Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Vonat tippek bejárja Európa nélkülözhetetlen utazó. Először, sok különböző oka utazik Európába. Érdemes lehet látni szép híd, vasútállomásokon, és egyformán lélegzetelállító látvány. Vagy talán utazik, hogy a csodálatos kultúra Olaszország. Másrészről, te talán üzleti utazók. Vagy a fentieket, mind üzleti, mind szórakoztató utazást – Míg oka utazás mindig más szükségességének tippek és csapkod utazásra ugyanazok maradnak.

 

vonat tippeket és csapkod
Független utazó Európában.

 

A legjobb vonat tippek & Csapások vonattal Európába

Rookie hibák

Először, ne csináld a újonc utazási hiba hogy megpróbáljon mindent megnézni Európában egy utazás során. Emellett az a tény, hogy Európa túl nagy ahhoz, hogy egy utazás, városok Európában is túl nagy ahhoz, hogy egy utazás. A valóságban, érdemesebb választani a hangsúly az utazás, és ragaszkodni hozzá. Abban az esetben, ha ez az első út Európába, meg kell vizsgálni a lakosság, mint Franciaország, Olaszország, Spanyolország, és Németország.

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

Vonat tippek európai útvonalak

 

Tervezze és foglaljon előre

A vonat tipp az előzetes foglaláshoz az, hogy nem csak a jegyek előzetes lefoglalása segít a költségvetésben, hanem garantálja, hogy foglaltak helyet az egész útra. Ennek fényében már jegyrendelés hogy maximális haszon, javasoljuk, hogy jelentkezzen be a jegyet, amint azok elérhetővé válnak (2-3 hónapokkal az utazás előtt). Továbbá, tervezi a tiédet utazás a szezonon kívül biztosíthatja a tömegek elkerülését és még jobb árakat kap. Nem is említve, hogy foglalhassa korai segít elkerülni a nagy tömeget és a nagy sorok. Továbbá, ha könyvet itt turisztikai hotspotok főszezonban időkben július / augusztus, kevésbé valószínű, hogy helyi emberekkel találkozik, és nagyobb a valószínűsége, hogy turisták veszik körül. Tehát bár ezekben az időkben még láthatja az összes látnivalót, kimarad az autentikus élményekből. Abban az esetben, ha párként vagy egy csoportban kedvezményes árakra jogosultak lehetnek az utazásokhoz. De ne feledjük, ezek a kedvezmények csak akkor lesz érvényes, ha együtt maradnak, mint egy pár / csoport teljes időtartamára az utazás.

Zürich Párizs vonatok

Genf Paris vonatok

Montpellier Párizs vonatok

Örülök, hogy Paris vonatok

 

Utazási dokumentumok

Az első vonattipp az úti okmányokhoz az: európai országok általában van egy megállapodás közöttük, amely lehetővé teszi a turisták menni a határon átnyúló bemutató úti okmányok. Ország az Európai Unióban, különösen, hogy az utasok elhagyják, és adja meg, anélkül, hogy azt mutatják, útlevél. azonban, nem minden európai uniós ország vesz részt ebben a nyitott határok politikáját mint Horvátország, Bulgária, és Romániában. Ellentétben, vannak olyan országok, amelyek nem tagjai az Európai Uniónak, és részt vesznek a megállapodásban, mint Svájc és Norvégia.

Lyon és Genf vonatok

Zürich és Genf vonatok

Párizs és Genf vonatok

Bern és Genf vonatok

 

 

Használd a vonat tippeket kiváló jegyárak

Ments meg egy vonatot akarja menteni annyi pénzt, mint lehetséges. Így keresőmotorunk megtalálja a legolcsóbb jegyeket. Böngésszen most a Save A Train oldalunkon, és vegyen részt 3 percet, hogy megtalálják a következő vonatjegyet. Fizethet hitelkártyával, és 10 egyéb opciók.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)

  • Ha van egy saját honlap, tud-e csatlakozni a RSS Feed.