Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó OBB vonatjegyek és utazási árak

Itt található az összes információ Olcsó OBB vonatjegyek és OBB utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. OBB a vonat kiemeli
2. Az OBB-ről 3. Legfontosabb betekintés olcsó OBB vonatjegyre
4. Mennyibe kerül az OBB jegyek 5. Utazási útvonalak: Miért jobb az OBB vonatokkal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel
6. Melyek a különbségek a standard?, Kényelem, és Sparschiene az OBB-n 7. Van OBB előfizetés
8. Mennyi ideig érkezik az OBB indulása előtt 9. Melyek az OBB menetrendjei
10. Mely állomásokat szolgálja fel az OBB 11. OBB GYIK

 

OBB a vonat kiemeli

  • Magas pontossággal 96%, OBB (néha OEBB-nek hívják) az egyik legmegbízhatóbb vasúti szolgáltató Európában.
  • Minden évben, Az OBB vesz 447 millió ember és 105 millió tonna árut rendeltetési helyükre Ausztrián belül és Európában.
  • Az OBB nagyon környezetbarát, és 100% villamos energiájuk megújuló energiából származik.
  • Az OBB Ausztria legnagyobb mobilitási szolgáltatója.

 

Az OBB-ről

OBB, Osztrák Szövetségi Vasút, egy másik név az osztrák szövetségi vasutak számára. 2007 - ben alapították 1923, Az OBB már évek óta nyújt mobilitási szolgáltatásokat az ausztrál állampolgárok számára. Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta ezt Európában, Az OBB a pontosság szempontjából a legjobb, megbízhatóság, és gyakorisága.

OBB kínál vasúti szolgáltatások Ausztrián belül és egész Európában. A megfelelő jegyen, meglátogathatja a legjobbakat nyaralási helyek Európában. Különböző kategóriájú jegyekkel és kártya előfizetésekkel, Az OBB mindenki igényeit kielégíti.

Az OBB gyakran vonatozza Bécset – Graz, Salzburg – Bécs, Linz – utca. Pölten, Graz - Salzburg. Az OBB vonatokkal Európában is eljuthat a szomszédos országokba.

A vállalat egészén, 41,904 a vasúti és buszhálózatokon dolgozó alkalmazottak (plusz vége 2,000 szakmunkástanulók) biztosítsa, hogy néhány 1.3 millió utas biztonságosan éri el rendeltetési helyét minden nap.

 

OBB train tickets

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatok jegyek OBB-re

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

Legfontosabb betekintés olcsó OBB vonatjegyre

Szám 1: Foglalja le előre az OBB jegyeit, amennyit csak tudsz

Az ára OBB vonatjegyek emelkedik, ahogy az utazás napja közeledett. Pénzt takaríthat meg, ha OBB vonatjegyeit az indulási naptól a lehető legtávolabb foglalja le. Az OBB vonatjegyek már megvásárolhatók 3 nak nek 6 hónappal a vonat indulása előtt. A korai foglalás garantálja, hogy megkapja a legolcsóbb OBB vonatjegyeket. Ezek száma korlátozott, tehát minél hamarabb foglal, az olcsóbb az Ön számára. Pénzt takaríthat meg az OBB vonatjegyein, vásárolja meg jegyeit korán.

Szám 2: Az OBB utazása csúcsidőn kívüli időszakokban

Az OBB vonatjegyek olcsóbb a csúcsidőn kívüli időszakokban, a hét elején, és napközben. Biztos lehet benne, hogy megkapja Olcsóbb vonatjegy a héten belül. Kedden, szerda, és csütörtökön, Az OBB vonatjegyek a leggazdaságosabb. Az üzleti utazók száma miatt reggel és este mennek munkába, vonatjegyek többet fizetnek. Sokkal olcsóbb a reggeli és az esti ingázás között utazni. A hétvégék újabb csúcsidő a vonatok számára, különösen pénteken és szombaton. Az OBB vasúti jegyárak szintén emelkednek munkaszüneti napok és iskolai szünidők.

