Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 11/04/2022)

A polémia on vonat versus busz Európában egy soha véget nem érő téma, mindenkinek megvan a maga véleménye. De, fogunk még beszélni biztonsági, és ha mi vagyunk - ez elég? Választott szállításunk biztonsága mindig az első helyen áll, és mi kezelése ma. Általában, az emberek hajlamosak megközelíteni a témát másképp, attól függően, hogy saját utazási kedvezmények. További, A legfrissebb hírek hallunk balesetek világszerte tényező, is. Bár akkor ritkán hallani volt vasúti baleset valahol, megtörténik. Ahogyan ez nem levegővel, autó, busz és egyéb közlekedési eszközök. Még akkor is, statisztikák világosak - hivatalosan, A vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma manapság! Ugyanez a biztonsági szint vonatkozik a légi közlekedésre is, míg az összes többi közlekedési eszköz utána következik.

 

A vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési mód az összes országban?

Nem, ez nem. Nem minden sínek és vonatok azonos minőségű. Amikor arról beszélünk, vasúti közlekedés biztonsága, mi általában beszélni róla keretében egy adott országban. Általában, vasúti közlekedés nagyon biztonságos, de még mindig nem árt ellenőrizni az ország sínek állapotát és az összeköttetést, ha vonattal akarsz utazni.

Például, mindössze hét évvel ezelőtt az Egyesült Államokat. számítani 32,367 a halálos közúti balesetek, 570 vasúti halálesetek, és 485 levegő halálesetek. Ezek csak durva számok, de ők festenek elég nyilvánvaló kép azt mutatja, hogy a vasúti utazás és a légi közlekedés egyaránt jóval biztonságosabb, mint a közúti közlekedés.

Ha utazik Európa-szerte, nézd meg ezeket a meglepő tények vonat.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési forma 1

 

Mik a legkevésbé biztonságos közlekedési eszközök?

Hogy kell egy motorkerékpár. tréfásan (Nem mintha valami vicces van) orvosok rendszeresen utalnak motorkerékpárok (azaz, A balesetek által okozott lovaglás egy) mint “donor ciklus.” Látszólag, ezek a balesetek általában olyan gyakori és végzetes, hogy az általuk termelt rengeteg szervdonorok. Utazás néhány a leggyorsabb vonatok Európában nem okoz annyi baleset.

München Berlin vonatok

Frankfurt és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

train car bike

 

Hogyan lehetek biztos a vonatot az egyik legbiztonságosabb Közlekedési módozatok jelenleg?

Íme néhány a leggyakoribb okok, amiért a vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési módok:

kevesebb baleset

Ha mind a vasút és a vonatok megfelelően gondoskodott (azaz, rendszeresen szervizelt, fenntartott, cserélni, ha szükséges,, stb.), akkor ritkán tanúja semmilyen baleset ezzel közlekedési eszközök. Ennek egyik oka az, hogy a, ellentétben a közúti fuvarozás, csak egy út és egy utazási mód létezik (azaz, vonat) következő egyik út a végső rendeltetési helyére. Nem várt járművek feléd, így elveszíti az irányítást felette a kerék. Nincsenek hirtelen váltások és fordulatok, vagy más stresszes és potenciálisan veszélyes helyzetekben. Ez lehet az egyik oka annak, közlekedés vonattal maradt az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma eddig.

Lille Párizsba vonatok

Luxembourg Párizs vonatok

Frankfurt Párizs vonatok

Genf Paris vonatok

 

Vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési forma 3

 

A vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési forma a környezeti előnyök

Ha volt, hogy össze vasúti közúti és légi közlekedés, könnyen be tudnánk mutatni, hogy a vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési mód, de még sok más is fenntartható mint bármely más közlekedési eszköz. Hogyan? A vonatok nem termelnek annyi CO2-kibocsátás, és a vonat-kibocsátás nem szabadul közvetlenül a felső légkörbe. Plusz, vonatok nem fogyaszt túl sok energiát, vagy helyet, és zajszint kevesebb, mint más közlekedési módok. A legtöbb környezettudatos ingázó az ingázó vonatokat választja közlekedési módjának. Utazók Európa-szerte, is, Szeretem a környezetbarát vonatok mellett a biztonsági jelentések.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Egészségügyi előnyei

Eltekintve a fent említett környezeti előnyök amelyek, ugyanabban az időben, saját egészségügyi előnyei, nem csak a vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma, hanem lovas vonatok kiváló általános egészségünk.

Ami elővárosi vonatok, lehetővé teszik azok, akik lovagolni őket:

  • Mozogni a kocsit, és gyalog a folyosókon a vonat útközben. Ez segít a szervezetnek tartózkodás mobil
  • Sétáljon le a saját irodájában vagy otthonában, miután elhagyják az állomást. Ez nagyszerű fizikum
  • Tarts szünetet a munkába menet és a munkából való visszatérés nélkül, anélkül, hogy megkockáztatnánk a autóbaleset. Egy fontos biztonsági megelőzése
  • Élvez szabadidős tevékenységek az A és B pont között. Egy fantasztikus módja annak, hogy pihenjen és magad egy rossz hangulat

Ezek a napok, amikor mindenki túlhajszolt és ugrás a saját autó ülés saját szék munkahelyi és fordítva, van egy kis pihenő idő között alapvető. Miután a lehetőséget a pihenésre A vonat ingázik minden bizonnyal az egyik oka annak, hogy sok ember úgy dönt, a vonatok.

 

Vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési forma a CO2-kibocsátás

 

Apropó a távolsági vonatok, ők egy fantasztikus lehetőség utazni mivel lehetővé teszik néhány leállás. Első pontból a B pont az 2 óra repülővel hatékony, de ez biztos az egészségre? Vajon kihívást jelent a blogbejegyzésben “Vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési forma”? Tud a te test és lélek feldolgozni a hirtelen klímaváltozás, légköri nyomás, és minden más között? Alig. Ez az oka annak, utazó vonat Európa-szerte lehetővé teszi, hogy szervezete hozzászokjon a változásokhoz és feldolgozza azokat a egészséges módon.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

Poggyász (Biztonság) Előnyök

Nem pontosan egészségügyi vagy biztonsági haszon, de poggyász biztonsági játszik elég jelentős szerepet néhány utas. Nem számít, ha pack fény utazás vagy nem, szeretné a poggyász egy darabból. A legtöbb utazó gyűjtők értékes leletek, figurák, dokumentumok, stb.. és ők magukkal akarják az emlékeiket. sajnálatos módon, légi utazás elveszett és sérült poggyászáról ismert, amely ritkán fordul elő vonattal utazva. Plusz, A csomagokkal mindig veled, így senki sem ragadhatja azt poggyászkiadó. Ez az oka annak, hogy mondjuk a vonat az egyik legbiztonságosabb közlekedési módok? Azt hiszem.

 

 

Vonat utazás nem mindenki csésze tea, de biztosan az egyik legbiztonságosabb csészék, és a legtöbbet bájos azok, is. Következő alkalommal, amikor tervezés A nyaralási célpont, úgy véli, hogy Train a szállítás egyik legbiztonságosabb módja, és ne habozzon, hogy esélyt adjon a vonatútra. Kényelmes, biztonságos, ez szuper elbűvölő, és egy élmény emlékezni fogsz örökké. Ha te bejárja Európa, fel velünk a kapcsolatot https://www.saveatrain.com lefoglalni jegyet kevesebb, mint három perc, és élvezze a biztonságos utazást a síneken!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)