Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 22/05/2021)

Környezetbarát utazás élen jár a fejünkben, amikor belépünk ebbe az új évtizedben. A környezetvédelmi aktivisták, mint Robert Swan és Greta Thunberg, Az üzenetet a világ kerül kiszállításra kristálytisztán. Kifutunk az ideje, hogy a hosszú távú hatása a bolygó védelme és a drága erőforrásokat.

Változás ma kezdődik, és velünk, A döntéseink, amelyek elősegítik felelősségteljes turizmus. Ahogy egyre inkább tudatában a hatást gyakorolnak a környezetre és fenntartható közlekedést kezdeményezések, még mindig hajlamosak azt gondolni, környezetbarát utazási túl tág értelemben. felelős utazás már nem valami mi lehet választani, hogy vegyen itt-ott. Ez valami, amit meg kell bonyolultan beleszőve a mindennapi életünkben, egyre második természet.

Ez a pozitív tendencia, hogy növekvő hullámai az egész globális utazási ipar. Utazás létesítményeket bemutató teljesítmény napenergia, vízvisszaforgató rendszer került a fogyasztás csökkentése és műanyag egyre sajnálatos használt múlt. Van egy mély globális mozgalom növekedése, valamint az egyik, hogy, reménnyel és meghatározás, visszhangzanak majd pozitívan a jövő nemzedékek telhetetlen utazó. Itt vannak a legjobb tippeket, hogyan lehet Travel Környezetbarát:

 

A régmúlt Grace Of Train Travel

Sok utazó döntött, hogy csökkenti a szén-dioxid a repülő kisebb vagy kivágásával sík utazási teljesen, Főleg válaszul a svéd hívószó Jegyek Shame (repülési szégyen). Nem titok, hogy a légi utazás ma az egyik leggyorsabban növekvő tényező az éghajlatváltozáshoz. Bár repülő mindig lesz egy olyan szereplővé, hogyan döntünk, hogy az utazási, meg kell emlékezni kell, hogy egyéb utazó ajánlat szenzációs eco szabadság.

Vonat utazás van egy nosztalgikus letűnt türelmi hangulatot és egy erőteljes környezetbarát utazási kezdeményezés. Ez egy sor ellátások, köztük több lábtér, étkező egy étkezőkocsi, miközben a gyönyörű táj, utazó gyerekek sokkal könnyebb és azok számára, akik kapcsolatban maradjon, nincs repülés közbeni mód. Vonat utazás felel egyértelműen a felelős utazás.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

Vonat Travel Környezetbarát

 

Legyen Környezetbarát, Hagyja csak lábnyomokat

Bárhol vagyunk utazási, meg kell hagyni csak lábnyomokat. Ahogy eco utazók, már tudjuk, ez a. azonban, ezekkel trendek hajt minket, hogy tegyenek többet, tudjuk ezt egy lépéssel tovább. A legpozitívabb dolog, hogy az utasok összekapcsolása, így a cél jobb, mint azt találtuk, hogy. Ez nem kerül semmibe, hogy vegye fel egy pár darab szemetet, hogy látjuk a tengerparton vagy az erdőben. Ráadásul, ártalmatlanítása helyesen azt jelenti, hogy nem földet fel az óceán.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

Enni és inni Helyi

A helyiek támogatása nemcsak környezetbarát utazási kezdeményezését, de ez is egy közösség upliftment hozzájárulás. Vásárlás helyben azt jelenti, hogy senkinek sem kellett szállítani az árukat. Még több, helyi vállalkozásoknak lehetőségük van arra, hogy boldogulni. Csökkentő szén-dioxid-lábnyom, és a helyi közösség nyer.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

Enni és inni Helyi

 

Légy része az Eco baráti beszélgetés

A trend lesz a trend, mivel az része a globális beszélgetés. Mint egy öko utas elkötelezettek környezetbarát utazási elvek, meg kell, hogy vegyenek részt, és egy részét, hogy a narratív. A hangok hatalma. Ahogy kommunikálni útitársaikkal és ahogy utazik egyedülálló sarkából a világ. Meg kell folyamatosan terjed az üzenet. Mi vezet egymáshoz példájukat, és ahogy mi teszi ezeket a szükséges változtatásokat a saját életünkben, és hogyan járulnak hozzá fenntartható turizmus, mi másokat, hogy ugyanezt.

Milánó Velence vonatok

Padova Velence vonatok

Bologna Velence vonatok

Róma Velence vonatok

Utazás Környezetbarát

 

Tömegközlekedés használatára, vagy gyalog

Bár úgy tűnhet, nem tetszik az első és a kutatást kell végezni, tekintettel a biztonságát tömegközlekedés és célállomások, tömegközlekedési egy környezetbarát módja annak, hogy járja. Ez használ egy drasztikusan csökkent mennyiségű üzemanyag utasonként képest egy autó.

A cél int egy utazó elmélyülni mindaz, amit az ajánlat. Ott valóban nincs jobb módja, hogy kölcsönhatásba lépnek az emberek, tapasztalja meg kultúráját, és élvezze a környező környezetet. Figyelembe tömegközlekedés nem csak ezt, és a járás még jobb alternatíva.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

Tömegközlekedés használatára, vagy gyalog lehet környezetbarát

 

Pack fény és környezetbarát

Ez egy nagy tévhit, hogy a csomagolás könnyű jelentéktelen. Csomagolás fény kétségtelenül egy környezetbarát utazási elve mindannyian könnyen elfogadják, és ez nagy hatással van. A világosabb mi csomag, A könnyebb a szállítási módok mérlegelni fogja, és ez azt jelenti, hogy kevesebb üzemanyag fogyasztás.

Egy másik módja, hogy játsszon a részt fenntartható közlekedést az, hogy egy pillantást a úti készlet. Egy környezetbarát úti készlet áll esetleg egy bambusz fogkefe, samponrudak, és tusfürdők helyett szappanrudakat. Miniatűr samponok és balzsamok, valamint többször használható, kifolyásgátló poharak. Az alumínium kulacsok létfontosságúak, valamint a fém szalma.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

Pack Fény Környezetbarát Utazás

 

Önkéntes

A legnagyobb utazási trendek 2020 azt jelzik, hogy a tapasztalati utazás az új módja annak, hogy az utazási. Félreáll, ez klasszikusok. Ezáltal hely tapasztalatok, kirakat kultúra, tevékenységek, és egyedülálló betekintést nyújt a desztinációkba.

  1. Válassza Szállítók Elkötelezett fenntartható Travel.
  2. Vegyünk egy cél szoruló turizmus.

Brüsszel Bruges vonatok

Antwerpen Bruges vonatok

Halle két Bruges vonatok

Gent Bruges vonatok

Önkéntes az erdőben

 

Ha érdekel a környezetvédelem és szeretjük utazás művészete, fogjuk megőrizni, véd, és utazásunk jelent valamit a bolygó nagyobb kollektív javára és ökoturizmus. Kezdje a foglalás egy vonat utazás Save A Train, Ma!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Hogyan utazzunk Környezetbarát A 2020?” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)