Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Amikor egy utazó említi látogató Franciaország, A legtöbb ember azonnal úgy gondolja, Párizs. azonban, Franciaország fővárosa nem az egyetlen város érdemes felkeresni ezt a gyönyörű országot, Utazás Strasbourg az új IN. Sok más helyen jelentése a méltó elismerést minden gyönyörű épületek és tapasztalatok tudnak kínálni.

Strasbourg egyike azoknak városok hogy mi lehetett értékelni több, mind a szépség és a rengeteg dolgom van. Utazás vonattal és Strasbourg a nagy európai városok fognak a lélegzeted. Vessünk egy közelebbi pillantást, hogyan lehet utazni ezen fantasztikus cél és mit lehet látni és csinálni ott:

 

Amikor utazik Strasbourg látogatás A strasbourgi katedrális

Katedrálisok a középkorban is varázslatos, félelmetes, és egyszerűen csodálatos felfedezni. És Strasbourg, székesegyház áll magas köztük - a szó szoros értelmében, ahogy ez szokott lenni a legmagasabb épület a világon, amíg 1874! Egyes részeit dátumát amennyire vissza 1100, amely egy igazi végrendelet, hogy milyen hosszú ez a történelmi struktúra már állt. Akár úgy dönt, hogy tárja fel a belső vagy ragaszkodni betartásával homlokzat, fogsz nyűgözve.

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

Fotózni La Petite France

Traveling to Strasbourg to La Petite France

 

Belépve La Petite France érzi mintha megy vissza az időben. A furcsa fekete-fehér favázas szerkezetek rakott a kerületben, amely egykor a kereskedők mindenféle, macskaköves utcákon, és a hagyományos éttermek, ez egy olyan hely van megtapasztalni. Képet készít és képzeld magad alkalommal hosszú idő.

Marseille Strasbourg vonatok

Dijon Strasbourg vonatok

Antwerpen Strasbourg vonatok

Lyon Strasbourg vonatok

 

Kényeztesse magát a helyi konyha

mert élelmiszer turisták, van egy Különleges gasztronómiai élvezet mintákat kell venni, amikor utazik Strasbourgba: elzászi élelmiszer, és kivételes bor és sör. Strasbourg uralja az elzászi régió, ahol a borok többnyire fajtára, és a két fő, hogy megpróbálja a tramini és Riesling. Párosítása az utóbbi a serpenyős ponty vagy Choucroute Garnie, jól ismert elzászi klasszikus, öröm és a szájpadlás.

Köln Strasbourg vonatok

Lille Strasbourg vonatok

Zürich Strasbourg vonatok

Metz Strasbourg vonatok

 

 

Vegyen részt egy hajókiránduláson körül Strasbourg

petite France

 

Egy másik kiváló módja feltárása Strasbourg keresztül egy hajóútra. Ez egy szép esélyt, hogy nézd meg néhány, a város legszebb látnivalóit, és megismerhetik a történelem egyidejűleg. Vannak rengeteg hajóútra lehetőségek választani, és lehet, hogy egy pár ötletet, hogy amely hotspot hogy látogassa meg a következő.

 

Utaznak Strasbourg Vonattal

Strasbourg a második legnagyobb vasútállomás Franciaországban, után Párizsban. Elérte azt vonattal viszonylag egyszerű, és van a lehetőséget, hogy a nagy sebességű vonat TGV (gyorsvonat) Ez is elviszi Párizsból Strasbourgba csak 2 óra és 20 percek, ahelyett, hogy a szokásos 4 óra autóval.

Ez azt is jelenti, hogy az utazási idő a többi nagy európai városokban is lényegesen rövidebb. Ha utazik Strasbourgba Svájc, Belgium, Hollandia, Németország, és más európai országok és városok, akkor kap Strasbourgba könnyen és gyorsan. Keres éjszaka kapcsolatok ha egy szigorúbb költségvetési mert ezeket a jegyeket általában olcsóbb.

 

Készen áll, hogy az idő az életed feltárása a hangulatos város Strasbourg? Foglalja le vonatjegyet Most, és élvezheti mind az út és a cél.

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük kép és a szöveg és csak nekünk a hitel egy linket hogy ezt a blogbejegyzést, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)