Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 22/10/2021)

Ha első európai útját tervezi, néhány dolgot tudnod kell a legjobban szép városok a világban. megterveztük a tökéletes útmutatót 10 utazási hibák, amelyeket Európában el kell kerülni. Kirándulás a kastélyok földjére, remek konyhák, Nemzeti parkok, és festői falvak, az egyik legemlékezetesebb vakáció lehet. Ellenkezőleg, gonosz legendává is válhat, és rossz vége lehet, ha nincs megfelelően felkészülve.

Akár először utazik Európába, akár visszatér, ezek a tippek biztonságosabbá teszik utazását, legkényelmesebb, és határozottan epikus.

 

1. Nem látogat el kisvárosokat és nem elért pályákat

Ha ez az első európai utad, akkor mindenképpen azokra a helyekre tartasz, amelyekről mindenki beszél. azonban, ha különleges Európát akarja felfedezni, akkor a kis falvak és ismert városok meg nem látogatása az egyik olyan utazási hiba, amelyet Európában el kell kerülni. Meg kell terveznie az utat Európa legfeledhetetlenebb területein, a kitaposott ösvényeken kívül.

természetesen, ha meg szeretné nézni és ugyanazokat a képeket szeretné látni, mint a párizsi utcákon tolongó többi millió turista, Milánó, és Prága, majd kövesse a tömeget. De, ha van felfedező lelke, és keresi azokat a rejtett drágaköveket, akkor tervezze meg az utazását a kis és egyedi falvak Európában.

Firenze és Milánó vonatárak

Firenze és Velence közötti vonat árak

Milánó és Firenze vonatárak

Velence és Milánó vonatárak

 

woman walking on grass

 

2. Utazási hibák, amelyeket el kell kerülni Európában: Nem használja a tömegközlekedést

Az egyik első dolog, ami eszedbe jut, amikor hallod tömegközlekedés, zsúfolt és forró buszok, sorok, és a forgalom. azonban, a tömegközlekedés Európában nemcsak buszok, hanem villamosok és vonatok. Néhány turista inkább bérelne autót, mint ingázni, de a tömegközlekedés Európában nagyon kényelmes, pontos, olcsó, és ajánlott.

Könnyedén elérheti Európa legtávolabbi részeit, csodálatos természetvédelmi területek, várak, és lélegzetelállító kilátás, vonattal. Nincs jobb út Európában, mint vonattal, ez abszolút idő- és pénzmegtakarító.

München és Salzburg között

Bécs és Salzburg közötti vonat árak

Graz és Salzburg között

Linz és Salzburg között

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Nem kapok utazási biztosítást

Igen, Az európai városok a világ egyik legfejlettebb és legbiztonságosabb városa. De, még mindig ember vagy, és az európai nemzeti parkok sziklái meredekek és kíméletlenek. Miközben te lehetsz a legtapasztaltabb túrázó és utazó, akkor is megfázhat, csavarja meg a bokáját, vagy ellopják a fényképezőgépet.

Az utazási biztosítás Európában fontos egészségügyi és egyéb utazási okokból. Útbiztosítás megszerzése Európában elengedhetetlen, és nem szabad spórolni egy ilyen szükségleten. Az utazási biztosítás elmaradása olyan hiba, amelyet érdemes elkerülnie, amikor Európába utazik, mert ez egy vagyonba kerülhet.

Marseille és Lyon között

Párizs és Lyon közötti vonatárak

Lyon és Párizs között a vonat ára

Lyon és Avignon közötti vonatárak

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Utazási hibák, amelyeket el kell kerülni Európában: Nem vesz jegyeket előre

Európa drága. Még akkor is, ha a legolcsóbb helyekre utazik, a múzeumok és a látnivalók egy kis vagyonba kerülnek. A jegyek előre nem vásárlása az egyik legnagyobb elkerülendő hiba Európában, az Európába látogató turisták milliói évente, garantálni fogja neked.

Így, remek ajánlatokat talál Európa ikonikus webhelyeivel kapcsolatban, látnivalók, és tevékenységek, ha előre kutat és lefoglal. Néha egyszerűen nagyszerű ajánlatokat tehet jegyek online vásárlása, és annyi értékes időt spórol meg az utazás során. Továbbá, ha ez az első európai utad, fel kell készülnie a hosszú sorokra. Így, Az online utazási és attrakciós jegyek megvásárlása megmenti Önt attól, hogy álljon a szakadó esőben, forró nyári napok, és hagy időt arra nézőpont és piknik.

Nürnberg és Prága között

München és Prága között

Berlin és Prága között Vonat árak

Bécs és Prága között Vonat árak

 

woman laughing next to flowers

 

5. Pénzváltás a repülőtéren

Egy idegen országba utazás megterhelő lehet, nem beszélni a nyelvet vagy eligazodni a városban. A költségvetés és a deviza kezelése szintén megterhelő lehet. Bár a repülőtéren pénzváltás nagyon kényelmes és megbízható, ez az egyik utazási hiba, amelyet Európában el kell kerülni.

A díjak, amelyeket meg fogsz tenni fizetés és pénzváltás kerül neked, ezért a legjobb, ha online kutatja az exchange pontok. Is, mindig megkérdezheti a szálloda recepcióján, szívesen ajánlják megbízható pénzpontok a területen. Javasoljuk, hogy elég sokat cseréljen az útra a repülőtérről, és egy összeg, amely az elsőt fedezi 1-2 az utazás napjai.

Párizs és Rouen között a vonat ára

Párizs és Lille közötti vonatárak

Rouen és Brest vonatok ára

Rouen és Le Havre között

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Helyfoglalás a rossz környéken

A hely létrehozása az egyik legfontosabb tényező a tökéletes vakáció Európában. Nem a város legjobb részén kutat, szomszédság, vagy faluban maradni, tévedés, amelyet Európában el kell kerülni. A szállás helyének megválasztása ugyanolyan fontos, mint a szállás típusának megválasztása. Ha a város nem megfelelő részén tartózkodik, az utazási időbe kerülhet, forgalom, ár, és a biztonság.

Brüsszel és Amszterdam között

London és Amszterdam között

Berlin és Amszterdam között

Párizs és Amszterdam között

 

Accommodating on a mountain

 

7. Utazási hibák, amelyeket el kell kerülni Európában: Étkezés az első étteremben, amelyet lát

Ha tipikus turista vagy, akkor ebédre vagy az első étterembe megy a népszerű gyorsétteremláncokért. azonban, elképesztő éttermek hiányozhatnak, fantasztikus helyi ételekkel és nézőpontokkal, amelyek elállják a lélegzetét.

Ha csak egy kis időt szán a kutatásra az utazása előtt, felejthetetlen kulináris élményben részesíti magát. kívül, finom ételeket próbál, megspórolhatna néhány fillért, ahelyett, hogy az első étteremben fröccsölt volna. Remek kávé, cukrászsütemény, helyi konyha, és szenzációs ételeket vicces sebességgel, a sarkon lehet.

Firenze és Róma között a vonat ára

Nápoly és Róma között a vonat ára

Firenze - Pisa vonatárak

Róma és Velence közötti vonat árak

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Ragaszkodni az útikönyvhez, mint az ingyenes városi gyalogos túrákhoz

Az útikönyv nagyszerű inspirációs forrás egy európai utazáshoz, és hogy általános utazási tervük van. azonban, az útikönyvhez való ragaszkodás az egyik legnagyobb elkerülendő utazási hiba Európában. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokra a helyekre látogat el, mint más turisták milliói, és mint egy turista.

A város felfedezése a ingyenes gyalogos túra ez a legjobb módja annak, hogy élvezze Európa legmesésebb városait. A helyi nyelvű angol idegenvezető végigvezeti Önt a városban. A népszerű és híres helyszínek bemutatása mellett, a városi gyalogos idegenvezető elmondja a város legjobban őrzött titkait, és rengeteg ajánlást és tippet ad a város számára. Ebbe beletartozik élelmiszer-ajánlások, remek ajánlatok, rejtett foltok, és ami a legfontosabb, hogyan lehet biztonságban maradni.

Amsterdam és London vonat ára

Párizs és London közötti vonatárak

Berlin és London közötti vonat árak

Brüsszel és London közötti vonat árak

 

 

9. Utazási hibák, amelyeket el kell kerülni Európában: Nem csomagolás Európának

Napos, esős, hűvös, vagy párás, az egyik legkülönlegesebb dolog Európában, hogy mindent megtapasztalhat 4 évszakok egy nap alatt. Így, ha nem kifejezetten Európa időjárására csomagolunk, az mindenáron elkerülendő utazási hiba.

Pólók, eső és széldzseki, a kényelmes cipő egyszerűen elengedhetetlen az európai utazáshoz. A legjobb, ha rétegeket csomagolunk és viselünk, így kényelmes lesz minden időjárás esetén, és nem hordoz egy egészet ruhásszekrény.

München és Zürich között

Berlin és Zürich vonatok árai

Bázel és Zürich vonatok árai

Bécs és Zürich közötti vonat árak

 

eiffel tower black and white

 

10. Készpénzének egy helyen tartása

Az európai városok lenyűgözőek, hanem azért is zsebtolvajlás, turisztikai csapdák, és különféle programok a turisták becsapására. Búvárkodás közötti utazási költségkeretet a napi kirándulásod táska, biztonságos, és a hitelkártya a legjobb mód a biztonságos utazásra és élvezetre.

A legjobb, ha biztonságban marad, és kerülje a készpénz és hitelkártya egy helyen tartását. Így, az értékes hovatartozásod mindig és rajtad van, olyan utazási hiba, amelyet Európában el kell kerülnie.

Amszterdam és Párizs között a vonat ára

London és Párizs között a vonat ára

Rotterdam és Párizs között a vonat ára

Brüsszel és Párizs között a vonat ára

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Következtetés

Következtetni, sok csodálatos felfedezendő hely található Európában. Tölthet el egy csodálatos hétvégét, vagy megtervezhet egy hosszú eurós utat, a lehetőségek végtelenek. De, amikor idegen országba utazik, a játékszabályok városonként változnak. Az egyetlen dolog, ami ugyanaz marad, azok a hibák, amelyeket a turisták elkövetnek minden egyes utazás során. A miénk 10 utazási hibák elkerülése Európában, biztonságban fogja tartani és valóban egyedivé teszi utazását.

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk Önnek abban, hogy vonattal megtervezhesse az Ön által választott európai vakációt.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére „10 utazási hiba, amelyet Európában el kell kerülnie” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)