Szám 3: Ha biztos benne az utazási ütemtervéről, rendelje meg jegyét az OBB-re

OBB vonatok nagy igény van, és minimális versennyel, jelenleg a vonatok legfontosabb választása Ausztriában. Megengedhetik maguknak, hogy olyan vonatjegy-korlátozásokat állapítsanak meg, mint amilyenek vannak, amelyek tiltják a jegycserét vagy a visszatérítést, kivéve, ha ez üzleti típusú jegy. Annak ellenére, hogy még mindig vannak olyan weboldalak, ahol használtan adhatja el jegyeit az embereknek, Az OBB nem engedélyezi a használt jegyek értékesítését. Hogyan segít ez pénzt megtakarítani?? Csak akkor rendelje meg jegyét, ha biztos benne az ütemtervében, így megmentheti Önt attól, hogy kétszer egy jegyet foglaljon, mert valami jött fel, és nem tudta használni az eredeti jegyet.

Szám 4: Vásároljon OBB jegyet a Mentés a vonaton

Mentsd meg a vonatot a legnagyobb, a legjobb, és a legolcsóbb vonatjegyek Európában. Kapcsolatunk sok vasúti szolgáltatóval, a vonatjegy forrásai, és a technológiai algoritmusokkal kapcsolatos ismereteink hozzáférést biztosítanak a legolcsóbb vonatjegyekhez. Nem csak az OBB számára kínálunk olcsó vonatjegy-ajánlatokat; ugyanezt biztosítjuk az OBB más alternatíváira is.

Salzburg és Bécs jegyek

Munich és Bécs jegyek

Graz és Bécs jegyek

Prága és Bécs jegyek

 

OBB moving train

 

Mennyibe kerül az OBB jegyek?

Az OBB jegyek 1,5 eurótól 51 euróig terjednek egy vonatútra. Az OBB vonatjegy ára attól függ, hogy milyen típusú jegyet vásárol, és mikor dönt az utazás:

 

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €
Első osztály € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €

 

 

Utazási útvonalak: Miért jobb az OBB vonatokat szállítani?, és nem utazzon repülőgéppel

1) Érkezés a belvárosba. Ez az OBB vonatok egyik előnye a repülőgépekhez képest. Az OBB vonatok és az összes többi vonat a város bármely pontjáról a következő város központjába utazhatnak. Időt és időt takarít meg egy taxival a repülőtérről a városközpontba. Vonatmegállókkal, könnyebb eljutni a város bármely pontjára, ahova tartózkodik. Nem számít, honnan utazol, München, Salzburg, Linz, vagy Köln, A belvárosi megálló az OBB vonatok fő előnye!

2) Repülőgéppel történő utazáshoz legalább néhány órával a repülési idő előtt a repülőtéren kell lennie. Biztonsági ellenőrzéseket kell végeznie, mielőtt felszállnának a repülőgépre. OBB vonatokkal, csak kevesebb mint egy órával előre kell lennie az állomáson. Ha figyelembe veszi azt az időt is, amelybe a repülőtérről a város központjába lehet ingázni, rájössz, hogy az OBB vonatok jobb a teljes utazási idő szempontjából.

3) A felszínen, az OBB vonatjegyek ára drágább, mint a költségvetési repülőjegyek. azonban, ha összehasonlítja az összes érintett díjat, Az OBB vonatjegyeknél jobb árat kapnak. Más költségekkel, például poggyászdíjakkal, amelyeket nem kell fizetnie a vonatokon, utazás az OBB-vel a legjobb.

4) A vonatok környezetbarátak. A vonatok és a repülőgépek összehasonlításában, vonatok jönnek ki a tetején. A repülőgépek erősen szennyezik a légkört az általuk kibocsátott magas széntartalommal. A vonatok összehasonlítva adnak ki Carbon 20X kisebb mint a repülőgépek.

Munich és Innsbruck jegyek

Salzburg és Innsbruck jegyek

Jegyek Oberstdorf és Innsbruck között

Graz és Innsbruck jegyek

 

Melyek a különbségek a standard?, Kényelem, és Sparschiene az OBB-n?

Az OBB különböző osztályú jegyekkel rendelkezik, különböző költségvetésű és típusú utazók számára: akár üzleti, akár szabadidős. Biztos lehet abban, hogy ezeknek a jegyeknek egyike megfelelne neked.

Normál OBB jegyek:

A standard jegy a legrugalmasabb vonatjegy, amelyet az OBB kínál. Ha rövidebb időn belül kell utaznia, meg kell szereznie ezt a jegyet. Ön nem korlátozott egy adott vonatra, és megválaszthatja a kapcsolatot. Az OBB szokásos jegye érvényes 2 nap, függetlenül az útvonaltól és a beszerzési csatornától. A standard jegyek ingyenesen téríthetők vissza az érvényesség első napja előtt egy nappal. Amikor ezt a jegyet online vásárolja, vannak külön utasítások a visszatérítésről és az érvényességről.

 

 

OBB Kényelmi jegyek:

Az OBB Komfort jegyek az OBB rendes jegyei, és felkínálták őket összeköttetések éjszakai vonattal. Az OBB Komfort jegy fedezi az utazás költségeit, foglalás a kiválasztott utazási kategóriában, és reggeli az hálófülkében.
A szelmi jegytől eltérően, a Komfort jegy egyáltalán nem rugalmas. Egy adott útvonalra és egy vonatra van lefoglalva. Új jegyet kell beszereznie minden olyan összeköttetéshez, amely előtt és után az útvonalon található, amelyet ez a jegy lefed.
Visszatérítések, Az OBB Komfort jegyei térítésmentesen téríthetők vissza 15 napok az érvényesség első napjáig. Azután 15 napjel, A Komfort jegyek visszatérítése a következő napon történik 50% az eredeti árból.

 

 

OBB Sparschiene jegyek:

Eltekintve a standard jegy és a Komfort jegy, Az OBB a Sparschiene jegynek is nevezett újabb jegysorozatot kínál. Ez a tartomány olcsó és alacsony költségvetésű utazók számára. Kétféle Sparschiene jegy létezik.

Obb vonatjegy

 

Van OBB előfizetés?

Helyi polgárok számára, kétféle előfizetés létezik, a Vorteilscard és az Osterreichcard. Nemzetközi vásárlók számára azt javasoljuk, hogy vásároljanak hosszú időre előre, és akkor a legolcsóbb lehetőséget kínálják Önnek.

A Vorteilscard Classic vásárolható itt:: (a helyi polgárok a 45% kedvezmény egy egységes jegyre azoknak az utasoknak, akik a jegyüket vásárolják)

– OBB jegyszámlálók.

– Az OBB ügyfélszolgálatánál 05-1717

– Az OBB vonatok és buszok személyzetétől.

 

Osterreichcard Classic-tal, további önkedvezményes kedvezményt kap 5% egy egységes egységes jegyen az utasok számára, amikor jegyet vásárolnak:

– OBB jegy automaták a vasútállomáson.

– Az OBB vonatok és buszok személyzetétől.

Vorteilscard család

Idősebb utasok 15 és még több megvásárolhatja a Vorteilscard családot. Ez a kártya foto azonosító kártyával együtt érvényes, amelynek tartalmaznia kell a birtokos életkorát. Ezen a jegyen, az OBB vonaton utazhat.

A Vorteilscard család minden tulajdonosa élvezi a Vorteilscard klasszikus élvezeteit. A klasszikus hegyeken túl, a Vorteilscard Family kártya két birtokosa szintén kedvezményt kap, ha csecsemővel vagy gyerekkel együtt utaznak. 4 A Vorteilscard család tulajdonosaira eső gyermekek kedvezményben részesülnek 100% egy egységes jegyen.

Ausztria Ifjúsági Kártya

A 26. születésnapjuk előtti napig, Az utasok vásárolhatnak Osterreichcard Jugend készüléket. Bizonyíthatja be életkorát egy igazolással ellátott személyi igazolvánnyal.

Austriacard család

Minden csecsemő és gyermek szülője, aki családi támogatást kap Ausztriában vagy másutt, megvásárolhatja az Osterreichcard Familie-t. Az előnyök megegyeznek az Osterreichcard klasszikus előnyeivel.

Osterreichcard Classic

Az utasok vásárolhatnak Osterreichcard Classic készüléket. Osterreichcard Classic-tal, - kedvezményt kapnak 100% az 1. és 2. osztály helyfoglalásának költségeiről. Az Osterreichcard Classic 2. osztályával, kapsz egy 50% kedvezmény az osztályváltásra a 2. osztályról az 1. osztályra egy standard típusú egyjegygel.

Osterreichcard Senior

Az osztrák időskorú polgárok utasai 63 és azon túl vásárolhat Osterreichcard Seniorot. Az előnyök megegyeznek az Osterreichcard klasszikus előnyeivel.

Ausztria Kártya Különleges

Azok a fogyatékkal élők, akiknek a következő bejegyzések vannak az osztrák fogyatékossági vagy súlyos háborúkkal kapcsolatos bizonyítványukban, vásárolhatnak Osterreichcard Spezial-t. Az előnyök megegyeznek az Osterreichcard klasszikus előnyeivel.

Jegyek Linz és Saint Polten között

Bécs és Salzburg jegyek

Jegyek Saint Polten és Wiener Neustadt jegyek

Salzburg és Graz jegyek

 

OBB train tickets

 

Mennyi ideig érkezik az OBB indulása előtt?

Nehéz pontosan megmondani a másodiknak, de a Mentés a vonatnak javasolja, hogy érkezésének körülbelül egy órával érkezzen. Ha elég korán fejezi be az útlevél-ellenőrzést, vásárolhat mindent, amire szükség van, hogy a vonatútra a lehető legkényelmesebben lehessen.

 

Melyek az OBB menetrendjei?

Valós időben megismerheti honlapját a Mentés a vonaton oldalunkon. Csak írja be az aktuális tartózkodási helyét és a kívánt rendeltetési helyet, és megmutatnánk az információkat.

 

Mely állomásokat szolgálja fel az OBB?

Az OBB bécsi állomása Bécs Hauptbahnhof (Bécsi központi állomás), amely Bécs szívében, a Sudtiroler Platz mellett található.

Linzben, Manapság az OBB vonatokat hajt végre indul és érkezik a Linz központi pályaudvarról (A német központi állomás megegyezik a Hauptbahnhof-szal), nem messze a Duna-folyótól.

Salzburgi főpályaudvar (Salzburgi központi pályaudvar) Ausztria 2. legnagyobb városa közepén található – Salzburg.

 

OBB GYIK

Vannak-e kerékpárok a fedélzeten OBB vonatok?

Kerékpárok megengedettek az OBB vonatokon, mindaddig, amíg jegyet vásárol nekik az állomáson. Kerékpáronként 2 euróba kerülnek.

A gyerekek ingyen utazhatnak az OBB vonatokon?

Igen, de csak egy bizonyos korig. A hat évnél fiatalabb gyermekek ingyenesen utazhatnak.

Háziállatok megengedettek az OBB vonatokon?

Igen, mindaddig, amíg betartják a háziállatokra vonatkozó irányelveket. A kis háziállatokat rekeszben vagy hasonló esetben kell szállítani.

Melyek a beszállás eljárásai az OBB számára?

Néhány állomáson elektronikus kijelzők vannak, amelyek felfedik a vonatok kialakulását. További, ezekkel ellenőrizheti azokat a zónákat, ahol a vonat edzője lesz a vonat érkezésekor.

A legtöbb kért OBB GYIK – Előzetesen meg kell rendelnem egy helyet az OBB-n?

Ön tud borendben a tudomnál nél előlegként belföldi OBB vonatok számára 3 euró. Ön akarat kap egy személyes ülés foglalás után.

Van WiFi internet az OBB-n belül?

Igen. Élvezheted Ingyenes WiFi internet az összes OBB vonaton és az összes utazási osztály, amikor OBB jegyeket vásárol (Lehetõleg a SaveATrain.com oldalon).

 

Ha elolvasta eddig, mindent tud, amit tudnia kell az OBB vonatokról, és készen áll arra, hogy az OBB vonatjegyet megvásárolja Ments meg egy vonatot

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !