurail Global Pass-t??

A regionális vonatokon, a válasz nem, hanem a nagysebességű vonatokon és az éjszakai vonatokon, néhány közülük külön díj ellenében előre le kell foglalni, de a díj nagyon alacsony ahhoz képest, mintha normál jegyet vásárolnánk az Eurail Global Pass nélkül.

Melyek az Eurail Support vonatok beszállási eljárásai?

Amikor eljut a vasútállomásra és a kijelölt területre, használja az Eurail Appban szerzett vonatjegyét, és beszkenneli, akkor biztonsági ellenőrzésen kell átesnie, ha az EU-n kívülre utazik (az EU-n belül nincs biztonsági sor – Az Eurostar vonatokon biztonsági sorban állás van), aztán sétálsz a vonatodhoz, és útközben több üzleted is van.

Milyen szolgáltatások vannak az Eurail által támogatott vonatokon?

Néhány vonaton van egy hely, ahol italokat és könnyű ételeket fogyaszthatnak, A menü szendvicseket tartalmaz, csokoládé chips, ételek, csokoládé, kávé, forró csokoládé, vagy tea. Ezután enni és inni lehet ebben az étteremben a vasúti kocsiban, vagy visszateheti az ülésére a vásárolt termékeket. Az újabb vonatokon az ülése melletti tápcsatlakozókat is használhatja.

Mi a különbség a különböző Eurail bérletek használati napjai között??

Vannak 2 típusú Eurail bérletek,

A. Eurail flexi bérlet – A flexi bérlet meghatározott számú utazási napra használható a vasúti bérlet teljes érvényességi időkeretén belül.

B. Eurail Folyamatos bérlet – Folyamatos (vagy egymást követő) vasúti bérletek, mint az Eurail Global Pass, korlátlan vonatútra érvényesek a bérleten feltüntetett időkeretben.

Van-e WiFi internet a vonatokon belül, amelyet az Eurail Global Pass-szel felvehet??

Élvezheted Ingyenes WiFi internet a legtöbb vonaton és megemlítik, amikor belépsz a vonat kabinjába, az ajtó mellett.

 

Ha elérted ilyen messzire, mindent tud, amit tudnia kell a különböző típusú Eurail bérleteiről, és készen áll az Eurail bérlet megvásárlására SaveATrain.com

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !